ANKET AH sistemi piyasaya zarar veriyor mu

Ah sistemi piyasaya zarar veriyor mu?

• Evet

Oy: 40 23.7%
  • Hayır

Oy: 129 76.3%

• Kullanılan toplam oy
    169

Alkoer

Üye
AH oyun daha çıkmadan verilen bir söz. ve bu oyunda olacakkkk...

oyuna zarar verdiğini düşünen kişiler için AH olmayan 99999 tane oyun var. neden AH yi bile bile oynuyorsunuz ?

yok efendim bilmem kaç saat farm atmış itemin ederi bumuymuş ?

30bin kişinin oynadığı oyunda sanamı kaldı item fiyatı ?

örnekleri çok mevcut tezek online da 4milyon luk item stoğu olan pazarcı var belki daha fazla olanda vardır. bu adam senin emeğinle kastığın gb yi itemi kendi fiyatından alır. seni mahkum eder.

ama burda oynayan herkez AH ye itemi koyunca zengin pazarcı bile müdahale edemez piyasaya. şuan için emek verip farmladığınız item ucuza gitti gibi gelir size ama piyasa oturunca örnek 1 ay sonrası herkeze normal gelir bu fiyatlar.

hatta şuan pazara koymaya değmeyecek ucuz itemlerinizi bile AH ye koyacağınız için ortalama olarak coin kazancınız artar bile. önce tam foksiyon bir AH yi görün ve daha sonra yorum yapın lütfen.

JohnPlane

Üye
E-ticaret sitelerinde alış veriş yaparken en uygunu bulmak için Düşükten-Yükseğe Seçeneği kaldırılsın gibi bir teklif bu.

Niye neden neye zarar veriyor onu anlamış değilim. Değeri 5m olan bir itemi oyuna yeni girmiş piyasayı bilmeyen birine 50m e satmak değilse amaç kaldırılmasını isteme sebebi nedir.

3-5 tane pazar fırsatçısı para kasacak diye bu özelliğin kalkması kadar saçma bir teklif olamaz.
Çok güzel örnek verdiniz gerçekten ama anlamazlar çünkü işlerine gelmiyor.

Alkoer

Üye
İşin ilginç yanı resmi açılışla beraber full aktif olması gereken AH hakkında yönetim tarafından hiç açıklama yok.

Ara sıra listeleme çalışıyor oda çok buglu.

psikolog

Üye
ah piyasaya zarar vermez oyunda tradenin olması ve pazarda belirli kişiye onu kafanın estiği fiyattan vermek piyasaya zarar verir parayla item satılmasına yok açar. oyunun değişik zamanlarda duruma göre değiştirebileceği her item için bir taban ve tavan fiyat ayarlaması en güzelidir bence ama onun için sağlam programlama emek gerekir kim uğraşacak:))

Westkhan

Üye
Bu sisteme karşı olanlar piyasa sunulacak arzı kesip buradan kar etme peşinde. Bu şark kurnazlığına inat bu sistemin bir an önce gelmesi gerek. Olanı da çalıştırın bir zahmet yönetim kulağının üstüne yatmasın.

srreal59

Üye
Bence cok basarili bir sistem piyasayi yoneten acilciler veya pazarcilar degil AH girip degeri neyse satiyorsun alici ile saticiyi hizli bir sekilde etkilesime geciyor offline pazarda bir an önce gelir ins

jutedss

Üye
Ben şunu anlamıyorum ben taraf değilim abi ben hiçbir şeyi ölümüne savunmam da bu forumda bunu çok görüyorum çok saygısızsınız... kendi fikrinizi görüşünüzü savunmayan adama yok döner ekmekçi yok cs de wall hack acan yok dolandırıcı abi ne anlatıyonuz siz ? saygı sıfır... adam öyle düşünmüş düşüncesini yazmış eleştirmek istiyorsan insan gibi bir iki cümle yazar konuyu kendi aranda tartışır kapatırsın saçma sapan benzetmeler ezik ezik hakaretler çok boşsunuz gerçekten... kendi egonuzu tatmin etmekten başka pek bir işe yaramıyorsunuz fikirlerinizin ve düşüncelerinizin çok bir değeri yok açıkçası

KOROW

Üye
Ben şunu anlamıyorum ben taraf değilim abi ben hiçbir şeyi ölümüne savunmam da bu forumda bunu çok görüyorum çok saygısızsınız... kendi fikrinizi görüşünüzü savunmayan adama yok döner ekmekçi yok cs de wall hack acan yok dolandırıcı abi ne anlatıyonuz siz ? saygı sıfır... adam öyle düşünmüş düşüncesini yazmış eleştirmek istiyorsan insan gibi bir iki cümle yazar konuyu kendi aranda tartışır kapatırsın saçma sapan benzetmeler ezik ezik hakaretler çok boşsunuz gerçekten... kendi egonuzu tatmin etmekten başka pek bir işe yaramıyorsunuz fikirlerinizin ve düşüncelerinizin çok bir değeri yok açıkçası
luzumsuz tayfa ya konusur konusur giderler takmamak lazım bunları illa bunnlarla aynı goruste olcaksın

BenGeldim

Üye
Ben bir pazarcı olarak pazar yapamıyorum AH varken. 6 tane pc aldım oyuna yatırım yaptım. Napacam şimdi bu pc leri? Tekelime alacaktım bazı itemleri ucuzdan alıp fahiş fiyata yerleştirecektim. Offf off kaldırın AH yi seriden

jobulani

Üye
Evetciler zam öncesi elindeki stoğu saklayıp, zam sonrası satışa sunan köylü kurnazı esnaf tayfa. 'Evet'ciler hep böyle zaten;)

wultrox

Üye
Evet oyu verenler Kredi ile gb çekip, insanları kazıklayamayınca kredilerini ödeyemeyenler :)

Westkhan

Üye
Ben bir pazarcı olarak pazar yapamıyorum AH varken. 6 tane pc aldım oyuna yatırım yaptım. Napacam şimdi bu pc leri? Tekelime alacaktım bazı itemleri ucuzdan alıp fahiş fiyata yerleştirecektim. Offf off kaldırın AH yi seriden
Olur mu kardeş saygılı ol ya, saygısızsın sende bak incittin pazarcı TL'cileri şimdi...
Senin fikrinin ne önemi var?? :D

SLev7N

Üye
Rise online yönetimi oyuncu kitlesine aylık kazanç garantisi mi verdi ? Siz 6 pc yatırımı yaptınız ?

Sürdürülebilir oyun için bazı kriterler vardır, olumlu olumsuz örnekleri de vardır. Oyun yönetimi duygusal davranmayıp çizgisinde devam ettiği sürece sürdürülebilir bir oyun deneyimi yansıyacaktır. Daha önceki yorumlarımda da söyledim; yayıncı furyasından dolayı insanlar hırslı bir şekilde para kazanayım, item basayım, serverin ilk itemi bende olsun vb. çeşitli duygular içerisinde. Unutmayın oyunlar keyif alındığı sürece değerini korur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt