Merhbaalar,Yeni kayıt yaptıranların alpha onay durumu ne zaman netleşir bilen var mı?
Teşekkür hocam sağolasın. Bazı yerlerde şöyle bir yorum okudum ama biraz saçma geldi. İlk önce yabancılara yer verilecek sonra Türklerden her oyun 1000-1500 kişi alınacak diye. Bana saçma geldi fakat doğruluğu var mı acaba?Merhbaalar,
İlk girişlerden sonra 1-2 gün içinde bir aksilik olmazsa herkesi oyuna almaya çalışacaklar. Şu aşamada sabırlı olmak en doğrusu
İyi Forumlar.
Devam edeceğiniz düşünmüyorum. Çünkü alfa test sürecinde olduğu için kontrollerden sonra tekrardan herşey sıfırlanacağını umuyorum.alfa da açılan karakterler official da devam edecek mi yoksa silinecek mi?
Merhabalar,alfa da açılan karakterler official da devam edecek mi yoksa silinecek mi?
Dün ki soru-cevap konuşmanızda 81 soruluk başlık altında sorunuzun cevabı yoksa post atın güncel tutmaya çalışıyorum demişsiniz. (Tekrarını izledim)
Benim sorum şu :
Ekibinizi genişletmekten bahsetmişsiniz bunu ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ve bunu hangi kanallardan duyuracaksınız ? Öncelikli kriterleriniz neler olacak ?
(Hangi programlama dilleri hangi modelleme programları ya da herhangi bir 2. yabancı dil gibi )
Bunu bir sonraki discord toplantısına katılabilirsem orada da sormayı düşünüyorum teşekkürler ..
TeşekkürlerMerhaba,
İhtiyaç doğduğu her an ekibe yeni üyeler katabiliriz ancak büyük ihtimalle açık betadan sonraki süreçte veya resmi açılıştan sonra, özellikle firma gelir elde ettikçe ekip üye sayısı arttırılacak, resmi sitemizden ve/veya sosyal medya hesaplarından duyurusu yapılacaktır. Aranan kriterler ihtiyaç olan birime göre değişir. Çok fazla birim olduğu için her birine ayrı ayrı cevap vermem mümkün değil ancak genel olarak tecrübe her alanda size artı kazandırmış olacaktır. Genel olarak daha önce yaptığınız çalışmalarınız, elde ettiğiniz başarılar referansınız olacaktır. Yabancı dil bilmek ise her zaman bir artıdır ancak ana kriter değildir.
Saygılar