5600 işlemci 1080ti ve Sonuç

TearFall

Üye
Arkadaşlar yaşadığımız sorunu seviyeli tartışalım, Forumu amacına uygun kullanalım,

Biz burada yapılan işe tapmayalım yada gereksiz şekilde saçmalayarak taşlamayalım,

Sorun ve Çözüm odaklı konuşalım...

VirginDreams

Üye
Anladım seni ben hani bilgisi olmayın fikri olan bensem neden bir konunun başlığını ve yazılanları okumayıpta hala ve ısrarla konuyla alakasız şeyleri yazıp, ısrarla ne olacağını bilemeyeceğin şeyler hakkında fikri önce üretip ardından doğru söylediğini sanıp sonundada bana bilgisiz diyebilme gafletinde bulunduğuna göre bir oyun doğayeni olmalısın. Ben henüz kendimin deneyimi olmadığı ve sadece at gözlüğüyle kendi fikrimin doğru olduğunu savunacak kadar kendimi geliştiremedim özür dilerim bu konuda. Konu dışı senin görüşlerine ve yorumlarına gelirsek, sen çözüm merkezi değilsin, herhangi bir yapımcı ve üretici değilsin, sen sadece son kullanıcı bir testersın. Öneri konusu açmak istiyorsan git konu aç ve o engin bilgi birikimini oralarda paylaş, ama paylaşırken oraya linkedinide koy ki insanlar bu doğayeni bir tanısın. Başka oyunların problemlerini buraya yazarak, sanki sadece o problemleri bir tek sen biliyormuşsun gibi söyleyip bundan bir sonuç elde edeceğini düşünüp buralarda boşuna harcama kendini.
Bu arada bilgisiz arkadaşıma bir link bırakmak isterim, milyon dolarlık şirketlerin önlem alınamayınca ne denli kötü durumlara düştüğünü görmesi adına, önceki dönemlerde bu hatalara düşen firmaların durumuna düşmemesi için tartışıyoruz bu konuları emin olun sizden daha çok düşünüyoruz bu oyunu!

sekiz

Üye
Konu ile alakasız ? Sen hangi başlıkta olduğun farkında bile değilsin bence, AR-GE yapmadığı mı nereden biliyorsun? Ezbere koşuyorsun.
Gerçekten sıkıntılısın. Yazdıklarımı bile okumaktan acizsin lütfen kendi aklınla başbaşa kalıp benimkini ve konuyu meşgul etme. Ne yapıyorsanda konuyu aç, kendini göstererek orada yap. Akıl verebilecek bir mevki ve statüde olmadığın gibi akıl dağıtmayı kendine vazife edinme.

sekiz

Üye
Bu arada bilgisiz arkadaşıma bir link bırakmak isterim, milyon dolarlık şirketlerin önlem alınamayınca ne denli kötü durumlara düştüğünü görmesi adına, önceki dönemlerde bu hatalara düşen firmaların durumuna düşmemesi için tartışıyoruz bu konuları emin olun sizden daha çok düşünüyoruz bu oyunu!
Sen kiminle tartışıyorsun ben anlamadım hala? Benimlemi tartışıyorsun? Oyunla mı tartışıyorsun? Yoksa yetkiliyle mi tartışıyorsun? Eğer benimle ise; konuyu açan kişi şikayetini dile getirmiş, benzer şikayeti olan insanlarda yazarsa bu konu randımanlı olur diye yorum yapıyorum, bunun nesini benimle tartışıyorsun? Oyunla tartışıyorsan, git öneri konusu aç orada tartış ve engin bilgi birikimini kendi linkedinide koyarak orada belirt? Yetkililer ile tartışıyorsan, senin herhangi bir bilgine ihtiyaçları olursa, o açacağın konuda kendileriyle tartışabilirsin? Firmanın geleceğiymiş, oyun motorunun benzer oyunlardaki performansının bu oyuna etkisiymiş falan bunlar ne alaka konuyla? Kimse bunu burda tartışmıyor ve ayrıca tartışanda sıkıntılıdır senin gibi, çünkü bunlar seni, beni yani testırları ilgilendiren bir mevzu değil. Anlamamakta ısrarcıysan örnekte vereyim, sen fırından ekmek aldığında hamurunun nasıl yapıldığını, ateşin kaç derece olduğunu oturup fırıncıyla tartışıyor musun? Yada fırıncı sana dedimi kesinlikle şu gün ekmek vericem diye? Bunları eğer gidip tartışıyorsan senden özür dileyerek ayrılıyorum konudan çünkü ben o dereceye vakıf olamam.

strikersmurf

Üye
insanları olumlu yönlendiren ve olumlu mesaj atan varsa olumsuz mesaj atanların da olması normal. herkes fikrini paylaşıyor. sen basit diyorsun ama onlara basit gelmiyor. bu yüzden biten örnekler var. yapıp yapamayacakları firmaya kalmış ama yorum yapanlara senin saldırman bence daha saçma. sen nasıl olumlu düşünüyorsan oda olumsuz düşünebilir.
Sorun olumsuz düşünmesi değil olumsuz yönlendirme yapması. Olumsuz yönlendirmek başka, olumsuz düşünmek başka. Mesela olumsuz fiziksel yönlendirme fiziksel şiddet anlamını taşır. Çünkü bedeni fiziksel olarak sarsar, dengesini veya yapısını bozar. Olumsuz duygusal yönlendirme duygusal şiddet anlamını taşır ve insanların beklentilerini, duygu ve düşüncelerini sarsar, düşüncelerini bozar, özgür iradeyi kırar. "Fakat bu diğer oyuncuların gözünde pek iyi bir imaj uyandırmayacağı kanaatindeyim" Bu ifade büyük bir insan topluluğunu etkilemeyi ve düşüncelerini değiştirmeyi, özgür iradeyi kırmayı hedefleyen bir ifade. Bu ifadeyi oyuna emek harcayıp bir şeyler yapmaya çalışan insanların moralini bozmak, duygusal olarak sarsmak için kullanıyor. Herkesin kendi kanaati vardır ve özgür iradesiyle ortaya çıkar. Benim derdim başkası benim yerime kanaat getirmesin. Gidip başka yerde yapsın fesatlık numarasını burada herkes olumlu veya olumsuz düşüncesini kalabalıkları arkasına almaya çalışmadan paylaşsın ki oyun gelişsin.

bestgr

Üye
Oyunda fazla hata var ve çıkmaya da devam ediyor. Sınıflar düzenlenememiş. Mobların gücü ayarlanamamış. Warrior hariç diğer karakterler çok dengesiz. Warriorla slide ata ata temizliyorsun ayrıca yetenek animasyonları çok seri keserken sorun yaşamıyorsun. Mage ve Arch ile mob kesmek mi? Tam bir işkence.
+1, warriorun bu kadar kayırılmasına anlam veremiyorum. Malum oyunda da öyle.
Aynı lvl eşdeğer görev itemli 2 mage veya 2 archer , 1 warriordan kutu alamıyor. Arkadaş tanksa tanktır, dpsse dpstir. İkisini de aynı gruba maxlamak dengeleri bozuyor.

duxenplia

Üye
alfa sürümde olan bi oyun için abartı tepkiler. daha beta bile değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt