valla zoruma giden tarafı ne biliyor musun... farm dropları kötü olduğu için para da kasamadım

sana göre tek artım 65 level olmak. ve çoğu kişi öyle çok abartı paralar kasamadı farm yaparak.Sadece şanslı olanlar uniq item düşürdü zindandan veya gidip tek başına bossdan aldı. Onun dışında herkesin durumu üç aşağı beş yukarı aynı.
LEvel kasmak da hala ilk gün nasılsa öyle, şu an başlasan 2-3 hafta içinde 65 olursun merak etme. Ama şu an toplamaya başlayan birisi 1 yıl sonra 30 level oluyor =) Sen bu sürelere normal diyorsun ama bana abartı geliyor. Yani hani crafttan gelen itemler çok çok üstün/ endgame itemleri olsa eyvallah diyeceğim ama zaten yayında da açıkladılar droplardan düşen itemlerden daha iyi olmayacak diye. (takı rehberinde de gördük zaten. Uniq bir iki takı var yapılabilen. Onlarında bir ikisi elle tutulur takılar. Gerisi öyle 1 sene uğraş verilmelik takılar değil) Yani ben mesleğe zaman harcayacağıma farm yapsam, boss kovalasam illa 1 sene sonra çok daha iyi itemlerle donaıtırım karakterimi diye umut ediyorum =)
bu arada 20 gb parayı nereden buldun da toplamaya yatırdın onu da çözemedim. Ayrı bir merak ettiğim konu da; 20 gb ile (ortalama 3k desek materyallerin pazar fiyatına) yaklaşık 700k materyal satın almış olman lazım. Kendim de topladım oyunun başından beri diyorsun. Hadi 200k da kendin topladın desek, yaklaşık olarak 900 k materyal mı var şimdi senin deponda?