Rise Online World 'u Seçme nedeniniz ?

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Malum oyunda yeni server acılmıstı dragon box vb kutularla oyunun son seviye itemlerini almiştim 8 kısılk mage party'e tek warrıor olarak alan skıllerı ile 2 atmıstım ve malum oyunun korsanına girdigimde pvp'sinde adım atılacak yer yokken orjınalınde ise elle saıylır pvp'sinde adam vardi ogun anladım ki p2w oyunu bıtırdı ve 100 kişiye oynamak yerıne korsan pvp gittim 1k cz'si olan serverlarda oynadım cok zevk aldim bu oyundada adaleti ve p2w kısmının olmayacagını dusunerek ve malum oyuna benzedıgı ıcın tercıh ettım umarım tercihim dogru olacaktir

OuZ

Üye
eski ko tadını almak ve türk yapımı oyunları desteklemek.+1 hortlattık konuyu :)

JaxSui

J
Knight online kendine çeki düzen versin zarar etsin diye. Direkt. Net.

Ouss

Üye
P2W olmayacağını belirtmeleri ve skin(görsel) eşyalardan gelir edeceklerini belirtmeleri öncelikli sebebi bu benim için, sözlerin de ne kadar duracaklar zaman göstericek.
Onun dışında pvp kısmı Knight Online adlı oyundan esinlenilerek yapıldığı için ve oyunun sadece pvp'sini sevdiğim için Rise'daki pvp'si de keyifli olucağını düşündüğüm için tercih edicem bakalım, umarım karakter dengelemesi her karakteri tatmin edicek seviye olur.

wolfphenom

Üye
ben sadece yapimci ve yayimci turk olan mmo gormek istiyorim muhtemelen ko gbi igrenc bi oyunu sevmedigum icin oynamayacagim buyurlerse iste ozaman gercek mmocularin dediklerine kulak asacaklarini dusundugum icin takipdeyim bu ekip buyurse belkide cok iyi basarilara imza atacak oyunun p2w olmasi umrumda degil ko cularin harcadiklariparalari bunlar kazanirsa varya nalet cinli firmanin milyon kat bizi umursayacagini dusunuyorim adamlarbikere dilimizi bilmiyor sadece parakazanmak icin etkinlikler yapip duruyor ko p2wdegil pay to play dircunku bronz premiumla bile eziksin ne farm ne pvp hicbirsey yapamazssin para versende oynayamadign bi oyundan bahsediyorum icinde ne hikaye ne gorev ne de gunlukne haftalik gorev bulunan bot sistemi olan botsuz kasmanin nerdeyse imkansiz oldugu yada parayi basandan katve kat zor oldugu bi oyun para vermeden pvp yapamadigin bi oyun bu bol paralilar neden turkiyeye kazandirmasin ki

Bornedleader

Üye
Beni oyuna çeken ana etken yıllar önce tanıtım videolarının birinde çocukluk arkadaşımı ekibin içinde görmem oldu. Kendisi bilmiyor ama biz onun için emek verdiği oyuna başlayacağız. Sonraki süreçte sürüncemede kaldı. Arada kontrol ettik. İş güç, çoluk çocuk derken kapalı betayı kaçırdık sonrasında da talepte bulunmadık.
Bu arada revaçta olan kripto tabanlı mmorg oyunlarda vakit geçirdik ve insanlar yapmış dedik!
Şimdi nisan ayı netleşmeye başlayınca mevcut oyunlarımızı NFT olarak satıp Rise Online'a geçmeye karar verdik.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt