Git KO oyna hocam tam senlik bi' oyun. P2w, 0 zevk. Evler, arabalar yatır pk'ya çık sonra da cumhurbaşkanlığına falan aday olursunSiz zevk alın diye ticaret yapmıyorum. Fiyatı beğenmiyorsan almazsın brocum git dükkanın önünü kapatma.
Git KO oyna hocam tam senlik bi' oyun. P2w, 0 zevk. Evler, arabalar yatır pk'ya çık sonra da cumhurbaşkanlığına falan aday olursunSiz zevk alın diye ticaret yapmıyorum. Fiyatı beğenmiyorsan almazsın brocum git dükkanın önünü kapatma.
çok saldırsan mesajların var mod arkadaşlar bu elemana bir el atması gerek çok vurdum duymaz tavırlar sergileyip forumun düzenini üyelerinin sakinliğini bozdugunu düşünüyorum.Siz zevk alın diye ticaret yapmıyorum. Fiyatı beğenmiyorsan almazsın brocum git dükkanın önünü kapatma.
Brocum asıl sizin saldırgan mesajlarınız var. Ben sizin ticaretinize, xp kasamamanıza karışmıyorum ama siz benim ticaretime laf ediyorsunuz. İsteğim eşyayı stoklarım yani suç mu? Belki ben 50 tane yay alıp her moba sadece 1 kere vurup bırakmak istiyorum. Bir moba aynı silahla birden fazla vurmak istemiyorum ne var yani..çok saldırsan mesajların var mod arkadaşlar bu elemana bir el atması gerek çok vurdum duymaz tavırlar sergileyip forumun düzenini üyelerinin sakinliğini bozdugunu düşünüyorum.
macroyu geri çekmediler üstüne daha da geliştirdiler engel sistemini. sallamayalım mı biraz?Oyun bu düzene teşvik ediyor çözümü vs olmaz. Olduğu an 3-5 ses yükselir aynı macroda olduğu gibi sonra tekrar geri çekerler. Alışacaz yapacak birşey yok
Sen okumayı bilsen o mesajın güncelleme öncesi yazıldığını anlarsın ama nerde o zekamacroyu geri çekmediler üstüne daha da geliştirdiler engel sistemini. sallamayalım mı biraz?
bence zekalarımızı yarıştırmayalımSen okumayı bilsen o mesajın güncelleme öncesi yazıldığını anlarsın ama nerde o zeka
Ehüehüehüe .d 200me koysaydın 100m daha kârdaydın.gerçekten de öyle 100m lik iki ürün koydum anında çekip 300 e koydular
Her türlü alan alıyor olan Solo ve TL si olmayan oyunculara oluyor.Almayın arkadaşlar fiyatlar düser arz talep meselesi
Hepsi patlayacak... Zindanlar açılsın bak bakalım neler oluyor. Bugün o paraları verip item toplayan ko uyanıkları itemler düşmeye başlayınca fena zarar edecek. ayrıca bırakın alan alsın satan satsın.Pazarcılar oyunun dengesini bozmaya başladı. Bu oyunun Ko ya dönmesini istemiyorum. 40 m den bulduğum takıları gözümün önünde 8 kere çektiler . Hepsini stokluyorlar 40 dan toplayıp 110m den koymaya başladılar. Rise online oyunun ekonomisine el atmalı fiyatların alt ve üst limitini oyunun kendi belirlemisi lazım bu insanlara bu kadar yol yapılması can sıkmaya başladı. Bu böyle devam ederse solo oyuncular olsun oyuna yeni başlayanlar olsun piyasadan item alamayarak bir bir elenecekler. Buna bir çözüm bulunmalı.
Kesinlikle katılıyorum pazarda değeri 30m olan bi item şuan 150m neden böyle bi piyasa yapıyolar zerre bilmiyorum dün 10mden aldığım item bugün 40m aradan 12 saat geçti daha sırf 1 kişi item topluyo diye itemlerin fiyatını deli gibi arttırmanız çok boş bişey size kimse satış yapmayın demiyo piyasayı öldürüyosunuz solo oyuncuları düşünmüyosunuz bu piyasanın acilen düzeltilmesi gerekiyo yoksa K.O piyasası gibi patlıcak bi süre sonra gm müdahalesi gerekicek piyasayı bukadar başı boş bırakmayın. İtem basıcaz basmaya korkuyoruz 30m diye bastığım item 4 katı fiyatına çıkmış gerçekten oyundan soğutuyosunuzPazarcılar oyunun dengesini bozmaya başladı. Bu oyunun Ko ya dönmesini istemiyorum. 40 m den bulduğum takıları gözümün önünde 8 kere çektiler . Hepsini stokluyorlar 40 dan toplayıp 110m den koymaya başladılar. Rise online oyunun ekonomisine el atmalı fiyatların alt ve üst limitini oyunun kendi belirlemisi lazım bu insanlara bu kadar yol yapılması can sıkmaya başladı. Bu böyle devam ederse solo oyuncular olsun oyuna yeni başlayanlar olsun piyasadan item alamayarak bir bir elenecekler. Buna bir çözüm bulunmalı.
güzel kardeşim kimsenin item düşüremediği yok bazıları itemi basamıyo veya basıyo satmaya kalkıyo satamıyo pazarcılardan dolayı insanların anlatmak istediği bu sizin gibi oyunculardan kaynaklı K.O nunda sonu böyle oldu inşallah bi el atarlarBence ağlamaya gerek yok açık pazara sahip bir sistemde bu çok normal. İsteyen istediği fiyata koyar isteyen istediği fiyattan çeker ve isteyen forumda ağlar
Ya itemi düşür yada bölge chatinden mesaj geçerek sana satmalarını bekle yada buy pazarın gelmesini bekle bunun dışında herhangi bir kuralı çiğnemeyen oyuncuları burada şikayet etmenin bir manası yok iyi forumlar