DUYURU Sunucu Bakımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

McMAXOR

Üye
Rise online pazarlama tekniği biliyorsa eğer bu kadar uzun süreli bakımların sonunda oyuncularına bazı imkanlar yaratacaktır . EXP event gibi , boss event gibi, np event gibi her neyse . Oyun yeni bir oyun . ne kadar kapalı beta sürecinde denenmiş olsada aksaklıklar çok normal . Malum oyunda günlerce sunucu beklediğinizi unutmayın . Demem o ki oyun kısa zamanda açılacaktır. Eğlencenize bakın . İnsanlarla tanışın , clanlar oluşturun . Mesela beni biriniz clana alın olum kasamıyorum tek başıma :) Ama eğlnenin babalar. Zaten bok gibi bir yaşam sürüyoruz bari buralarda mutlu olalım .

jjosephrye

Üye
sana ne oluyor rıse avukatımısın ? birader adamd oğru soyluyor senın gıbı cahıl ınsanların susması yuzune şakşaklaması yuzune malum oyunda user ustune geldı osmanlıdan dost ayıdan post olmaz unutma.Senın hakkını yonetım degıl oyundakı etrafınfakı oynayan player savunur sess cıkarır yalamayı bırakın
Sonunda düzgün düşünebilen birisi. Benim amacım oyunu kötülemek zaten değil. Böyle bir oyunun var olduğundan mutluyum. Fakat sen Türk oyuncu dolu oyunu cuma gecesi kapatır cumartesi öğle vaktinde hala açmamış olursan bu kötü yönetimden başka bir şey değildir.

xxrapatakxx

Üye
sana ne oluyor rıse avukatımısın ? birader adamd oğru soyluyor senın gıbı cahıl ınsanların susması yuzune şakşaklaması yuzune malum oyunda user ustune geldı osmanlıdan dost ayıdan post olmaz unutma.Senın hakkını yonetım degıl oyundakı etrafınfakı oynayan player savunur sess cıkarır yalamayı bırakın
Komiksin gerçekten dostum inan bana Ülke senin gibi insanlar yüzünden gelişmiyor. Sunucu bakıma alınmadan önce konuşursun bunları. Sunucu bakımdayken insanlar çalışırken senin burda ağlanmanın sızlanmanın inan bana hiç faydası yok. İstediğin kadar bağır çağır yırt kendini. Kimi kime şikayet ettiğini unutma biraz mantık.

ComeBaby

Üye
Exp event yerine yapılacak event değerinde exp sc verilse daha doğru olur dün kasacak kişiler belki bugün müsait olamıcak kasamıcak
Atıyorum 1gğn %50 event olacağına sc verilse daha güzel olurdu tabi bu sc ler karaktere özel olacak yan charlardan aktarılmayacak
Çok yerinde bir karar. Mesela ben bugün 21 30 dan önce oyuna giremiycem. Exp event ne kadar sürecek ise, karaktere özel o süre de exp sc si verilmesi daha uygun olur.

xxrapatakxx

Üye
Yetkinliğin nedir öğrenebilirmiyim? Cahil dediğine göre üst düzey bir şahış olmalısın. Dediğim gibi okuduğunu anlamayı öğrenmeni tavsiye ederim.
Dostum vakit kaybısın uzatma daha cevap yazma konu kapansın. Oyunu bile oynamıyorken burda insanların canını sıkma .Hiçbir yetkinliğim yok okudugumuda gayet iyi anlıyorum. İyi forumlar sana

İtibarx

Üye
Malum oyundan farkı kalmadı benım nazarımda he bıde exp event dıyen arkadaşar boş slot bulabilceniz mi hadi buldunuz ks olmıcak mı her defasında şahidiz ki boş olan slotlarda bile ks oluyorkı populer slotlar da 2 3 pt ksleşecek neden bu kadar cahilce isteklerde bulunuyorsunuz.65 level olan bınlerce ınsan var dark valley de onlara ekmek olmıcanız mı neyse ben fazla da bişi sölemiyorun malum oyundan farkı kalmadıgı gıbı bıde dahada kotu oldu tester olduk test sunucunda test ekıbı ıle test edılmeyıp bızle test edılıyor abi lutfen şu açıdan 2 dakıkanızı ayırıp düşünün. Yıl 2017 oyunun şirketi kuruldu. heryey yapıldı evet hataları olacak 2020 yılında alpha olarak açıldı. Test edıldı. 2021 de sonrasında beta açıldı test edildi. Şimdi ise 15 nisan 2022 de official dediler.Oyun official olarak açılması demek tamamendir. Erken erişimde hesaplar paralar itemler silinir.Telefon oyunda da bıle erken erişimde girersin oynarsın silinir.Başlarsın İstanbulda heryerde bilboardlarda official açılış 15 nisan 2022 saat 22:00 diye afişler asıldı her ınternet sayfasında heryerde paylaşım yapıldı.Bana değil kendinize sorun arkadaslar biz bunlarla da karsılasmadık pahalılıkdan geldik ama. 5 senelık hazırlanan test edılen oyunda 43 gündür problem bıtmedı. Para bugu vardı o bitti o bitti exp bugu o bitti exp sc bugu o bitti craft hatası o devam ederken zindan abi siz bunları denemiyormusunuz. ben anlarım kı test ekibi biziz. YETER 43 GUNDE OYUNCUYU YORDUNUZ EXP EVENT NEDIR MILLETI BIRBIRINE DUSURECEKSINIZZZZZZZZZ
Oynama

madebodom

Üye
Websitesi açılmış durumda sanırım oyun saat 1e kalmadan açılabilir..

nemesis04259

Üye
Hayır osmanlı' dan dost olmaz derken neyi imaa ediyorsun ? kendine göre deyimler uydurma kafana göre! Sevmiyorsan saygı duyacaksın! Burada kalkıp siyaset mi yapalım ? @BEARFACT bu tarz konuşmalar ne zamandan beri yorum niteliğini taşıyıp gereken ceza verilmiyor. Hayır bilelim de bizde siyaset yapalım herkes bir birine girsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt