lafı çarpıtmana gerek yok çünki bi partinin taksi olup olmadığı 20 metre öteden anlaşılıyor yani kmise kendini kandırmasın karşısındakinide saf yerine koymasınOyun sadece bir oyun mu yoksa ticaret yapılması için bir pasaj mı?
Yöneticilerin tam olarak çıkmaza gireceği bir konu açmışsınız.
Taksiyi engelleyebilirler ise arkadaşınızı kasarken taksi damgası yemeniz muhtemel bir durum olacaktır.
adam 3 adet 65 lwl mage ile gelmiş taksi yapıyor ks ye zaten başlıyorsun klandan hemen tüm +65 leri toplıyıp slotta terör ektirmeye devam ediyor sen 50-59 lwl arasısın bu adamlarla nası baş edecen ztn alabildimiz slotu alıyoruzBir partide 2 kişi atak yapıp 6 kişi oturuyorsa, sizde o kişiden slotu alamıyorsanız, sorun taksicide değil sizdedir.
Dostum, herkes çoğu taksici gibi işsiz olmayabilir. İşten gelmişsin, oyuna girip 2-3 saat exp kasıcaksın. Taksicilere ks atmayla mı uğraşacaksın? Olaya tüm gününü pc başında geçiren asosyaller gibi bakmayın.Bir partide 2 kişi atak yapıp 6 kişi oturuyorsa, sizde o kişiden slotu alamıyorsanız, sorun taksicide değil sizdedir.
kesinlikle katılıyorumDostum, herkes çoğu taksici gibi işsiz olmayabilir. İşten gelmişsin, oyuna girip 2-3 saat exp kasıcaksın. Taksicilere ks atmayla mı uğraşacaksın? Olaya tüm gününü pc başında geçiren asosyaller gibi bakmayın.
Dostum seni çok iyi anlıyorumda, bunun çözümü yok. Diyelim ki taksici yok, slotta başka birileri olacak. Onlara ks atmak durumunda kalıcaksın. Sosyalleşmekte, insanlarla birlikte clan oluşturmakta fayda var. Yada düşük exp veren slotlarda kasmanız lazım.Dostum, herkes çoğu taksici gibi işsiz olmayabilir. İşten gelmişsin, oyuna girip 2-3 saat exp kasıcaksın. Taksicilere ks atmayla mı uğraşacaksın? Olaya tüm gününü pc başında geçiren asosyaller gibi bakmayın.
taksicilere bulaşmayın mute ban attırıyolar ben mute yedim mesela hakkımı helal etmiyorumBu işi savunanlar taksicilerden baskasi değil ztn![]()
Ben ticket attım taxi için legal dedi yönnetimEkli dosyayı görüntüle 6783
Nasıl p2w değil ya. Adamın parası var. Taksiye veriyor. Expini kasıyor. Parası olmayan slot arıyor. Taksi mafyalarinin kslerine maruz kalıyor. En sonunda alt f4 çekiyor.Taksi tamam bitsin bitirelim de neye cozüm olacak sanıyorsunuz iki adım gidip milletin oyle ya da boyle kazandıgı parayı bırakıp mantıklı düşünün
Partideki adam taksi olmasa dahi o slot maximum 8 kişi alacak onlardan biri olma şansını sadece binde bir attırmış olacaksın hepsi bu
Ayrıca taksi p2w olamaz taksi ücreti veren adamın oyun ici kazanmadıgını ücreti alanınn oyun içi harcamadıgının bir kanıtı var mı
Burada ki mesele oyuncu sayısı stabil oldugu halde hadi diyelim ki düşüş var yine bu lunarskar ozelinde ornek vermek gerekirse 13 camp azaltılması ve en azından hafta sonu camp sayısının arttırılmamasını acıklamıyor. Artık cidden kasmak isteyen adamı oyun degil ksler ve diger oyuncular yoruyor.