DUYURU Sunucu Bakımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheSado

Üye
Aksilikler olmuştur. Biraz anlayışlı olmaya çalışın. Kimse oyunun kapalı kalmasını istemez. Bir de bana ne diyen var. Sana ne ise bırak oynama.

DaftPunk

Üye
Beğenmeyen oynamasın arkadaşlar . Zorla oynatmıyor kimse sizi . Hep olumsuz hep olumsuz yorumlar. Kimse hata yapmayacak herşey kusursuz olacak ? Yok öyle bir dünya.

snowbros

Üye
Bi de konu mu açıcaz bunun için forum kirliliği diye bişey var, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
Aga olay ne biliyor musun sen anlamadın. Asas kayrılıyor demen bir resime bakarak Tam olarak dediğin gibi anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

ulutanhuu

Üye
Keşke yapılabilse de yeni güncellemede Knight Online'ın kanser kitlesinin oyuna ve dahi foruma girebilmesini engelleyebilen bir güvenlik duvarı gelebilse

thedarga

Üye
bu oyun server ı kapanmadan genel oyuncuya kapalı 2. bir serverda bu denemelerin yapılması gibi bi durum yaratılabilirmi? bundan sonraki güncellemeler için böyle bir düşüncem var benim :) 2.server da deneyin 1 hafta sonra yükleyin patch i geçin :S ben bu tür oyunlar oynadım. açılırdı test sunucusu bi teknik ekip girerdi 3-5 gün sonra patch gelirdi beklemezdin saatlerce.

jjosephrye

Üye
Ah iyimser kardeşlerim benim official sürümde oynadığınızı unutup millete yaranmayı denemeyin. Oyun beta güncellemesi almıyor. Official serverda böyle bir bakımın açıklaması olamaz. Kendinizi kandırmayın. :)

xxrapatakxx

Üye
Ah iyimser kardeşlerim benim official sürümde oynadığınızı unutup millete yaranmayı denemeyin. Oyun beta güncellemesi almıyor. Official serverda böyle bir bakımın açıklaması olamaz. Kendinizi kandırmayın. :)
Ya dostum gerçekten gereksiz konuşan insanlardan birisin. İnan bu kadar rahatsızsan bu durumdan oyunu bıraksana bu forumda işin ne ?

xxrapatakxx

Üye
sende toto yalamayı sevenlerdensin bu oyunu oynamıyorum zaten sağda solda tepkileri görüp geldim buraya 2005ten bu yana bu tarz oyunları oynuyorum ve yorumun için teşekkür ederim konuşmayı senin gibi tapagazlardan öğrenecek değilim :)
kimsenin totosunu yaladıgımız yok kardeşim biz senin gibi oyunu oynamayıp toxic olsun diye buraya gelenlerden değiliz. Hadi oynadıgın oyunların forumlarında toxiclik yap birazda. Umarım hayatında başarılı olma gibi hedeflerin olur. Yazık kafana

jjosephrye

Üye
kimsenin totosunu yaladıgımız yok kardeşim biz senin gibi oyunu oynamayıp toxic olsun diye buraya gelenlerden değiliz. Hadi oynadıgın oyunların forumlarında toxiclik yap birazda. Umarım hayatında başarılı olma gibi hedeflerin olur. Yazık kafana
bir gün okuduğunu anlaman dileğiyle sen haklısın kardeşim :)

Fox

Üye
sende t*t* yalamayı sevenlerdensin bu oyunu oynamıyorum zaten sağda solda tepkileri görüp geldim buraya 2005ten bu yana bu tarz oyunları oynuyorum ve yorumun için teşekkür ederim konuşmayı senin gibi tapagazlardan öğrenecek değilim :)

Nasıl bir üsluptur bu? Yaşınız kaç? 2005 ten bu yana bıraktığınızı varsayarak 34 35 yaşında olmalısınız. Yaşadığınız hayatı sorgulayın.

Colman

Üye
hafta sonu planlarımı cuma günü gece oyun oynayıp cumartesi gündüz dışarı çıkmak olarak ayalarmıştım.Gecem ziyan oldu

TengriBizMeneN

Üye
Ya dostum gerçekten gereksiz konuşan insanlardan birisin. İnan bu kadar rahatsızsan bu durumdan oyunu bıraksana bu forumda işin ne ?
sana ne oluyor rıse avukatımısın ? birader adamd oğru soyluyor senın gıbı cahıl ınsanların susması yuzune şakşaklaması yuzune malum oyunda user ustune geldı osmanlıdan dost ayıdan post olmaz unutma.Senın hakkını yonetım degıl oyundakı etrafınfakı oynayan player savunur sess cıkarır yalamayı bırakın

RainOfFire

Üye
saat 13:00'ı 15 20 dakika geçtikten sonra saat 17:00'a kadar uzadı gibi bir bildirim gelmesinden korkuyorum açıkçası.

Bugli, lagli ve adil olmayan oyunda vakit gecirecegime gerekirse 3 gun kapali kalsin. o hatalardan buglardan fayda saglayacak bircok kisi olacaktir ve eminimki oyun keyfini oldukca dusurecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt