evet verenleri direkt oyundan banlayın çok daha nezih bir ortam olur
Bence vermiyor.Bence veriyor sizin düsünceleriniz nedir?
@SunRise ben bu arkadaşa küfür etsem forum kurallarını cignemis olurum fikir belirttik diye aç kopek olduk normal bir şey mi buçünkü ah dan şikayetçi olanlar %90 %95 insanları kazıklayamadığı için kuduran pazarcı aç köpekler bu yüzden.
Rapor kısmından reportlayilirsin. GM isimlerini taglemene gerek yok. Yoksa gm kankasi misin ne bu samimiyet?@SunRise ben bu arkadaşa küfür etsem forum kurallarını cignemis olurum fikir belirttik diye aç kopek olduk normal bir şey mi bu![]()
Yanlışa yanlışla cevap vermek doğru mu sizce? Böyle yaparak sizin ondan ne farkınız kaldı?Bak hala hakaret edip bencilce yazmaya devam ediyorsun ben de şöyle söyleyim o zaman ah isteyenler pazarda 1 gbye aynı item olmasına rağmen iq seviyeleri sayıları okuyamıcak kadar düşük olduğu için 1.5 gbye çekip kazık yiyen enayi sürüleridir.Ve ekstra bir destek olmadan pazara inebilecek kapasiteye sahip olmayan terliksi hayvan sürülerine ah acilen gerekmektedir çünkü bu arkadaşlarımız amip gibi hayatına devam ettiği için her dakika kazık yemeye devam ediceklerdir.
Yanlışa yanlışla cevap vermek doğru mu sizce? Böyle yaparak sizin ondan ne farkınız kaldı?
Bu söylediğiniz karşıdakinin bilgi seviyesine inmek ile ilgilidir. Üslup ile ilgili değil. Onun seviyesinde üslubunuzu koruyarak da anlaşabilirsiniz. Bence böyle durumlarda size tavsiyem ne olursa olsun karakterinizden ödün vermemenizdir. Yoksa bu bir anlaşma değil. Yıkıcı bir tartışmadan başka bir şey olmaz.İnsanlarla anlaşabilmek için aynı seviyede olmak lazım eğer karşı taraf sizin seviyenize çıkamıyorsa sizin onun seviyene inmeniz gerekiyor.
Bu söylediğiniz karşıdakinin bilgi seviyesine inmek ile ilgilidir. Üslup ile ilgili değil. Onun seviyesinde üslubunuzu koruyarak da anlaşabilirsiniz. Bence böyle durumlarda size tavsiyem ne olursa olsun karakterinizden ödün vermemenizdir. Yoksa bu bir anlaşma değil. Yıkıcı bir tartışmadan başka bir şey olmaz.