ANKET AH sistemi piyasaya zarar veriyor mu

Ah sistemi piyasaya zarar veriyor mu?

• Evet

Oy: 40 23.7%
  • Hayır

Oy: 129 76.3%

• Kullanılan toplam oy
    169

WoxElla

Üye
Her geldiği zaman pazarın tüm dengesi bozuluyor. Komple kaldırılması daha iyi. Buy pazar, Auction House gibi özelliklerin faydadan çok zararı var.

Alkoer

Üye
Öncelikle belirtmek isterimki bu oyunda AH nin olacağı 2 yıl önce ilk alpha çıkmadan söylendi.

AH istemeyen arkadaşlar sanki zorla oynuyormuş gibi davranıyor. AH olmayan birçok oyun var.

AH gelince piyasa bozulmuyor tam tersine normale dönüyor. İtem değerinde satılır fahiş fiyata değil. Pazarcının keyfine göre değil.

Herkezin pazar kurmak için vakti yok. Benim bankam dolu 3 tane yan çar dolu. Bu itemleri pazara koymaya vaktim yok. AH gelse piyasada item bolluğu olur daha ucuza alınır.

Lady

Üye
Bak hala hakaret edip bencilce yazmaya devam ediyorsun ben de şöyle söyleyim o zaman ah isteyenler pazarda 1 gbye aynı item olmasına rağmen iq seviyeleri sayıları okuyamıcak kadar düşük olduğu için 1.5 gbye çekip kazık yiyen enayi sürüleridir.Ve ekstra bir destek olmadan pazara inebilecek kapasiteye sahip olmayan terliksi hayvan sürülerine ah acilen gerekmektedir çünkü bu arkadaşlarımız amip gibi hayatına devam ettiği için her dakika kazık yemeye devam ediceklerdir.
Yanlışa yanlışla cevap vermek doğru mu sizce? Böyle yaparak sizin ondan ne farkınız kaldı?

WoxHades

Üye
Yanlışa yanlışla cevap vermek doğru mu sizce? Böyle yaparak sizin ondan ne farkınız kaldı?

İnsanlarla anlaşabilmek için aynı seviyede olmak lazım eğer karşı taraf sizin seviyenize çıkamıyorsa sizin onun seviyene inmeniz gerekiyor.

Lady

Üye
İnsanlarla anlaşabilmek için aynı seviyede olmak lazım eğer karşı taraf sizin seviyenize çıkamıyorsa sizin onun seviyene inmeniz gerekiyor.
Bu söylediğiniz karşıdakinin bilgi seviyesine inmek ile ilgilidir. Üslup ile ilgili değil. Onun seviyesinde üslubunuzu koruyarak da anlaşabilirsiniz. Bence böyle durumlarda size tavsiyem ne olursa olsun karakterinizden ödün vermemenizdir. Yoksa bu bir anlaşma değil. Yıkıcı bir tartışmadan başka bir şey olmaz.

WoxHades

Üye
Bu söylediğiniz karşıdakinin bilgi seviyesine inmek ile ilgilidir. Üslup ile ilgili değil. Onun seviyesinde üslubunuzu koruyarak da anlaşabilirsiniz. Bence böyle durumlarda size tavsiyem ne olursa olsun karakterinizden ödün vermemenizdir. Yoksa bu bir anlaşma değil. Yıkıcı bir tartışmadan başka bir şey olmaz.

Valla şahsen çok sabırlı birisiyimdir fakat karşımdaki insanla iletişime geçtiğimde bir duvarla konuşuyormuş hissiyatına kapılınca da kendimi tutamıyorum malesef.İnsandan insana değişir ben kim neyi hak ediyorsa o şekilde konuşmayı daha çok tercih ediyorum.Teşekkürler bu arada tavsiye ve yorumunuz için.

LevelOnline

Üye
E-ticaret sitelerinde alış veriş yaparken en uygunu bulmak için Düşükten-Yükseğe Seçeneği kaldırılsın gibi bir teklif bu.

Niye neden neye zarar veriyor onu anlamış değilim. Değeri 5m olan bir itemi oyuna yeni girmiş piyasayı bilmeyen birine 50m e satmak değilse amaç kaldırılmasını isteme sebebi nedir.

3-5 tane pazar fırsatçısı para kasacak diye bu özelliğin kalkması kadar saçma bir teklif olamaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt