Sezon Puanı Etkinliği Hk.

MaRaKeSH

Üye
Naçizane bir önerim olacak, Battle Point puanlarının PK oyuncuları için ne kadar önem arz ettiğinin farkında olduğunuzu düşünüyorum, Her gradeye sembol veriyorsunuz diye biliyorum benim hiç nasip olmadı, şimdi 1m BP si olan bir oyuncu 100 bp si olan birini öldürdüğü zaman aldığı point ile 100 bp si olan bir oyuncunun 1m BP si olan oyuncuyu öldürdüğünde aldığı point aynı. Bu sistemi yüksek gradeli bir oyuncu öldüğünde onu öldüren kişinin grade oranına göre farklı almasını sağlasanız.

Yani ben 1000 bp ile sahaya çıkınca ölürsem dengim yada yukarısı beni öldürürse 50 bp kaybetsem ama 1m BP li birisi tutup düşük gradeli birine kendini kestirirse 100-200-500 (artık arada seviye farkı her ne ise) kaybetse ve karşı taraf daha yüksek puan alsa.

Madem BP ile item alınacak insanlar grade peşinde koşmanın riskini bilerek gidip item almaya yönelse nasıl olur ?

güzel düşünmüşsün ama buda bp transferine yol açar. malum oyun içi para kazanayım derdi olan çok. kasar kasar kendini kestirir para karşılığı

birol2003

Üye
güzel düşünmüşsün ama buda bp transferine yol açar. malum oyun içi para kazanayım derdi olan çok. kasar kasar kendini kestirir para karşılığı
kesinlikle yaparlar ama loglardan tespit edilmesi kolay, hatta bırak loglamayı status penceresinde dikkat çeker bir kaç kişinin ticket etmesine bakar olay.

MaRaKeSH

Üye
kesinlikle yaparlar ama loglardan tespit edilmesi kolay, hatta bırak loglamayı status penceresinde dikkat çeker bir kaç kişinin ticket etmesine bakar olay.

tespit edilir ama oyuncular arasında bizde dahil güvensizliğe yok açar. çünkü yol buldumu tüketen bir kitle var. he farklı varyasyonlar olabilir mi olabilir

Eanxhi

Üye
Merhaba,

Gelecekte, savaş puanlarınızla eşya satın alabileceğiniz bir sistem tanıtılacak. Sezon puanı etkinliği ile PvP alanlarının canlandırılması ve oyunculara daha iyi bir PvP deneyimi sunulması hedefleniyor. Ekstra olarak her ay sıfırlanacak olan sağ battle pointler için yeni bir simge seti oyuna eklenebilir.
Arkadaşim herkes bp point ile item almak zorunda değil . Görüntüye önem veren kişiler var o yüzden sol bp pointe göre kutulu symbol gelmeli zaten symboller aşırı yetersiz ve çirkin.

birol2003

Üye
Evet biz herşeyin ko online da olduğu olmasını istiyoruz, başka çözüm yok :D:D:D:D:D:D:D

Hatta haritaların adını da onun gibi yapın karıştırıyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt