Priest Arkadaşlar Neden kimsenin Sesi çıkmıyor. ?

Otto

Üye
https://i.imgyukle.com/img/2023/05/08/rkAcwY.png +9 set 860 defans gunnar 7 yuzde 4 asaslara karsı savunma holy pendat kostumset hersetvar 40 bın tl prıest 4348 damage yıyıyorum asasdan rica ediyorum 7 k canım var bu nedır
Kardeşim Allah aşkına Criticle damage yediğin asas sıradan bir asas değil, senin charın 40 bin tl ise onun 100-200 Bin Tl arası. Critic skill i de tutmuş yani sürekli bir şeymiş gibi lanse etmeyin burda.

Otto

Üye
O sırada her skille eli düşen priest'ler:

Al mesela burdaki duruma ne diyeceksiniz? Bu insanlar da bu oyunu elit seviyede oynuyorlar kaç kişi bir priestin elini düşürememişler o kadar item vs var. Her iki tarafta haklı bence ancak denge ne yazıkki kolay kurulamayacak gibi, umarım ortak bir nokta da buluşulur. Sadece belli bir karakteri nerfletme yoluna gidilmesi hoş değil sağlıcakla kalın.

Geoo

Üye

Benim üstte attığım videoyu detaylı inceleseydiyniz el düşmeyle alakası olmayan bir olaydır. El düştüğü Zaman gene yazımda belirttiğim ve attığım resimlerde görüleceği üzere --- Mor bi yazıyla Action İnterrupted! --- Böyle bir ibare geçer. R vuruşana denk geldiğinde karakterin alan db skillerini hiç bir şekilde %100 oranı mevcut kullanamadığını belirttim kanıtlı bir şekilde. Gene belirttim ki El düşmesin istemiyoruz oranının çok fazla olduğunu söylemek istedim ki kaldı ki Çoğu priestte aynı düşünceler içerisindedir. Konunun asıl amacı Priestlerin başlıca sorunlarını belirtmekti ama siz buraya gelipte tek seferlik tarihi belli olmayan hatta 75 LVL capten örnek göstermenize hiç bir şekilde anlam vermiş değilim. Yorum yaparken KONUYU daha iyi anlamanızı tavsiye eder. Daha anlamadığınız yerler olursa öncelikle Th3Ac1dBurn Yayıncı arkadaşımızın 0'dan Serisi Başlıyor! Yayınlarını en baştan izlemeni şiddetle tavsiye ederim.

osmanlahna

Üye
Kardeşim Allah aşkına Criticle damage yediğin asas sıradan bir asas değil, senin charın 40 bin tl ise onun 100-200 Bin Tl arası. Critic skill i de tutmuş yani sürekli bir şeymiş gibi lanse etmeyin burda.
tamam ben bu itemlerle bu damage yiyiyorsam Geoo çarı nft pelerın nft kostum full item o benden daha çok hasar yer burda TL bahsedıyoruz ya 250 bın varmıdır geoo carı o neden benden fazla damage yemekte

osmanlahna

Üye

ac1dburn

Üye

haruna

Üye

kardeşim 100 vuruşta 90 kere el kırılıyosa sen %10luk dilimi videoya almışsın resmen :D emin ol priest oynayanlar muzdarip bu el kırılma olayından. Ben neden kafamda kurduğum playzi uygularken el kırılmasıyla karşılaşıyorum? O zaman asasın vuruş skillerini de ben bozayım r spamlayıp üstüne binerek? Her karakter birbirinin skilini action interrupted yaparak bozabilirse ben burda cıkıp aglamıcam söz. Pendantımı bozsam bana vuran 3 asası baştan aşağı dizerim ama oyunun saçma bir mekaniği yüzünden adamlar boş çarıyla beni kesiyor.

rebell017

Üye

buna atfen şu fotoyu bırakıyım ezik adamlara 3 kere üst üste el düşme heal kaldıramadan 800 pot basa basa kaçmaya çalışmak

Ekli dosyalar

• a.png
    a.png
    267.4 KB · Görüntüleme: 51

Zafer1991

Üye
bp'diye classın olmadını hatta support priest bile ptlerde nerdeyse olmadıgını cogu kısı bılıyor burda priestin sorunu yok diyen asaslar asasların neyi eksikmiş ki asas classını bırakıp priest konusunu istila etmişler bunlar birde yayıncı ve oyun geliştirici olarak destek olcaklar birde destekten cok köstekler @bitter zaten priestsiz pk atıyor yayınlarda nerden bilsin priestin problemlerini düsüremezse konulara atlar alısmıslar tek atmaya abiler itemsiz adama atta itemli adamada bi zahmet 1050 defi var diye itemleri sergiliyor 1600 defe sahip priler çöp kalıyor ki onlarada 3.5k 4k dmg atıyorlar daha ne olcak

CreatorAvalanche

Üye
Bunlar pvp server işletmek üzerine tecrübeli. Farklı bir oyun farklı bir database için tecrübeleri de bilgileri de yok. Pvp serverdan gelen paralarla yeni oyun yaptırdılar ama teknik destek , gelişim gibi konular için para harcamaya gerek olmadığını düşündüler. Daha az para kazanınca akıllanırlar ama şuan pvp server aç kapaya göre gelirleri iyi. Birkaç yıla düzelir sorunlarınız.

bitter

Üye
kardeşim 100 vuruşta 90 kere el kırılıyosa sen %10luk dilimi videoya almışsın resmen :D emin ol priest oynayanlar muzdarip bu el kırılma olayından. Ben neden kafamda kurduğum playzi uygularken el kırılmasıyla karşılaşıyorum? O zaman asasın vuruş skillerini de ben bozayım r spamlayıp üstüne binerek? Her karakter birbirinin skilini action interrupted yaparak bozabilirse ben burda cıkıp aglamıcam söz. Pendantımı bozsam bana vuran 3 asası baştan aşağı dizerim ama oyunun saçma bir mekaniği yüzünden adamlar boş çarıyla beni kesiyor.
Benim üstte attığım videoyu detaylı inceleseydiyniz el düşmeyle alakası olmayan bir olaydır. El düştüğü Zaman gene yazımda belirttiğim ve attığım resimlerde görüleceği üzere --- Mor bi yazıyla Action İnterrupted! --- Böyle bir ibare geçer. R vuruşana denk geldiğinde karakterin alan db skillerini hiç bir şekilde %100 oranı mevcut kullanamadığını belirttim kanıtlı bir şekilde. Gene belirttim ki El düşmesin istemiyoruz oranının çok fazla olduğunu söylemek istedim ki kaldı ki Çoğu priestte aynı düşünceler içerisindedir. Konunun asıl amacı Priestlerin başlıca sorunlarını belirtmekti ama siz buraya gelipte tek seferlik tarihi belli olmayan hatta 75 LVL capten örnek göstermenize hiç bir şekilde anlam vermiş değilim. Yorum yaparken KONUYU daha iyi anlamanızı tavsiye eder. Daha anlamadığınız yerler olursa öncelikle Th3Ac1dBurn Yayıncı arkadaşımızın 0'dan Serisi Başlıyor! Yayınlarını en baştan izlemeni şiddetle tavsiye ederim.
  • Postta bahsedilen tek kısmın o olmadığını biliyorum ben ona + sonrasında atılan yorumlara cevap verdim zaten. Revize edilmesi gereken 75+ skiller assas dahil tüm joblarda var gerekliyse revize de edilecektir.
  • O videonun çekiliş tarihinden itibaren hiçbir yama notunda el düşürmeye dair bir madde yok. Yani video hala geçerli.
  • Siz kendi deneyimlerinizi oyun değişimi sanıyorsunuz. Drop alamayınca "droplar mı düştü" diyen farmcılar gibi.
  • Ha ben size yine gerekli olanı söyleyeyim priestlerin el düşmesine dair tek sorun okçuların 5+3 oku 8 tane R algılayıp fazla el düşürmesi. (@rebell017 'in üstte paylaştığı) onun da priest ile değil okçunun skilli ile alakası var. Bunun düzeltilmesi gerek evet ama bunun dışında durum aşağıdaki gibi.

Buyrun dün çekilen 85 cap videosu. Durum birebir aynı. Hem de bu sefer server'ın en sağlam lr mage'i ile.

Son düzenleme:

kirpi2

Üye
Bp ler çok kötü cok ezik gercekten nedense herkez bp oyunda ama fazla vursun skilleri düsmesin can versin buf versin karsı tarafı sindirsin tek yemesin daha istek varmı gm yapalım bp leri

Geoo

Üye
  • Postta bahsedilen tek kısmın o olmadığını biliyorum ben ona + sonrasında atılan yorumlara cevap verdim zaten. Revize edilmesi gereken 75+ skiller assas dahil tüm joblarda var gerekliyse revize de edilecektir.
  • O videonun çekiliş tarihinden itibaren hiçbir yama notunda el düşürmeye dair bir madde yok. Yani video hala geçerli.
  • Siz kendi deneyimlerinizi oyun değişimi sanıyorsunuz. Drop alamayınca "droplar mı düştü" diyen farmcılar gibi.
  • Ha ben size yine gerekli olanı söyleyeyim priestlerin el düşmesine dair tek sorun okçuların 5+3 oku 8 tane R algılayıp fazla el düşürmesi. (@rebell017 'in üstte paylaştığı) onun da priest ile değil okçunun skilli ile alakası var. Bunun düzeltilmesi gerek evet ama bunun dışında durum aşağıdaki gibi.

Buyrun dün çekilen 85 cap videosu. Durum birebir aynı. Hem de bu sefer server'ın en sağlam lr mage'i ile.

• EYW da Asasların veya diğer classların revizeye ihtiyacı varsa siz veya diğer arkadaşlar ayrı bir konu açıp orada dile getirebilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Yama notların el düşmeyle alakalı birşeyler yazmıyor olabilir. Sizlerde bunu çok iyi biliyorsunuz, kaldı ki yönetimde aynı ifadeleri defalarca kullandı. Yama notlarında herşeyi paylaşmıyoruz ifadesini. O yüzden el düşmeyle alakalı bir oynama olup olmadığını veya sorduğumuzda cevap alamadığımızı bilmenizi isterim.
  • 85 capinden bu yana günde 12 saatten fazla DV de PK atan birisi olarak deneyimlerimi paylaşamayaksam yada paylaşmayacaksa nasıl gelişim sağlayacağız.?
  • El düşme sorunu için tek sorunun okçu olduğunu dile getirmişsiniz. Hala daha ilk attığım yorumdaki videoya bakmadığınızı düşünüyorum. Israrla izlemeyecekseniz ben söyleyeyim orada bana vuran kişi priest ve tek kişi olduğunu belirtmek isterim kaldı ki hızlı bir şekilde combo yapmadan yavaş R vuruyor.

Ben hiçbir şekilde revize istemedim. Master 25 skilimin çalışmadığını, Master 20 deki damage skilinin extra vurması gereken %300 hasarının o kadar oyun süresine rağmen 1 kere bile aktif olmamış olmasını hata olarak nitelendirdim. Ve ayrıca tam birisi R vururken alan DEBUFF skillerinin hiç bir şekilde kullanılmadığını belirttim.

Hala daha olayı anlamadan gene 10 15 sn lik video ile bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Sizin attığınız video asas dilinde anlatayım. 4 5 sefer critik basarsın 1 2 tanesinde critik tutmaz alırsın sadece o kısmı gönderip critik skili bozuk demen gibi birşey. Birebir aynı örneği verdim.

Ne yazacağımıda şaşırdım serverin en sağlam lr magesinin vurduğu R ile en kötü magesinin vurduğu R farklı mı gerçekten. İnanılmaz. En aşağıya ayrı olarak yazmışsınız.

Desem ki OKÇU arkadaşlar eline ok takabilirlar; diyeceksin ki hayır takamaz. Ama merakte etmiyor değilim ona ne gibi bir video gelir diye. :)

Sana İyi Forumlar Kardeşim. Yorumlarını beğeniyor ve takdir ediyoruz.

Lady

Üye
Bp ler çok kötü cok ezik gercekten nedense herkez bp oyunda ama fazla vursun skilleri düsmesin can versin buf versin karsı tarafı sindirsin tek yemesin daha istek varmı gm yapalım bp leri
Bp farmda rahat olduğu için herkes bp gibi gelebilir size. Bana göre de oyunda herkes rogue o zaman.
Ayrıca int priestte de aynı durum. O kadar def yapıp kağıt gibi el kalk in ve oyunun kendi failed leriyle mi uğraşsın bu karakter. Ayrıca Geo'nun dediği gibi hiç skill atılamadığı durum var şuan. Yani atak yapmadığı durumda bile rezil oluyor sınıf. Bir de priestler şurada sıkıntısından bile bahsederken hemen gelip dalga geçer gibi yorumlarla konuyu suistimal etmeye çalışıyorsunuz.

CreatorAvalanche

Üye
Neden r veya herhangi bir skil ile warrior , mage , rogue skilleri fail olmuyor da priestin oluyor? Oyun gibi oyuncularda da malum oyundan alıntılar mevcut. Biz farklı oyunuz diyorsanız farklı bir oyun veya oyuncu gibi yaklaşım göstermeniz lazım. Soru basit; neden priestte fail var warrior rogue de böyle bir durum yok ?

Humarin Oglu Timar

Üye
@bitter 4-5 kişi bir priestin elini 4-5 tur düşürememenizde sorun, bir priestin elinin sürekli düşmeside sorun, arkadaşın bahsettiği el düşmeden skill atamama ise bambaşka bir sorun. Ben oyun sonu BP'mi bozdum çünkü artık ilgileneceklerini düşünmüyorum. Anlıyorum öncelikleri var ama nerflerde anında müdahale, düzeltmelerde kayıp olmalarını ben sinir hastası olarak ödemek zorunda değilim.

Konuya dönecek olursak; bence priestin animasyonlarında bir sıkıntı var. Ben çoğu zaman heal kaldırıyorum, ellerim iniyor ve char dururken hala heal düşmediği oluyor. Ping lag vs hiç bir şey yok bu arada ve bu sadece PK'da oluyor. Bir kere değil tabii bir çok kere. GEOOO'nun attığı videoda gördüğüm kadarıyla bir kere R ile elini düşürdükten sonra, asla bir daha animasyon başlayamıyor. DB skillerinin başlangıç animasyonları aynı(Elini kafasının etrafından çevirip önüne getirmesi), hiç bir şekilde oyun bu animasyonu başlatmasına izin vermiyor, taa ki araya başka bir animasyon sıkıştırana kadar, örneğin yürüme gibi yada zıplama bilemiyorum. DB atarken test etmişler ama ben bunun heal atarken de başka bir sorunlu versiyonu olduğunu deneyimledim.

Velhasıl incelenmesi gerekiyor, incelenmesi görevi bizde değil, bildirmekse kullanıcıların kendi tercihi, bir zorunluluk değil. Madem test mühendisleriniz yok, sorunları tek tek test edemiyorsunuz, bunu kullanıcılardan talep ediyorsunuz, o zaman o kullanıcıları dinlemeniz gerekiyor.

Bir priest DeBuff ya da Heal atamıyor, öyle çok ta uzak, komplex bir mekanikte değil.

Geoo

Üye
yayından asas arkadai bu skilde sorun var diyor bir sonraki güncellemeye düzenleniyor. Benim Master 25 skilim neden 2. güncelleme geçmesine rağmen düzeltilmiyor.

Direk ticket attım sonraki güncellemede düzenlenir dediler eyw dedik. GÜncelleme geldi düzelmemiş tekrar attım gene sonraki güncelleme dediler. Aha geldi ne oldu şimdi tekrar ticket atacam gene sonraki güncelleme diyecekler. Çık işin içinden jksdhfkajsdf :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt