5600 işlemci 1080ti ve Sonuç

neferkar

Üye
atarsında bu kadar atamazsın. yeni bi troll hesap aramıza katıldı, tebrikler.
bu başlıktan ufaktan vedalaşacağın sözünü verirsen sana ultra ayarları ve sistem özelliklerimi açarak bir video atabilirim.
ayrıca oyunun alfa sürümünde olduğunu anlamaya çalışmalısın.

Zogguko

Üye
bu başlıktan ufaktan vedalaşacağın sözünü verirsen sana ultra ayarları ve sistem özelliklerimi açarak bir video atabilirim.
ayrıca oyunun alfa sürümünde olduğunu anlamaya çalışmalısın.
kimse alfa da değil demiyor sende bunu anlamaya çalışmalısın. insanlar düzeltilmesi gerektiğini ifade edip feedback veriyor ama senin gibi normal olduğunu iddia eden ve rakamlar sallayanlardan saldırılar gelince cevaplar ile konu uzuyor.

4790K + GTX1060 cihazım var 70-80 FPS alıyorum ekran görüntüsüde atabilirim...
nerde alıyorsun boş slotta mı ? bi town at bakam kaç fps veriyor hangi ayarda.

VirginDreams

Üye
nerde alıyorsun boş slotta mı ? bi town at bakam kaç fps veriyor hangi ayarda.
Party slot dönerken epic 60-70-80 fps arası alıyorum dostum. Town'da RTX3090'lı adamda o 20 fps lere düşüyor... optimizasyon kötü cz de 10 tane nova patlasa kafana oynayamazsın bu oyunu OPTİMİZASYON OYUNUN KALBİDİR...................

Ghan41

Üye
Optimizasyon alfa 1 den iyi ancak hala yetersiz. Alfa testleri de bunun icin varlar zaten. Optimizasyon zamanla yavas ilerleyecek bir surec.

Bir kac tavsiyede bulunayim, suan camplar oldugu icin goze carpmiyor ancak ileride dorion tek server tek camp kurulacak pazar yogunlugunlugunu dusundugumuzde 5 fps adim atilamaz halde olur.

Merkez pazar sistemi altyapisi kurulmali en azindan ileride mutlaka gecilmeli.

Oyuncu gorunurlugunu en azindan bazi haritalarda kapatma fonksiyonu olmali,diger oyunculari istedigimiz zaman gorunmez kilabilmeliyiz. Ayrica bdo gibi optimizasyon modu olmali, grafikler cok kotu gorunebilir problem yok, ancak levelling ve grinding yaparken grafigi pek takanda olmaz.
Optimizasyon veya lite her neyse oncelik verilmeli, oyun cpu ve gpu asiri yoruyor, bunlarinda bir omru var sonucda, ayni zamanda bu kadar yukte calistiklarindan dolayi elektirik tuketimi cok artiyor.

VirginDreams

Üye
Optimizasyon alfa 1 den iyi ancak hala yetersiz. Alfa testleri de bunun icin varlar zaten. Optimizasyon zamanla yavas ilerleyecek bir surec.

Bir kac tavsiyede bulunayim, suan camplar oldugu icin goze carpmiyor ancak ileride dorion tek server tek camp kurulacak pazar yogunlugunlugunu dusundugumuzde 5 fps adim atilamaz halde olur.

Oyuncu gorunurlugunu en azindan bazi haritalarda kapatma fonksiyonu olmali,diger oyunculari istedigimiz zaman gorunmez kilabilmeliyiz. Ayrica bdo gibi optimizasyon modu olmali, grafikler cok kotu gorunebilir problem yok, ancak levelling ve grinding yaparken grafigi pek takanda olmaz.
Optimizasyon veya lite her neyse oncelik verilmeli, oyun cpu ve gpu asiri yoruyor, bunlarinda bir omru var sonucda, ayni zamanda bu kadar yukte calistiklarindan dolayi elektirik tuketimi cok artiyor.
Bütün içtenliğimle katılıyorum..

neferkar

Üye
kimse alfa da değil demiyor sende bunu anlamaya çalışmalısın. insanlar düzeltilmesi gerektiğini ifade edip feedback veriyor ama senin gibi normal olduğunu iddia eden ve rakamlar sallayanlardan saldırılar gelince cevaplar ile konu uzuyor.
yani ben sana video ile bunu gösterirsem sen bu başlığa bir daha girmeyeceğinin sözünü mü vermeye çalışıyorsun. daha yazdıklarımı bile tam anlayamamışsın. belli ki sen troll hesapsın ve tek derdin birilerine sallamak.
oyun hatadan geçilmiyor. sürekli unreal engine çökme raporu gönderiyor. alfa sürümündeki hangi oyun normal olabilir de ben normal diyeceğim. her şeye rağmen yüksek fps alıyorum. kafanızı tek düşünce ile sabitleyip orada kalakalmışsın.

alfa 1 i oynamadım. bende i7 7700k var ve %70 kullanıyor. bu çok fazla. şahsen gpu tarafında 1650 super ile sorun yaşamıyorum. bence arkadaş 1080ti ile yaşadığı sorunun videosunu buraya atmalı, 1080 özelinde sıkıntı olabilir. tüketim konusunda ise sana katılmamak mümkün değil. oraya hızlıca el atmaları lazım. aşırı yükten ısınan sistemler fan devrini artıracak. hem faturaya yansır hem de psu sınırında olanlar için risk oluşturur.

draz81forza

Üye
dostum beta aşamasında olan 1-2 oyun daha gördüm şuan isim vermek istemiyorum bu oyunlar beta aşamasında ve optimizasyonları risedan kötü üstüne üstlük rise şuan alfada adamlar demiyorlar ki bizim optimizasyon işimiz tamam sizin bilgisayarlarınız çöpse biz ne yapalım.Adamlar sürekli optimize edileceğini söylüyorlar sen en aşağıda sakin sakin cevap verin demişsin ama sen yukarıda tonla şey yazarken pek sakin bir hal ile yazmışa benzemiyorsun di mi ?? zamanla düzeltilecek bir şey bu neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum kardeşim alfada oyun daha zamanla olur optimize. Adamların başını gereksiz yere ağrıtıyorsunuz azıcık sabredin iyi forumlar.

VirginDreams

Üye
alfa 1 i oynamadım. bende i7 7700k var ve %70 kullanıyor. bu çok fazla. şahsen gpu tarafında 1650 super ile sorun yaşamıyorum. bence arkadaş 1080ti ile yaşadığı sorunun videosunu buraya atmalı, 1080 özelinde sıkıntı olabilir. tüketim konusunda ise sana katılmamak mümkün değil. oraya hızlıca el atmaları lazım. aşırı yükten ısınan sistemler fan devrini artıracak. hem faturaya yansır hem de psu sınırında olanlar için risk oluşturur.
RTX3090 & RTX2080 kartlar 80 fps te geziyor...twitch Marlen'i bilirsin belki 40.000₺'lik pc den aldığı fps

Zogguko

Üye
Party slot dönerken epic 60-70-80 fps arası alıyorum dostum. Town'da RTX3090'lı adamda o 20 fps lere düşüyor... optimizasyon kötü cz de 10 tane nova patlasa kafana oynayamazsın bu oyunu OPTİMİZASYON OYUNUN KALBİDİR...................
ee slotta aldığın fps ile kendin oynanmayacak kadar optimizasyon kötü derken sanki normalde fps alıyormuş gibi gelip 70 fps alıyorum ss atabilirim falan diye neyi savunuyorsun ?

VirginDreams

Üye
ee slotta aldığın fps ile kendin oynanmayacak kadar optimizasyon kötü derken sanki normalde fps alıyormuş gibi gelip 70 fps alıyorum ss atabilirim falan diye neyi savunuyorsun ?
benim sistemimin alması gerek en kötü fps minimum 110-120FPS aralığında olmalı... bunu anlatmaya çalışıyorum iyi takip etmiyorsun beni 1990'dan kalma oyun oynamıyoruz sonuçta. moradon harici alıyorum dostum o fps'i ama süper ötesi kartları olan adamlarda o fps'i alıyor.

75GB'lık Devasaaa elder scrolls online'dan bile 90-100 Fps arası sabit alıyorum bazı bölgeler hariç gerisini sen düşün... ve bu oyundada optimizasyon sorunu var ona rağmen

Anonymouss

Üye
bendede sorun var millette güzel bizde niye kötü sistem özelliklerim şunlar oyun donamdan haraket etmiyor
Windows 10 Pro Kurulu
2x8: 16GB Corsair DDR4 Ram 3600mhz
İntel i7 4.Nesil İşlemci
1TB Samsung Evo SSD
GTX 1050Ti Ekran Kartı
40fps alıyorum donmaktan oyun oynanmıyor

VirginDreams

Üye
bendede sorun var millette güzel bizde niye kötü sistem özelliklerim şunlar oyun donamdan haraket etmiyor
Windows 10 Pro Kurulu
İntel i7 4.Nesil İşlemci
1TB Samsung Evo SSD
GTX 1050Ti Ekran Kartı
işte o sistemi en azından 70 e çıkartmaları lazım bro.

osmanyeginoglu

Üye
Oyun 10 yıllık dandik bir hdd ye kurulu, windows 10 pro 20h2, ryzen 5 1600 af ve 4gb rx570 ile "dorion dışında" oyunu high ayarlarda 1080p de kaymak gibi oynuyorum. herkes abartıyor da abartıyor, lowda fps artmama sorunu sadece townda var bu arada. oyunun tek sıkıntısı kalabalık yerlerde fps in düşmesi onun dışında milletin abarttığı kadar bir şey yok
garip bir durum var benim pcde dandik ama mis gibi oynarken kardeşime aldığımız 10 binlik pc sürünüyor :D

neferkar

Üye
RTX3090 & RTX2080 kartlar 80 fps te geziyor...twitch Marlen'i bilirsin belki 40.000₺'lik pc den aldığı fps
belki kendi ilk testlerinde bendeki gibi orta seviye kart vardı. üst segment kartlarla hiç test yapmamış olabilirler.

Windows 10 Pro Kurulu
İntel i7 4.Nesil İşlemci
1TB Samsung Evo SSD
GTX 1050Ti Ekran Kartı
oyun işlemciye çok yükleniyor. öyle ki gpu dan çok cpu ya yükleniyor. normalde senin cpu günümüz düzgün çalışan bütün AAA oyunlar için gayet yeterli. 40 aldığın ortamlar tahminimce oyuncuların kalabalık olduğu pazar alanı gibi yerlerdir.

VirginDreams

Üye
oyun işlemciye çok yükleniyor. öyle ki gpu dan çok cpu ya yükleniyor. normalde senin cpu günümüz düzgün çalışan bütün AAA oyunlar için gayet yeterli. 40 aldığın ortamlar tahminimce oyuncuların kalabalık olduğu pazar alanı gibi yerlerdir.
hiç sanmıyorum.

dekovil

Üye
i5-4570 GTX 1650 Super ile 1080p60'da Her şey en yüksekte ve Res scale %130 şekilde 60fps alıyorum. Oyuna suç atmak yerine bilgisayara biraz göz atmak gerekiyor. Herkesin bilgisayarı iyi değil fakat dediğiniz sistemle kötü performans alıyorsanız bilgisayarınızın sorunu.

Cpu Yükü: %82 Arkada Google Chrome 2 sekme ile açık.
Gpu Yükü %97-100

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt