kardeşim emin ol çook mmo oynadım ve diğer mmo lar da str priest yok bunu düşündün mü ? madem çok mmo oynadın , ayrıca str pri mage den bile kırılgan neden mele damage i mage den az olsun ? ne işe yarayacak o zaman bu clas açıkla madem ? mageden kırılgan , warior dan az hasarı var kaldırsınlar o zaman clas ı , oldu ben hem tek yiyeyim hem yavaş olayım hem de hasarım warior dan az olsun ?? diğer mmo lar ile kıyaslayacaksan şartları eşit olmalı nere de denge bu clas da ? mage az vurmuyo ayrıca üstüne mage alan da vurabiliyor yani ben tek hedefe mage den 2 kat fazla vursam bile o 5 hedefe vurarak saniye de attıgı hasar her türlü beni katlayacaktır bunları da düşün madem çok mmo oynadın
ayrıca ben warior dan fazla vurması değil az vurması saçma olur dedim ve str pri den bahsediyorum, ve mage in sopa ile vurması warior un üst düzey skili kadar vurması mantıklı olur mu sence ? ben demiyorum warior 1k vuruyosa mage 500 vursun, ama warior 1k vururken mage aynı hızla 1.5k vurursa tank mage yaparlar warior oynamak yerine ondan bahsediyorum neden warior oynasın diye