5600 işlemci 1080ti ve Sonuç

ALX

Üye
Merhabalar ,
Oyun için gerekli olan sistem gereksinimlerinin fazlası ile karşıladığımız halde oyun Optimizasyon bozukluğundan saçmalıyor.

Mevcut sistemler
MSI ARMOR 1080Tİ " low ayarlara çektiğimiz halde 60 FPS'i geçmiyor grafikler LEŞ LEŞ "
CPU : AMD RYZEN 5600 " CPU kullanımı % 80 Şaka gibi "
Asus Prime B550
512 GB 870 Evo Samsung NVME SSD
2X8 16 GB DDR4 3200 Mhz HyperX RAM

Sistem 2'de değişik olan sadece Ekran kartı MSI 2060 Süper " Bu kart ile FPS'leri göremiyoruz MSI afer vb programlara izin vermiyor galiba oyun Değişen bişi yok Grafikler LEŞ LEŞ"
CPU kullanımı " % 77 "

Şimdi Tamam destek verelim ,Fakat şöyle birşey var Ülkede kaç kişide 10 bin üstü Bilgisayar var ?

Sorular ?
1- Rise online amacı Türkiyedeki Bir kaç bin Elit seviye oyuncu oynasın gerisi önemsiz mi ?
2- Sistem gereksinimlerini Bu kadro nasıl düşünemedi ? " XX oyunu p4 cihazla çalışırken ?? "
3- Oyundaki Yüksek CPU gereksinimi ve Ekran kartlarının Oyun ile optimizasyonları neden düzgün yapılmadı ? " Bu sorunun cevabı 15k PC ise 'Say too hello your ma...' derler adama"
4- Rise online bu şekilde oyuncuları cidden çekebileceğine inanıyormu ?

Yukarıdaki 4 soruya cevap verirken , Sakın ola ki.. Grafik kartınızı güncelleyin , Yok Bilmem XX ile tarama yaptırın vb durumları yazmasın okuyan arkadaşlar. Sistemler'e Windows 10 20h2 sıfır olarak kurulup güncel bütün driverlar yüklenerek bunları söylüyorum. Eğer istenirse Video olarakta paylaşabiliriz. Fakat bu diğer oyuncuların gözünde pek iyi bir imaj uyandırmayacağı kanaatindeyim , Başarılar Rise online.

Armageddon

Üye
low ayarlarda 60fps yi geçmiyorsa senin bilgisayarda bir sıkıntı vardır, mining virüsü vb olabilir. Ben benim sistemimle yüksek ayarda 40-50fpsle oynuyorum.

VirginDreams

Üye
Optimizasyonla ilgili malesef hala ciddi sorunlar var Marlen yayıncısının Rtx3090 olmasına rağmen FPS'in 70'lerde gezdiğini gördüm :| rise online ekibi gereken çabayı gösterecektir.

hzrckmk

Üye
Düzeltcekler inşallah benimde sistem sağlam ama oyun çok kasıyor bazen fps 5 10 oluyor takılıyor

platoon0x

Üye
Oyun 10 yıllık dandik bir hdd ye kurulu, windows 10 pro 20h2, ryzen 5 1600 af ve 4gb rx570 ile "dorion dışında" oyunu high ayarlarda 1080p de kaymak gibi oynuyorum. herkes abartıyor da abartıyor, lowda fps artmama sorunu sadece townda var bu arada. oyunun tek sıkıntısı kalabalık yerlerde fps in düşmesi onun dışında milletin abarttığı kadar bir şey yok

isoeastwood

Üye
anlamadiğim şey arkdaşlar oyun halen geliştiriliyor daha beta bile değil amaç zaten şuan tüm sıkıntılari görüp çözmek birşey bilmeden hemen karalamaya gelmişsin

MrLeO

Üye
2 adet laptopum var

1. İ7 10875 işlemci rtx 2070 ekran kartı FPS= epic ayarda 120 140 arası
2. i7 7700 işlemci gtx 1050 ekran kartı FPS= orta ayarlarda 50 70 arası

Sende bir sıkıntı olmadığına eminmisin. Diğer arkadaşa yaptığın ukalalığı bana yapma mesajının tamamını okudum

Chog

Üye
(Laptop) 1660TI ve Ryzen 5 4600H ile 100+ fps aliyorum, CPU kullaniminin yüksek olmasi her zaman kötü bir sey oldugu anlamina gelmeyebilir. Bazi eski oyunlarda CPU %20lerde geziyor fakat bunun sebebi cok cekirdekli islemci desteginin olmamasi. UE4 motoru sinirsiz sayida cekirdek destegine sahip, o yüzden ben bu optimizasyon sorunlarinin giderilebilecegine inaniyorum.

Zogguko

Üye
Tepkinizi Net olarak koyun. Sonra üzülürsünüz.
boş ver hocam üzülsünler. çok fazla fan var ben şimdiden sıkıldım bunlara müstehak. her şikayetin altına sen oynamasanda olur, sen gelme zaten, oyun güzel olmasa bu kadar oyuncu olur mu oyunda diyen bile gördüm bugün. yaptığım karakteri kaydetmiyor diye alt f4 çektim anama sövmedikleri kaldı. oyun çok güzel, her şey çoq eyi, sen niye yazıyorsun cpu kullanımını hain ne olsun istiyorsun hain güzel desene hain çok güzel oyun olmuş desene hain

Darksoul61

Üye
benimde 1050 ti i7 8750 HQ ekran kartım epick ayarlarda 40fps very low ayarlarda 50 fps alıyorum bu sorun tamamen optimizasyonla alakalı arkadaşlar ne yazik ki.

Zogguko

Üye
2 adet laptopum var

1. İ7 10875 işlemci rtx 2070 ekran kartı FPS= epic ayarda 120 140 arası
2. i7 7700 işlemci gtx 1050 ekran kartı FPS= orta ayarlarda 50 70 arası

Sende bir sıkıntı olmadığına eminmisin. Diğer arkadaşa yaptığın ukalalığı bana yapma mesajının tamamını okudum
1050 ile orta ayarlarda bu fps i almak imkansız. bomboş bir yerde yere bakarak duvara bakarak falan mı test ediyorsunuz anlamıyorum. yarın öbürgün 10 katı pazar alanına vs. kalabalık bir yere girdiğinde 30 değil 10 fps alamazsın şuanki optimizasyonla. ayrıca işlemci kullanımı aşırı yüksek. 1050 yanına takılan çoğu pc de işlemci tıkandığı için 1050 i bile tam kullanamıyorsun. şuanki durum baya sıkıntılı boşuna şişirilmiş rakamlar ile savunmaya çalışmayın oyuan girip görebiliyoruz çünkü. üzerine biraz değil çook fazla çalışılması lazım. aksini iddia ederek görülen bir şeyi niye inkar ediyorsunuz aklım almıyor. hadi sen oynadın kaç kişi gelcek bu şekilde ? 2070 dediğin pc i çöp parçalar kullanmadan şuan 20k dan aşağı toplayamazsın kaç kişi de var yada alacak ? savunacam diye boş yapıyorsunuz. işin özeti şuan alpha ve optimizasyon üzerine çalışıp daha iyi yapacağızdır, zaten iyi yada normal olduğunu iddia etmek değil.

Son düzenleme:

ALX

Üye
1050 ile orta ayarlarda bu fps i almak imkansız. bomboş bir yerde yere bakarak duvara bakarak falan mı test ediyorsunuz anlamıyorum. yarın öbürgün 10 katı pazar alanına vs. kalabalık bir yere girdiğinde 30 değil 10 fps alamazsın şuanki optimizasyonla. ayrıca işlemci kullanımı aşırı yüksek. 1050 yanına takılan çoğu pc de işlemci tıkandığı için 1050 i bile tam kullanamıyorsun. şuanki durum baya sıkıntılı boşuna şişirilmiş rakamlar ile savunmaya çalışmayın oyuan girip görebiliyoruz çünkü. üzerine biraz değil çook fazla çalışılması lazım. aksini iddia ederek görülen bir şeyi niye inkar ediyorsunuz aklım almıyor. hadi sen oynadın kaç kişi gelcek bu şekilde ? 2070 dediğin pc i çöp parçalar kullanmadan şuan 20k dan aşağı toplayamazsın kaç kişi de var yada alacak ? savunacam diye boş yapıyorsunuz. işin özeti şuan alpha ve optimizasyon üzerine çalışıp daha iyi yapacağızdır, zaten iyi yada normal olduğunu iddia etmek değil.
Doğru söyleyeni 9 köyden Kovarlar hacım , Benim bahsettiğim olay ciddi sıkıntıların olduğu Türkiyede bu seviyedeki Cihazların bile saçmaladığı oyunumuzda daha iyi şeylerin yapılması yönünde , Millet olayı farklı yerlere çekiyor uraşmaya değmez.

Muti

Üye
1660ti'la epic ayarlarda 60 fps altına düşmüyorum. 1080ti'la ilgili bir optimizasyon sorunu varsa bunu bildirmeniz yeterli, düzelteceklerdir. Tepkiniz biraz acele ve fazla olmuş gibi.

Pitou

Üye
Merhabalar ,
Oyun için gerekli olan sistem gereksinimlerinin fazlası ile karşıladığımız halde oyun Optimizasyon bozukluğundan saçmalıyor.

Mevcut sistemler
MSI ARMOR 1080Tİ " low ayarlara çektiğimiz halde 60 FPS'i geçmiyor grafikler LEŞ LEŞ "
Asus Prime B550

Sistem 2'de değişik olan sadece Ekran kartı MSI 2060 Süper " Bu kart ile FPS'leri göremiyoruz MSI afer vb programlara izin vermiyor galiba oyun Değişen bişi yok Grafikler LEŞ LEŞ"
CPU kullanımı " % 77 "

Şimdi Tamam destek verelim ,Fakat şöyle birşey var Ülkede kaç kişide 10 bin üstü Bilgisayar var ?

Sorular ?
1- Rise online amacı Türkiyedeki Bir kaç bin Elit seviye oyuncu oynasın gerisi önemsiz mi ?
2- Sistem gereksinimlerini Bu kadro nasıl düşünemedi ? " XX oyunu p4 cihazla çalışırken ?? "
3- Oyundaki Yüksek CPU gereksinimi ve Ekran kartlarının Oyun ile optimizasyonları neden düzgün yapılmadı ? " Bu sorunun cevabı 15k PC ise 'Say too hello your ma...' derler adama"

Yukarıdaki 4 soruya cevap verirken , Sakın ola ki.. Grafik kartınızı güncelleyin , Yok Bilmem XX ile tarama yaptırın vb durumları yazmasın okuyan arkadaşlar. Sistemler'e Windows 10 20h2 sıfır olarak kurulup güncel bütün driverlar yüklenerek bunları söylüyorum. Eğer istenirse Video olarakta paylaşabiliriz. Fakat bu diğer oyuncuların gözünde pek iyi bir imaj uyandırmayacağı kanaatindeyim , Başarılar Rise online.
Sana sonuna kadar katılıyorum dostum sonuna kadar haklısın sen bunları oyunun tamamen gelişimi için yazıyorsun bunuda biliyorum. Ama oyunda sinir olduğum bir kitle var sana birazdan şey yazacaklar git ko oyna ozaman git gelme oynama burda sana zorla beğendirmek isteyenmi var gibi vs şeyler yazan çoluk cocuklardan nefret ediyorum biz bu oyunu seviyoruz ve gelişmesini istiyoruz . Oyundaki görüntüyü hiç beğenmedim , karakterlerde çok cansız soluk duruyor. Pvp alanlarında fps çok düşüyor inş düzeltilir.

VirginDreams

Üye
Oyun 10 yıllık dandik bir hdd ye kurulu, windows 10 pro 20h2, ryzen 5 1600 af ve 4gb rx570 ile "dorion dışında" oyunu high ayarlarda 1080p de kaymak gibi oynuyorum. herkes abartıyor da abartıyor, lowda fps artmama sorunu sadece townda var bu arada. oyunun tek sıkıntısı kalabalık yerlerde fps in düşmesi onun dışında milletin abarttığı kadar bir şey yok
Bilgin yok fikrin var dostum, burada 24.000₺ kartlardan bahsediyoruz. RTX3090 70-80-90 FPS arası gidip geliyor ? sence o kartın o fps vermesi normal mi ? Ferrari almışsın ama 90KM hızı geçmiyor dostum anladın mı? gtx1060 kartı olan adamda 70 fps alıyor, RTX3090 olan adamda bu demek oluyor ki optimizasyonda ciddi sıkıntılar var...

neferkar

Üye
Merhabalar ,

Mevcut sistemler
Asus Prime B550

CPU kullanımı " % 77 "

Sorular ?

öncelikle sen alfa sürümü nedir bunu öğrenmelisin.
ben 1650 super kartla ultrada 250 fps alıyorum. sen nasıl 1080ti ile alamıyorsun. senin bu yazdıkların bana aşırı saçma ve maksatlı geliyor.

Zogguko

Üye
Bilgin yok fikrin var dostum, burada 24.000₺ kartlardan bahsediyoruz. RTX3090 70-80-90 FPS arası gidip geliyor ? sence o kartın o fps vermesi normal mi ? Ferrari almışsın ama 90KM hızı geçmiyor dostum anladın mı? gtx1060 kartı olan adamda 70 fps alıyor, RTX3090 olan adamda bu demek oluyor ki optimizasyonda ciddi sıkıntılar var...
1060 ile 70 fps de alamıyorsun :D keşke dediğin gibi olsa da düşük pcler de oynatabilse. daha büyük sıkıntılar var. bunlar testi bomboş bi alanda yere falan bakıp yapıyor herhalde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt