@bitter 4-5 kişi bir priestin elini 4-5 tur düşürememenizde sorun, bir priestin elinin sürekli düşmeside sorun, arkadaşın bahsettiği el düşmeden skill atamama ise bambaşka bir sorun. Ben oyun sonu BP'mi bozdum çünkü artık ilgileneceklerini düşünmüyorum. Anlıyorum öncelikleri var ama nerflerde anında müdahale, düzeltmelerde kayıp olmalarını ben sinir hastası olarak ödemek zorunda değilim.
Konuya dönecek olursak; bence priestin animasyonlarında bir sıkıntı var. Ben çoğu zaman heal kaldırıyorum, ellerim iniyor ve char dururken hala heal düşmediği oluyor. Ping lag vs hiç bir şey yok bu arada ve bu sadece PK'da oluyor. Bir kere değil tabii bir çok kere. GEOOO'nun attığı videoda gördüğüm kadarıyla bir kere R ile elini düşürdükten sonra, asla bir daha animasyon başlayamıyor. DB skillerinin başlangıç animasyonları aynı(Elini kafasının etrafından çevirip önüne getirmesi), hiç bir şekilde oyun bu animasyonu başlatmasına izin vermiyor, taa ki araya başka bir animasyon sıkıştırana kadar, örneğin yürüme gibi yada zıplama bilemiyorum. DB atarken test etmişler ama ben bunun heal atarken de başka bir sorunlu versiyonu olduğunu deneyimledim.
Velhasıl incelenmesi gerekiyor, incelenmesi görevi bizde değil, bildirmekse kullanıcıların kendi tercihi, bir zorunluluk değil. Madem test mühendisleriniz yok, sorunları tek tek test edemiyorsunuz, bunu kullanıcılardan talep ediyorsunuz, o zaman o kullanıcıları dinlemeniz gerekiyor.
Bir priest DeBuff ya da Heal atamıyor, öyle çok ta uzak, komplex bir mekanikte değil.