Naçizane bir önerim olacak, Battle Point puanlarının PK oyuncuları için ne kadar önem arz ettiğinin farkında olduğunuzu düşünüyorum, Her gradeye sembol veriyorsunuz diye biliyorum benim hiç nasip olmadı, şimdi 1m BP si olan bir oyuncu 100 bp si olan birini öldürdüğü zaman aldığı point ile 100 bp si olan bir oyuncunun 1m BP si olan oyuncuyu öldürdüğünde aldığı point aynı. Bu sistemi yüksek gradeli bir oyuncu öldüğünde onu öldüren kişinin grade oranına göre farklı almasını sağlasanız.
Yani ben 1000 bp ile sahaya çıkınca ölürsem dengim yada yukarısı beni öldürürse 50 bp kaybetsem ama 1m BP li birisi tutup düşük gradeli birine kendini kestirirse 100-200-500 (artık arada seviye farkı her ne ise) kaybetse ve karşı taraf daha yüksek puan alsa.
Madem BP ile item alınacak insanlar grade peşinde koşmanın riskini bilerek gidip item almaya yönelse nasıl olur ?
güzel düşünmüşsün ama buda bp transferine yol açar. malum oyun içi para kazanayım derdi olan çok. kasar kasar kendini kestirir para karşılığı