ANKET AH sistemi piyasaya zarar veriyor mu

Ah sistemi piyasaya zarar veriyor mu?

• Evet

Oy: 40 23.7%
  • Hayır

Oy: 129 76.3%

• Kullanılan toplam oy
    169

kopil

Üye
Su ko kafatascilari baslik acmayi birakin la artik. Yil olmus 2022 adam hala merchant acip herkesin mal gibi beklemesini istiyor. Nasil zihinleriniz var olm sizin. Varsa gucun ahtanda toplarsin tum itemleri yine piyasayi manipule edersin. Ne acinasi tiplersiniz lan siz

WoxHades

Üye
offline merchant olunca da aynı şey olacak zaten. xxx itemi arayıp kim ne fiyat dan koymuş bakıp ona göre aynı fiyattan satışa koyulur.

ben 1100 cash verdim premium un içeriğinde var diye. extradan niye cash verecekmişim.

Dostum yanlış anlattım sanırım.Offline merchanttan kastım pazarı açıyorsun orda pazarın kalıyor ve sen bilgisayarını açık tutmak zorunda kalmıyorsun tek farkı bu.Yani xxx itemi arayabileceğin bir sistem yok offline merchantta.

İkinci kısma gelirsek tam olarak bahsettiğini yazdım 90 TL'ye premium aldın ya onun özelliği olsun 1 lvl presiz char açan adam AH'yi kullanamasın.Şuan AH tüm oyunculara açık yani yeni hesap aç pre alma 1 lvl ile AH'yi kullanabiliyorsun zaten.

Zbam

Üye
Dostum yanlış anlattım sanırım.Offline merchanttan kastım pazarı açıyorsun orda pazarın kalıyor ve sen bilgisayarını açık tutmak zorunda kalmıyorsun tek farkı bu.Yani xxx itemi arayabileceğin bir sistem yok offline merchantta.

İkinci kısma gelirsek tam olarak bahsettiğini yazdım 90 TL'ye premium aldın ya onun özelliği olsun 1 lvl presiz char açan adam AH'yi kullanamasın.Şuan AH tüm oyunculara açık yani yeni hesap aç pre alma 1 lvl ile AH'yi kullanabiliyorsun zaten.
Zaten premiumlu charlar kullanabilecek sadece ama su an neden full açık anlamış değilim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt