Aga olay ne biliyor musun sen anlamadın. Asas kayrılıyor demen bir resime bakarak Tam olarak dediğin gibi anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna azBi de konu mu açıcaz bunun için forum kirliliği diye bişey var, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
Asas kas mademBen senin gibi dar düşünmüyorum bro
Ben asas kasmam asas keserim broAsas kas madem
o zaman senin için daha iyiBen asas kasmam asas keserim bro
Ben asas kasmam asas keserim bro
Çıkarsa sana veririm merak etmeUmarım droptan beyin çıkar.
Ya dostum gerçekten gereksiz konuşan insanlardan birisin. İnan bu kadar rahatsızsan bu durumdan oyunu bıraksana bu forumda işin ne ?Ah iyimser kardeşlerim benim official sürümde oynadığınızı unutup millete yaranmayı denemeyin. Oyun beta güncellemesi almıyor. Official serverda böyle bir bakımın açıklaması olamaz. Kendinizi kandırmayın.![]()
kimsenin totosunu yaladıgımız yok kardeşim biz senin gibi oyunu oynamayıp toxic olsun diye buraya gelenlerden değiliz. Hadi oynadıgın oyunların forumlarında toxiclik yap birazda. Umarım hayatında başarılı olma gibi hedeflerin olur. Yazık kafanasende toto yalamayı sevenlerdensin bu oyunu oynamıyorum zaten sağda solda tepkileri görüp geldim buraya 2005ten bu yana bu tarz oyunları oynuyorum ve yorumun için teşekkür ederim konuşmayı senin gibi tapagazlardan öğrenecek değilim![]()
bir gün okuduğunu anlaman dileğiyle sen haklısın kardeşimkimsenin totosunu yaladıgımız yok kardeşim biz senin gibi oyunu oynamayıp toxic olsun diye buraya gelenlerden değiliz. Hadi oynadıgın oyunların forumlarında toxiclik yap birazda. Umarım hayatında başarılı olma gibi hedeflerin olur. Yazık kafana
sende t*t* yalamayı sevenlerdensin bu oyunu oynamıyorum zaten sağda solda tepkileri görüp geldim buraya 2005ten bu yana bu tarz oyunları oynuyorum ve yorumun için teşekkür ederim konuşmayı senin gibi tapagazlardan öğrenecek değilim![]()
Peki önerin için teşekkür ederim.Nasıl bir üsluptur bu? Yaşınız kaç 2005 ten bu yana bıraktığınızı varsayarak 34 35 yaşında olmalısınız. Yaşadığınız hayatı sorgulayın.
sana ne oluyor rıse avukatımısın ? birader adamd oğru soyluyor senın gıbı cahıl ınsanların susması yuzune şakşaklaması yuzune malum oyunda user ustune geldı osmanlıdan dost ayıdan post olmaz unutma.Senın hakkını yonetım degıl oyundakı etrafınfakı oynayan player savunur sess cıkarır yalamayı bırakınYa dostum gerçekten gereksiz konuşan insanlardan birisin. İnan bu kadar rahatsızsan bu durumdan oyunu bıraksana bu forumda işin ne ?
saat 13:00'ı 15 20 dakika geçtikten sonra saat 17:00'a kadar uzadı gibi bir bildirim gelmesinden korkuyorum açıkçası.