Rise Online Pazarcı Tehlikesi

HARE

Üye
Yahu bu sadece arz-talep meselesi... Birisi +5 minoyu pazara 110m fiyatla koydu diye item 110m olmuyor. Al satçılar her zaman düşükten alıp yüksekten satmanın peşindedir ki bu gerçek hayatta da böyle. İtemin gerçek değeri 95m dolayında ise bu +-2m olarak pazarlanabilir. Kalkıp da ortada bir durum yokken (drop veya upgrade oranları gibi) oyuna bir anda yüklü gb girişi olursa ve buna istinaden pahalı alımlar başlarsa piyasa böyle tuhaflaşır işte.

Turkuaz

Üye
konuda pazarcılar tedirgin "ya konu çok büyür de bir önlem alınırsa" diye, konu sahipleri tedirgin oyun yine malum oyunlar gibi "sahibinden letgo gibi yerlere döner" diye, bence konu sahibi haklı madem ticaretten para kazanmak istiyorsun gerçek hayatta bol bol alan var, gerçek hayattaki evini gerçek hayattan kazandıklarınla geçindir bizim eğlencemizin asalaklığını yapmayın. oyun ise oyun olarak kalmalı. oyun yönetimi lütfen gerekli önlemlerinizi alın.

Alkoer

Üye
konuda pazarcılar tedirgin "ya konu çok büyür de bir önlem alınırsa" diye, konu sahipleri tedirgin oyun yine malum oyunlar gibi "sahibinden letgo gibi yerlere döner" diye, bence konu sahibi haklı madem ticaretten para kazanmak istiyorsun gerçek hayatta bol bol alan var, gerçek hayattaki evini gerçek hayattan kazandıklarınla geçindir bizim eğlencemizin asalaklığını yapmayın. oyun ise oyun olarak kalmalı. oyun yönetimi lütfen gerekli önlemlerinizi alın.
Ben çok yoruldum " iteme şu kadar TL verdim" diyenlerden.

TL ile alım-satımın yasak olmasını geçtim adam sizi dinlemiyor bile. Sanki oyun dışından illegal GB alınca oyunun üzerinde bir hak sahibiymiş gibi görüyor kendisini. Yönetiminde kendisinin yaptığı bu yatırıma karşılık hizmet vermesini bekliyor bunu bir hak sanıyor.

AH nin hemen açılmasını çok istiyorum kesinlikle piyasayı manipüle edenlerin önüne geçer.

Yoksa görünen o ki biz yine bildiğimiz senaryoya doğru gidiyoruz. Oyuncunun değeri olmayan paranın konuştuğu sisteme

Molarite

Üye
Benim merak ettiğim bir şey var. Evini oyundan geçindiren pazarlılar rise online ekibinin işine mi yarıyor ? Bence yarıyor çünkü kaç ay oldu en küçük bir önlem bile alınmadı bu pazarcılara karşı. Oyun malum oyuna dönüyor zaten millet hesabını elinden çıkarma hesabı yapıyor

Klausnicky

Üye
AH sistemi tam aktif edilsin de bu tarz fırsatçıların işi bitse.

• Beğen
Tepkiler: Geo

DiabIo

Üye
Daha önce başka bir konuda da dile getirmiştim. Vatangame oyunun resmi sponsoru değil midir? Bu sitede gb satışı olduğunu yönetimin bilmeme ihtimali var mı? Kurallar ve söylenilenlerin net olmasına karşı bu siteden item, gb satışı rahatça yapılabiliyor mu? Oyunun piyasasını yönetim neden upgrade,drop gibi oranlar ile oynama (yapmadıklarını iddia etseler de) yaparak korumaya çalışıyor? Korunduğu iddia edilen piyasa en çok oyuncuların mı yoksa bu işlerden para kazanmaya çalışanların mı işine yarıyor? Yukarıdaki soruların cevaplarını kendi içerisinden ufacık bir an düşünerek veren herhangi birinin oyun yönetiminin bu ticaret ile alakası olmadığına hâlâ inanabiliyorsa söyleyecek başka tek bir kelimem yok..

kopil

Üye
Ani fiyat dalgalanmalarinda item almayin beyler cozum cok basit.
Ornek taki guncellemesi. Takilara gelecek guncellemeler belli olmasina ragmen, guncellendikten sonra takilari 3-4xten satmaya calistilar. Bende fiyat verenlere sadece gulumsedim. 10gun oldu suan eski fiyat seviyesininde altina dustu.
Birileri almassa fiyat duser, birileri cok alirsa fiyat yukselir. Olay basit.
3 tane item basan adam bile fiyatlari kiriyor, yada yukseltiyor. Pazar cok oynak

Namesizz

Üye
Adam 40 a toplamıs 100 e koysun 60 a satsın 20 m kar.Elinde patlıyacak bir durum yok.Pazarcı delip geçer.Sadece elinde patlaması için yeni item filan gelip o topladığı itemin çöp duruma düşmesi lazım.Dipten toplayan adam zarar etmez gençler.

Geo

Üye
Auction house buy sell kayit sistemiyle vs tam olarak calissin, ondan sonra baska ekmek kapisi ararlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt