Atı alan Üsküdarı geçer misali, bu oyunda herseyi erken yapmalısın ki oyunun acıklarından faydalan diye.
Yalan olmasin bende güzel bir miktar materyal topladim bugüne kadar, oyuna iki hafta geç başladım (ilk yamadan bir gün önce) hali hazır itemlerin piyasasına baktım Mino 8m di (nedeni de cok basit oyuna çok sayıda mino giriyordu, dread cyclops saate ortalama üç mino atiyordu) bir gün sonra mino oldu 40m (Çünkü dread cyclops artık 5 saate bir mino atiyordu).
Yönetim her ne kadar söylesede drop oranları ile oynanmadi diye drop oranlariyla en azindan o yama ile birlikte bariz bir şekilde oynandı.
Şimdi gelelim asıl meseleye, ben craft ve materyal toplamaya başladım herşey iyi güzel ilerliyordu craft kapandı, tabii ben aldırış etmeyip düşen materyal piyasasından yararlandım ve bankam da bu arkadaşlar kadar yüksek sayıda materyal olmasa da, kendim icin yeterli materyal kastım/ satın aldım.
Burada şimdi lvler sıfırlansin diyen arkadaşlara sesleniyorum, lvler sıfırlansa bile en fazla toplayicilik leveline etki eder (ben blacksmithing acısından bakıyorum) lvl 2 materyallere işlenmeye zaten yeni başlanmıştı, craft yaklaşık bir bucuk aydır kapalı, toplayicilik levelin hicbir anlami yok oyunda, millet bankadaki materyaller ile zaten cok yüksek lvllere kasacak meslekleri. Bu kesinlikle bir cözüm değil.
Arkadaşların emeklerine elbette saygı göstermeliyiz onlar olduğu konumları haketti AMA bu aşamada toplayıcılığa nerf getirmek cok büyük bir yönetim hatasıdır.
Bazi arkadaşlar diyor ki ozaman sizde expinizden pknizdan feda edip materyal kassaydiniz, bu bakış açısı son derece yanlış. Yönetim kendi ağzı ile oyunculara dedi ki "Craft daha tam olarak hazır değil oyunun bu aşamasında pek uğraşmayın" ozaman bu resmi yönetim tavsiyesini dinleyip ve crafta bittikten sonra başlayayım diyen arkadaşlara karşı şimdi toplayicilik hızına bukadar büyük nerf getirmek nasıl adaletli olabilir ki ?
Zaten belli bir konumda olan arkadaşlara yetişmeyi niye zorlaştırdılar ki ?
Atıyorum 2 ay da şu an kasılan lvlleri yeni oyuna başlayan / crafta yeni başlayan arkadaşın aynı emeği ve azimi göstererk 4 ayda anca yetişebilmesi nasıl adaletli olabilir ki ?
Ve son olarak yama notlarında niye açıklayıcı bir şekilde bu olaya yer verilmedi ?
Bu nerf kesinlikle birdahaki yamaya kadar revize edilmesi lazım, ve toplayıcılık bence yamadan önceki son haline geri getirilmesi lazım.
Herkesin şansları eşit olmalı.
Arkadaşlar yazım veya gramer hatası bulunuyorsa eğer aff edin, yurtdışında doğma büyümeyim okulda türkçe dersi almadığımdandır.