Str pri

Mello1993

Üye
Hayatınızda kaç tane mmorpg oyun oynadınız bilmiyorum. Genel olarak büyücüler en fazla hasar vuran ve en zayıf armor, hp ye sahip olan classtır. Bizim oyunumuza gelecek olursak, ben solo oynamak istiyorum neden oynayamiyim? Demişsin ki; "warriordan fazla vurması saçma olur, neden warrior oynasın adam" bu mantıkla şunu söyleyebiliriz; Atak, defans ve hp si en fazla olan class warrior olacaksa neden başka class oynasınlar?

GastroGavad

Üye
Hayatınızda kaç tane mmorpg oyun oynadınız bilmiyorum. Genel olarak büyücüler en fazla hasar vuran ve en zayıf armor, hp ye sahip olan classtır. Bizim oyunumuza gelecek olursak, ben solo oynamak istiyorum neden oynayamiyim? Demişsin ki; "warriordan fazla vurması saçma olur, neden warrior oynasın adam" bu mantıkla şunu söyleyebiliriz; Atak, defans ve hp si en fazla olan class warrior olacaksa neden başka class oynasınlar?
kardeşim emin ol çook mmo oynadım ve diğer mmo lar da str priest yok bunu düşündün mü ? madem çok mmo oynadın , ayrıca str pri mage den bile kırılgan neden mele damage i mage den az olsun ? ne işe yarayacak o zaman bu clas açıkla madem ? mageden kırılgan , warior dan az hasarı var kaldırsınlar o zaman clas ı , oldu ben hem tek yiyeyim hem yavaş olayım hem de hasarım warior dan az olsun ?? diğer mmo lar ile kıyaslayacaksan şartları eşit olmalı nere de denge bu clas da ? mage az vurmuyo ayrıca üstüne mage alan da vurabiliyor yani ben tek hedefe mage den 2 kat fazla vursam bile o 5 hedefe vurarak saniye de attıgı hasar her türlü beni katlayacaktır bunları da düşün madem çok mmo oynadın

ayrıca ben warior dan fazla vurması değil az vurması saçma olur dedim ve str pri den bahsediyorum, ve mage in sopa ile vurması warior un üst düzey skili kadar vurması mantıklı olur mu sence ? ben demiyorum warior 1k vuruyosa mage 500 vursun, ama warior 1k vururken mage aynı hızla 1.5k vurursa tank mage yaparlar warior oynamak yerine ondan bahsediyorum neden warior oynasın diye

Mello1993

Üye
kardeşim emin ol çook mmo oynadım ve diğer mmo lar da str priest yok bunu düşündün mü ? madem çok mmo oynadın , ayrıca str pri mage den bile kırılgan neden mele damage i mage den az olsun ? ne işe yarayacak o zaman bu clas açıkla madem ? mageden kırılgan , warior dan az hasarı var kaldırsınlar o zaman clas ı , oldu ben hem tek yiyeyim hem yavaş olayım hem de hasarım warior dan az olsun ?? diğer mmo lar ile kıyaslayacaksan şartları eşit olmalı nere de denge bu clas da ? mage az vurmuyo ayrıca üstüne mage alan da vurabiliyor yani ben tek hedefe mage den 2 kat fazla vursam bile o 5 hedefe vurarak saniye de attıgı hasar her türlü beni katlayacaktır bunları da düşün madem çok mmo oynadın

ayrıca ben warior dan fazla vurması değil az vurması saçma olur dedim ve str pri den bahsediyorum, ve mage in sopa ile vurması warior un üst düzey skili kadar vurması mantıklı olur mu sence ? ben demiyorum warior 1k vuruyosa mage 500 vursun, ama warior 1k vururken mage aynı hızla 1.5k vurursa tank mage yaparlar warior oynamak yerine ondan bahsediyorum neden warior oynasın diye
Ben prieste negatif birşey söylemedim zaten, warrior için söyledim. Hatta priestin pvp alanında etkili ve kullanışlı olmasını gerektiğini düşünüyorum.
"Magenin sopa ile vurması warriorun üst düzey skili kadar vurması mantıksız olmaz çünkü magenin de üst düzel staff skili açılıyor. Ben skill hasarına takılmadım, magenin atağını güçlendirecek silah yok. En iyi asa ile en kötü arasında çok az fark ediyor hasarda. Yani diğer classlar güçlenirken mage sabit kalıyor.
Ayrıca çoğu mmorpg de priest, paladin sınıfıdır ve buildine göre attacker yapabilirsin.

Mello1993

Üye
Ben prieste negatif birşey söylemedim zaten, warrior için söyledim. Hatta priestin pvp alanında etkili ve kullanışlı olmasını gerektiğini düşünüyorum.
"Magenin sopa ile vurması warriorun üst düzey skili kadar vurması mantıksız olmaz çünkü magenin de üst düzel staff skili açılıyor. Ben skill hasarına takılmadım, magenin atağını güçlendirecek silah yok. En iyi asa ile en kötü arasında çok az fark ediyor hasarda. Yani diğer classlar güçlenirken mage sabit kalıyor.
Ayrıca çoğu mmorpg de priest, paladin sınıfıdır ve buildine göre attacker yapabilirsin... Ve mageyi hem ataker hem tank yapamazsın kalkan takman gerekiyor, kalkan takınca staff skili çalışmaz

draz81forza

Üye
Aynen katiliorum size.
Bence gereken maddeler:
  • attack skilllerin hepsi seri şekilde vurulmasi gerekiyor (0sn cooldown)
  • skillerin 100-200dmge extra atilmasi gerekiyor
  • özel BP zırhlar gerekiyor. (Int Priest de verirken statlar, ayni şekilde str priestde de olabilir)
  • HP si muakak yükseltilmesi gerekiyor, en az 20%
  • Kitapinin süresi 5dk yqda 10dk ya cikmasini gerekir
  • her 10 lvl da bi yeni silah (görev v.s.) dan gelmesi gerekiyor

Aynen katiliorum size.
Bence gereken maddeler:
  • attack skilllerin hepsi seri şekilde vurulmasi gerekiyor (0sn cooldown)
  • skillerin 100-200dmge extra atilmasi gerekiyor
  • özel BP zırhlar gerekiyor. (Int Priest de verirken statlar, ayni şekilde str priestde de olabilir)
  • HP si muakak yükseltilmesi gerekiyor, en az 20%
  • Kitapinin süresi 5dk yqda 10dk ya cikmasini gerekir
  • her 10 lvl da bi yeni silah (görev v.s.) dan gelmesi gerekiyor
daha ne verelim kardeşim ?

Ailosh

Üye
Dikkatinizi çekmek isterim bu oyunda priest denmiyor adına Paladin diyorlar aslında ve birçok mmorpg de bakın paladinler hem tanklar hem heallar hem de Dps rolünü üstlenebilir çünkü çok yönlü bir classtır gelip de priest zaten str olmaz gibi yorumlar yapılması saçma. Roleplayingin atalarından biri olan dungeons and dragonsa dönmek isterseniz priest(cleric/paladin) her işi yapabilen bir classtır yine. Eski knight düşüncelerini unutup biraz başka evrenlerden örnek alırsak bence her classı daha güzel yapabiliriz warriorundan priestine herkes daha da güzelleşebilir. Bu haliyle yeterli olmayacaktır bence her classa yeni yetenekler zırhlar silah çeşitleri gelebilir tabiki daha alpha suan oyunun çalısması her şeyden daha önemli ama betada enazından birkaç class güncellemeleri yeni yetenekler zırhlar silahlar görsek bence güzel olur.
Ve konu str priestler hakkında iken aşırı mage konuşması görüyorum konu dagıtılmasın lütfen.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt