Web sitesinin kapanması da oyun ile mi ilgili yoksa hesaplarda, database de mi bir sıkıntı var bilinmiyor.
Güncellemeler önceden duyurulmuyor, rastgele yapılıyor.
Bir hata olduğu zaman onu çözünce başka hatalar olabilir, insanlık hali her şey olabilir.
Beni ve birçok oyuncuyu üzen nokta bazı şeylerin gelişigüzel yapılması.
Oyun yeni olduğu için 2 gün bakım olsa da bekleriz, 1 hafta da olsa bekleriz ancak lütfen bizleri gereksiz beklentiye sokmayın. Şu saatte diyorsanız o saatte açın ya da saat vermeyin.
Verdiğiniz saate göre plan yapan insanlar var. 10 dakika sonra işe gideceğim. Gitmeden dungeon girerim diyerek 1 saat erken uyandım ve hala kapalı. 1 saat daha mışıl mışıl uyurdum
Net değilse lütfen saat vermeyin aksi taktirde açıklamalarınıza ve ekibinize itibarımız kalmayacak. Bunu bizim kadar yapımcı ekip de istemez.
65 lvl'im şu an sadece grup ve solo dungeonları yapıyorum. Bunun sebebi habersiz kanalların kapanması ve karakterlerin askıda kalması, haddar'da 2. serverin kapanması sonucu karakterin askıda kalması ve son 20 - 30 dakikada kasılan exp vs'nin geri sarması gibi şeylerin oyunu keyif almaktan çıkartıp eziyete çevirmesi. Teknik detayları sabırla bekliyoruz.
3 ay sonra oturur, 1 sene sonra oturur sorun değil ancak verilen saatlere uyulmaması, defalarca erteleme gibi şeyler insanı oyundan soğutuyor.
Naçiz tavsiyem kesinleşmeden net zaman verilmesinden kaçınılması ve patch olsun veya olmasın her hafta haftaiçi bir sabah düzenli olarak bakımların yapılması.
Umarım birimler arası iletişim problemlerinizi en kısa sürede çözersiniz.