BEARFACT
Yönetici
Game Master

Evet Topluluk Yöneticimiz SunRise ve hali hazırda zaten yan yanayız
Discord Genel tartışma sohbet bölümünü oyunculara açmanızı rica ediyorum. Gerekirse Telefon onayı olsun ve 2 dakika yorum yazma kısıtlaması olsun yoksa burada konu kirliliği hep görürüz. Bunun için önerimi düşünmenizi rica ediyorum.Bekletmek istemedik ancak elimizde olmayan teknik nedenler nedeniyle uzadı, bu nedenle bilgi vermek için beklemek zorunda kaldık.
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, bu güncellemeler PROD'dan önce test ortamında denemiyor musunuz? Yani gerçekten canlıya mı geçiyorsunuz güncellemeleri direkt?Arkadaşlar gelecek olan '' yeni '' güncelleme maddeleri tabii ki bizim tarafımız için belli ancak KESİNLİK kazanmadan maalesef bunları size yaptık/yapıyoruz olarak sunamayız.
Oyunda sizlere sunulan en basit işlemleri bile çok fazla testten geçirip stabil olduğundan emin olduğumuz zaman size sunuyoruz. Aksi halde oluşabilecek olan sorunları öngöremeyiz ve müdahale edemeyiz.
Bundan sonra planınızı lütfen hafta sonu güzel oyun sunabilmek için "cuma primetime'ı" kitleyecek şekilde yapmayın o zaman.Çarşamba gecesi 04:00 07:00 arasında yaparsan da haftasonuna iyi bi deneyim sunarsın bence???
polyannacılık oynuyolar baska bısey degılOlması gereken bu. Ancak yönetim ekibinin anlamaması yetmez gibi, oyuncularda çalışanlara allah sabır versin falan yazıyor. Sanki maaşlı çalışan biziz, cebinden para veren bu arkadaşlar.
@SunRise beyi daha aktif olarak görmek isterizEvet Topluluk Yöneticimiz SunRise ve hali hazırda zaten yan yanayız![]()
Discord Genel tartışma sohbet bölümünü oyunculara açmanızı rica ediyorum. Gerekirse Telefon onayı olsun ve 2 dakika yorum yazma kısıtlaması olsun yoksa burada konu kirliliği hep görürüz. Bunun için önerimi düşünmenizi rica ediyorum.
kanka aynı problemi bende yaşıyorum mesela biz 12'de gelecek diye anlaşıp bekledik fakat yeni bildirim ile dağıldık ama bu konu'da yapabileceğimiz bir şey yok keşke olsa'da açılsa keyfimize baksakDediklerinde çok haklısın saygıdeğer arkadaşım. Ancak böyle düzenlemeler hafta sonuna denk getirilmez, hafta içi yapılır ki bir sınıtı probllem olunca uzatabildiğin kadar uzatabilirsin.İnsanların dert yandığı konubu elbet hatalar istenmiyen olaylar olacak bunlara kimse laf etmiyor zaten. Demekki risk var bu durumlarda önlemini ona göre alacaksın. İnsanlar burda pc basın da beklemiyecekler...
Anlatabildimher halde az da olsa konun önemini.
Saygılar .....
Sadece chat ile ilgilenicek mod alımları veya ekip kurabilirsiniz ?Discord adresimiz bir süre kapalı kaldı ve yine kısa bir süre önce açmıştık ancak Rise Online World ile alakası olmayan, sadece oyunu kötülemeyi amaç edinmiş bir kitle mevcut ve bu herkesi olumsuz şekilde etkilediği için kapattık.
Yeniden açılacaktır tabii ki ama şu an değil maalesef![]()
Sanırım gayet anlaşılır şekilde oyuncuların tepkilerini idrak etmişsinizdir.Güncelleme teknik nedenden elbet uzayabilir.Ancak burdaki tüm oyuncuların tepkisi Cuma 20:30 gibi en yoğun saatte bunu yapmanız.Lütfen dikkate alın ve hayati güncellemeler hariç haftaiçi sabaha karşı saatlerini seçin.Evet Topluluk Yöneticimiz SunRise ve hali hazırda zaten yan yanayız![]()
hayır kanka gelecek güncelleme önce test serverine verilir burada oyuna gelen güncellemeler test edilir hata ve bug oranı min düzeyde tutulup oyuncuya öyle verilir ama insanız gözden illaki kaçan şeyler olur orada'da biz devreye giriyoruz ..Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, bu güncellemeler PROD'dan önce test ortamında denemiyor musunuz? Yani gerçekten canlıya mı geçiyorsunuz güncellemeleri direkt?
Anladım açıkladığınız için teşekkür ederim kolay gelsin.Discord adresimiz bir süre kapalı kaldı ve yine kısa bir süre önce açmıştık ancak Rise Online World ile alakası olmayan, sadece oyunu kötülemeyi amaç edinmiş bir kitle mevcut ve bu herkesi olumsuz şekilde etkilediği için kapattık.
Yeniden açılacaktır tabii ki ama şu an değil maalesef![]()
inşallah dikkate alırlar bu tavsiyeleriSanırım gayet anlaşılır şekilde oyuncuların tepkilerini idrak etmişsinizdir.Güncelleme teknik nedenden elbet uzayabilir.Ancak burdaki tüm oyuncuların tepkisi Cuma 20:30 gibi en yoğun saatte bunu yapmanız.Lütfen dikkate alın ve hayati güncellemeler hariç haftaiçi sabaha karşı saatlerini seçin.
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık. önce yarım saat sonra 2-4 saat şimdi ise 6 saat uzadı sıkıntı yok bekleriz.Sunucu bakımı ve güncellemesi teknik sorunlar nedeniyle uzamıştır.
Oyun sunucuları tahmini olarak 08:00'de aktif edilecektir.
Sizleri beklettiğimiz için özür dileriz.
Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.
(Bu konu hakkında ki tüm tartışmanızı ve yazacaklarınızı lütfen sadece bu konu altında belirtin.