Rahatsızlık Verecek Seviyedeki Knight Online Benzerliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CheqLy

Üye
2-3 en fazla 4 gblik oyun ile sadece alphası 20+gb olan oyunu karşılaştırmakta ne bilim

Zogguko

Üye
2-3 en fazla 4 gblik oyun ile sadece alphası 20+gb olan oyunu karşılaştırmakta ne bilim
bunun boyutla ne alakası var
giphy.gif

Son düzenleme:

wolfphenom

Üye
animasyon iptali bugdur ,slite bugdur black deserti mi örnek vereyim diyecegim pvpsi çöp ko oyuncularini çekmek için mi yapildi peki bu ko oyunculari rise a gelecek para kazanamayacak yada parayi basan kazanamayacak tekrar ko ya dönmeyecekmi saniyorsunuz ko uyuncusundan beklentiniz olmasin biliyorum cunku bnde hayatimin nalet olsunki bi bolumunu ko ya harcadim bana oyunculuk anlaminda gram birşey katmadi kafa var neden onu yormuyorumda 10 parmak klavye egzersizi yapiyorum cidden hic sacma gelmedimi size

Yabgu

Üye
Daha özgün olabilirdi. And gear armorlar birbirine benziyor feyz alınmış aslında kötü bir şey değil. Vaktiyle gayet iyi bir oyundu diye biliyorum Knight Online'ı.

SENOZ

Üye
Kardeşim Türkiye de en çok sevilen pvp haritası adam almış genişletmiş süslemiş koymuş doğruda yapmış. Çünkü sevilen bir pvp haritası, dünyaca ünlü oyunlara bak kardeşim hepsi bir birine benzer boyar ekler önüne koyar. Şimdi eline mause klavyeni al ve oynamaya devam et...
Yazdığın yoruma bir dön bak bunu insan okuyacak ve bundan bir şey anlayacak mı diye... Global bir oyuna Türkiye'de sevilen pvp haritasını almış genişletmiş koymuş iyi yapmış diyorsun. Sonra dünyaca ünlü oyunlara bak hepsi birbirine benzer diyorsun.

draz81forza

Üye
Ben de katılıyorum bu oyunun o çöb qınayta benzemesini İSTEMİYORUZ lütfen oyun piyasaya çıktıktan sonra şu gereksiz benzerliklerden oyunu temizlemeye çalışın benim gördüğüm çoğu kişide oyunun qınayta çok benzediğini söyleyip sanki oyunun sonuda qınayt gibi olucakmış ön yargısıyla oyuna pek sıcak bakmıyorlar umarım zamanla her şey rayına oturur

Yabgu

Üye
Ben de katılıyorum bu oyunun o çöb qınayta benzemesini İSTEMİYORUZ lütfen oyun piyasaya çıktıktan sonra şu gereksiz benzerliklerden oyunu temizlemeye çalışın benim gördüğüm çoğu kişide oyunun qınayta çok benzediğini söyleyip sanki oyunun sonuda qınayt gibi olucakmış ön yargısıyla oyuna pek sıcak bakmıyorlar umarım zamanla her şey rayına oturur
Bu yazım trol mü bilmiyorum :) Knight diye yazılır, senin yazdığın gibi okunur. Bilerek yazmışsındır umarım. Bunuda geçtim şikayette bulunurken senin hitabette sorun var bilgin olsun

Louiss

Üye
İyi günler, sabahtan beri yazılanları okuyorum ve soğuk kanlılıkla cevap vermek istiyorum...
Gün gelir bazı eski EfSANE oyunlar, yeni trende ayak uydurması için ön ayak olurlar. Teşekkür etmemiz lazım.

Cs olmasaydı valorant olmazdı,
Dota olmasaydı, lol olmazdı,
BattleField olmasaydı Call of duty olmazdı.
Diablo olmasaydı Wow olmazdı.
Fifa olmasaydı pes olmazdı.
Pubg olmasaydı fortnite olmazdı,
KNİGHT OLMASAYDI RİSE OLMAZDI ! ! ! !
HER ZAMAN BİR YAPIM, BAŞKA BİR YAPIMCIYA İLHAM KAYNAĞI OLUR.

-Şunu sığ kafanıza sokun arkadaşlar. Herkes knight ı eğitimin bitmesi pahasına, deliler gibi oynadı. Pişmanlık duymadan sabahladık, arkadaşlıklar kazandık.
-Knight artık bitti üzülsek de ağlasak da bitti. Oyun motoru artık kullanılmıyor. Bugları fixleyemiyor adamlar bugları ! Herkes farmda , pazarda. Pk da sc parasını düşünerek oynamak ne kadar acı verici.
-Oyun mantığını ve pvp aksiyonunu güncel unreal engine motorunda oynamak bize nasip olucak. Herkesin hayali bu değilmiydi sizce ??
-Şimdi bizim dilimizi anlayan bir ekip çıktı, A dan Z ye kadar bütün çizimlerini, kodlarını ve en önemlisi bize kulak veren birileri çıktı.
-50 Bine char satın alıp, 100 bin 200bin adamlara kesilmek mi mantıklı, yoksa 50 bine pc dizip sıfırdan p2w olmayan, güncel motorla sentezlenen TÜRK yapımı oyuna destek vermek için oynamak mı mantıklı (ve daha güncel ne oyun varsa) ??
-Atatürk boşuna söylemiyordu beyler. "TÜRK MİLLETİ ÇALIŞKANDIR, TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR" diye. Lütfen şu yukarıda konuşan arkadaşları biraz olsun uyandırmışımdır.
-Siyasette fanatiklik yapıyorsunuz eyvallah ama, gidip yabancının buglarla dolu oyununu, TÜRK yapımı yeni bir oyunla da kıyaslamazsınız sevinirim. Daha çıkmadan, sonunu görmeden nedir bu düşmanlığınız ??

Genius

Üye
Bu oyun knight online'a alternatif bir oyun olmasaydı oynamayı düşünmezdim mesela. Piyasada yıllardır bir sürü benzer yapımlar var örnek verecek olursak, nasıl zamanında Metin2'yi tercih etmediysem, bu oyun da çok farklı olursa yine tercih etmeyebilirim.

Jackass

Üye
Death Valley komple değişmeli tabi ki bu beta'da yapılmalı zamanı yok çünkü ekibin. Ama official'a geçmeden yapılmalı. Dorion görüntüsü mükemmel fakat pazar alanı olsun gate alanları olsun v.s buralar komple değişmeli. Örneğin merdiven kaldırılıp dümdüz biz zemine pazar bölümü eklenebilir. Knight'a benzeyen tüm harita ve görüntüler kalkmalı.

draz81forza

Üye
Bu yazım trol mü bilmiyorum :) Knight diye yazılır, senin yazdığın gibi okunur. Bilerek yazmışsındır umarım. Bunuda geçtim şikayette bulunurken senin hitabette sorun var bilgin olsun
hocam qınaytı bilerek öyle yazıyorum ama ingilizce için yurt dışına gitmiştim şimdi vakalarda artınca kaldım türkçe konuşacak biriside olmayınca sürekli başka diller falan yazarken karışıklık olabiliyor biraz :D

tulca

Üye
bencede yapılan herşey mükemmele yakın knight onlıne kotuydude niye tuttu niye çılgınlar ggıbı basından kalkmadan oynanıyo doğru yoldasınız yaptıgınız işin kalıtesı günümüz ayarlarında saçmalı pubg cal of dauty rust mantık aynı counter o zaman hepsı aynımıı yani alakasız tek olay alt yapısı knightdan alınıp geliştirildi buda zaman kazanmak için

Gokhanklc

Üye
Bende katılıyorum bu konuda.Harita konusunda bir şey demiyelim ama sınıf çeşitliliği ve sınıfdaki tüm skiller nerdeyse birebir kopya insan biraz kendinizden bir şey katar..Hadi mage ve prieste swift eklemek güzel bir eklenti ama daha da artıralabilir bu tip değişiklikler.Yeni bir skill agacı eklenmeli her sınıf ıcın.Mage ıcın ice flame deyip geçiştirilmemli.
2.olay ticaret .Allah aşkına su eski usul pazar olayını su oyuna bulaştırmayın.Sırf o kesimi mutlu etmek için 2 pazar sistemi getiriceksiniz gibi duruyor ama o pazar sistemi tutsun diye gidip ofline pazara yüksek bir vergi sistemi getiriceksiniz kesin.Oyun oyunu için oynansın 5 lwl adam 7/24 pazar yapmasın bu oyundada.

Sukuna

Üye
Mekanik açısından Knight'a benzetme fikrine olumlu bakabilirim, fakat oyunun içeriğinin ciddi anlamda farklı olmasını talep edenlerdenim.

slmaster11

Üye
Bu oyuncuları dinleme işini biraz abartmışa benziyosunuz sanki row ekibi olarak her bi playerin kafasından 30 istek çıkacak biri beğenicek diğeri beğenmiyecek adam yine 2 ırk mı demiş 2 irk olunca knighta benziyor cabal onlinede 2 ırk 50 ırk yapalım guild varsa benzesin yada linage 2 ye karakter çeşitliliği istemiş sonrada bunca emeğe yorumu rise mi aa şey değil mi knightın kuriansın 70 sınırı olan hali bu kadar basit mi bunca yapım stat pointlere dalmış draken 2 dede 255 stat point vardı bu arkadaşları acep burda heves kırsınlar diye kinartreiz mi yolladı biri pazar demiş ulan istediğin pazar sistemini kur pazarcılar hep olacak bdo da yokmuş gibi davrananlar oyun fiyat biçiyomuş :) kayra onlie de ikv den yada karahandan mıydı bunların birinden alınmış oynayan varmı var kime neye benzediği önemli değil emeği için gel oyna yada gidin oynamayın bence artık yeterince dinlediniz oyuncuları row ekibi olarak insana 1 verirsen 5 ister.. Saygılar vesselam

Son düzenleme:

Sukuna

Üye
farm olanağı olmalı, gb alış satışı yapılabilmeli
KO kitlesi gelmesin, olmaz mı? Madem KO kitlesi sana göre bunlar varsa gelecek, bana göre bunlar olmadığında gelmeyen oyuncu, ROW cemiyeti adına yararlı şekilde kaybedilmiş oyunculardır.

hzljoepr

Üye
Adamlar kendileri söylüyorlar zaten Ko global olduğu için bizde o mantıkla ilerledik diye zaten mantıklısı o pazarda hangi mal tutarsa o mal satın alınıp fazladan fazladan satılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt