Buna kesinlikle katılıyorum.Evet diyenler pazar yaparak ev gecindirenler, oyunu sadece TL olarak görenler...
Çok güzel örnek verdiniz gerçekten ama anlamazlar çünkü işlerine gelmiyor.E-ticaret sitelerinde alış veriş yaparken en uygunu bulmak için Düşükten-Yükseğe Seçeneği kaldırılsın gibi bir teklif bu.
Niye neden neye zarar veriyor onu anlamış değilim. Değeri 5m olan bir itemi oyuna yeni girmiş piyasayı bilmeyen birine 50m e satmak değilse amaç kaldırılmasını isteme sebebi nedir.
3-5 tane pazar fırsatçısı para kasacak diye bu özelliğin kalkması kadar saçma bir teklif olamaz.
luzumsuz tayfa ya konusur konusur giderler takmamak lazım bunları illa bunnlarla aynı goruste olcaksınBen şunu anlamıyorum ben taraf değilim abi ben hiçbir şeyi ölümüne savunmam da bu forumda bunu çok görüyorum çok saygısızsınız... kendi fikrinizi görüşünüzü savunmayan adama yok döner ekmekçi yok cs de wall hack acan yok dolandırıcı abi ne anlatıyonuz siz ? saygı sıfır... adam öyle düşünmüş düşüncesini yazmış eleştirmek istiyorsan insan gibi bir iki cümle yazar konuyu kendi aranda tartışır kapatırsın saçma sapan benzetmeler ezik ezik hakaretler çok boşsunuz gerçekten... kendi egonuzu tatmin etmekten başka pek bir işe yaramıyorsunuz fikirlerinizin ve düşüncelerinizin çok bir değeri yok açıkçası
yok kanka hayırcılar pk atmayı düşünen item yapmayı düşünen ahlaklı oyuncu topluluğu evetciler döner ekmekçi 3-5mciler kimden ne kıtlarımcılarHayır verenler farmer evet verenler oyunu düşünenler heralde
Olur mu kardeş saygılı ol ya, saygısızsın sende bak incittin pazarcı TL'cileri şimdi...Ben bir pazarcı olarak pazar yapamıyorum AH varken. 6 tane pc aldım oyuna yatırım yaptım. Napacam şimdi bu pc leri? Tekelime alacaktım bazı itemleri ucuzdan alıp fahiş fiyata yerleştirecektim. Offf off kaldırın AH yi seriden
Rise online yönetimi oyuncu kitlesine aylık kazanç garantisi mi verdi ? Siz 6 pc yatırımı yaptınız ?Ben bir pazarcı olarak pazar yapamıyorum AH varken. 6 tane pc aldım oyuna yatırım yaptım. Napacam şimdi bu pc leri? Tekelime alacaktım bazı itemleri ucuzdan alıp fahiş fiyata yerleştirecektim. Offf off kaldırın AH yi seriden