ANKET AH sistemi piyasaya zarar veriyor mu

Ah sistemi piyasaya zarar veriyor mu?

• Evet

Oy: 40 23.7%
  • Hayır

Oy: 129 76.3%

• Kullanılan toplam oy
    169

WoxHades

Üye
E-ticaret sitelerinde alış veriş yaparken en uygunu bulmak için Düşükten-Yükseğe Seçeneği kaldırılsın gibi bir teklif bu.

Niye neden neye zarar veriyor onu anlamış değilim. Değeri 5m olan bir itemi oyuna yeni girmiş piyasayı bilmeyen birine 50m e satmak değilse amaç kaldırılmasını isteme sebebi nedir.

3-5 tane pazar fırsatçısı para kasacak diye bu özelliğin kalkması kadar saçma bir teklif olamaz.

Itemin "değerinin" 5m olduğunu nasıl anlıyoruz onu açıklarsanız hak vericem size.Şimdiden söyleyim pazarda 7 tane 5me olup 1 tane 50me varsa piyasası 5m dicekseniz eğer yani 7 tane 5mi görüpde 50me çekicek adam yoktur heralde diye şimdiden yazıyım istedim.

Lady

Üye
AH sistemi alışverişi hızlandırmak adına çok başarılı bir sistem. AH olmasa zaten bütün kanallarda pazarı gezip fiyatları görüp satıcı kişi isterse yine fiyat kırabilir. AH sadece bu işi zaman kaybetmeden çok daha hızlı ve kolay yapabiliyor. Benim sevdiğim yönü bu açıkçası.

Aura

Üye
Şuan AH nin aktif olduğunu sanan arkadaşlar zaten başta en büyük hatayı yapıyor. Şuan Ah aktif filan değil, AH nin tam olarak ne olduğunu önce zahmet ederseniz bir araştırın ondan sonra yorum yazın. Şuan sadece pazar tarama var, AH çok farklı bir sistem aslında şuan ki sistem hiç olmaması gereken bir sistem tamamen AH olmalı ve bir itemin en düşük ve en yüksek fiyatı oyun tarafından belirlenip o şekilde AH ye satışa çıkması gerekiyor.

LevelOnline

Üye
Arkadaşım neyin peşindesin bilmiyorum.

E-ticaret sitesine X markalı ekran kartı yaz Aynı model aynı marka aynı fabrikada üretilmiş. 19.000TL ye satanda var 38.000,TL e satanda var.

Senin teklifin alıcılar X model ekran kartının 19.000TL e satıldığını bilmesinler çünkü ben 38.000TL e satışa koydum

Senin derdin isteğin şikayetin belli .

Lady

Üye
Şuan AH nin aktif olduğunu sanan arkadaşlar zaten başta en büyük hatayı yapıyor. Şuan Ah aktif filan değil, AH nin tam olarak ne olduğunu önce zahmet ederseniz bir araştırın ondan sonra yorum yazın. Şuan sadece pazar tarama var, AH çok farklı bir sistem aslında şuan ki sistem hiç olmaması gereken bir sistem tamamen AH olmalı ve bir itemin en düşük ve en yüksek fiyatı oyun tarafından belirlenip o şekilde AH ye satışa çıkması gerekiyor.
Biz AH derken oyundaki ismini kullanıyoruz yoksa bizde AH sisteminin ne olduğunu biliyoruz.
Eşyanın fiyatını belirleyen oyun olmalı diyorsunuz. Oyun derken oyuncular mı yoksa yönetim mi ? Çünkü eğer bunu söylerken yönetimden bahsediyorsanız bu bence sizin söylediğiniz tanıma girmeyecektir.

bradypodidae

Üye
ne güzel saçmalıyorsun sen öyle :D yok işte pazarda 1 gb ye varken 1.5 gb ye çekip kazıklanan amipmiş terliksi hayvanmış... arkadaşım benim senin gibi gün boyu pazarda dolanıp "ACİL SATILIK İTEMLERİNİZ ALINIR" yazacak kadar vaktim ve sabrım yok. Giriyorum pazara iki üç satıcıyı anca dolanıp sonra kafamda bir fikir oluşturup ona göre alıyorum itemi. Senin gibi 300-400 tezgahı tekrar tekrar, tek tek dolanamıyoruz. Bu ah sayesinde seninle benim aramızdaki fark kalktı. Artık acil satılık itemleri alamıyorsunuz, o yüzden kuduryorsunuz sanırım =)

WoxHades

Üye
Arkadaşım neyin peşindesin bilmiyorum.

E-ticaret sitesine X markalı ekran kartı yaz Aynı model aynı marka aynı fabrikada üretilmiş. 19.000TL ye satanda var 38.000,TL e satanda var.

Senin teklifin alıcılar X model ekran kartının 19.000TL e satıldığını bilmesinler çünkü ben 38.000TL e satışa koydum

Senin derdin isteğin şikayetin belli .

Benim isteğim tek tuşla benim sattığım iteme ks herkes atamasın.Ha şuanki sistem ücret karşılığı satılır kabul edebilirim örneğin 500 cash olur eyvallah.Ama önüne gelen bakıp bakıp pazara ks attığı için istemiyorum.Ayrıca verdiğin örnekle oyunun hiçbir alakası yok.Ekran kartı dediğin şeyi bir fabrika üretir sen şuan evindeyken bir ekran kartı üretip onu ticarete dökemiyorsun fakat evinde otururken item düşürüp onu ticarete dökebiliyorsun burdaki fark herkesin ulaşabilmesinden dolayı.

Nodar

Üye
Modern tüm MMO'larda olduğu gibi burda da AH olması çok iyi. 7/24 bilgisayar çalıştırmak istemek nasıl bir zihniyet anlam veremiyorum.

WoxHades

Üye
Modern tüm MMO'larda olduğu gibi burda da AH olması çok iyi. 7/24 bilgisayar çalıştırmak istemek nasıl bir zihniyet anlam veremiyorum.

Offline merchant önerisi olsa hak veririm size.Şuan AH varken de 7/24 pc çalıştırmak zorundasın.Aradaki tek fark tek tuşa basıp aa 25mmiş bu item dur 24e kuruyum demek.

Nodar

Üye
Offline merchant önerisi olsa hak veririm size.Şuan AH varken de 7/24 pc çalıştırmak zorundasın.Aradaki tek fark tek tuşa basıp aa 25mmiş bu item dur 24e kuruyum demek.
Oyunda sol üstte ki "Mektup" simgesine bakarsan "Satılan Eşyalar" sekmesi olduğunu görebilirsin. Bu da demek oluyor ki AH tam olarak aktifleştirilecek. 7/24 saçma sapan bilgisayarı açık tutmak zorunda olmayacaksın. Şuan ki sistemde herhangi bir alışveriş sitesinde en ucuzdan en pahalıya, en pahalıdan en ucuza sıraladan farkı yok. Oyuncular için gayet yararlı bir sistem.

Lady

Üye
AH ın içine offline merchant ı da entegre etseler çok güzel olurdu. Keşke etseler. Bu sayede oyunumuza daha fazla zaman ayırabilirdik.

KOROW

Üye
Oyunda sol üstte ki "Mektup" simgesine bakarsan "Satılan Eşyalar" sekmesi olduğunu görebilirsin. Bu da demek oluyor ki AH tam olarak aktifleştirilecek. 7/24 saçma sapan bilgisayarı açık tutmak zorunda olmayacaksın. Şuan ki sistemde herhangi bir alışveriş sitesinde en ucuzdan en pahalıya, en pahalıdan en ucuza sıraladan farkı yok. Oyuncular için gayet yararlı bir sistem.
kankam biz diyoz ankara neyse sende haklısın bi noktada teşekkür ederim fikrin icin

Nodar

Üye
kankam biz diyoz ankara neyse sende haklısın bi noktada teşekkür ederim fikrin icin
Sorunuzun yanıtı ise piyasayı öldürmüyor. Oyuncular aradığı eşyayı en uygun fiyata alabiliyor. Bazılarının dertleri benim sattığım 20M'lik istemi 18'e satamasın. Hayır satar, isteyen oyuncu AH'den bakıp alır.

WoxHades

Üye
AH ın içine offline merchant ı da entegre etseler çok güzel olurdu. Keşke etseler. Bu sayede oyunumuza daha fazla zaman ayırabilirdik.

Offline merchant var zaten.Keşke olsa benim de istediğim sistem offline merchant.Bu arada linki bırakıyorum offline merchantın olduğuna dair;
attığım yerden izleyebilirsiniz.Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam alfa 2de gelmişti ve bizzat ben de offline merchantı kullanmıştım o zamanlar.

Bahsettiğin sistem üstte paylaştığım video ile aynı o da offline merchanttaki itemlerini geri alman için kullanılıyor üstteki videoya bakarak görebilirsin.

Son düzenleme:

Alkoer

Üye
Hala aynı saçma yorumlar. Adam 5m den almayacak gelip senden 50m ye alacak.

Fiyatı oyuncular belirler. Sizin gibi bikaç tane pazarcı değil.

AH sayesinde insanlar pazar pazar dolaşmadan 1 tıkla itemin fiyatını görüp istediği fiyata koyacak. Pazarcılar binlerce insanla baş edemez bu kadar basit.

Piyasada istediğiniz tarzda pazarı bulunan TL ye çevrilen oyun var gidin o oyunlara.

Biz yönetimin en baştan beri olacak dediği AH yi istiyoruz.

Sende 5m lik itemi 50m ye satamaaaaaa

HeaveN

Üye
Item arama gelmeli çok güzel boyle 10 saat item ariyoz

MEHMETHAN

Üye
En düşük fiyattın ne olduğunu bilmek herkesin en doğal hakkı. Pazarcı arkadaşlar para mı kazanamıyor. Fırsatçılık yapacağınıza gidin farm atın çalışın ve kazanın

Westkhan

Üye
Döner ekmek tayfa başlamış yine ağlamaya, görev itemi nerf'ü isteyenlerle ah'den şikayet edenler aynı tipler. Daha da geliştirilip tam sürüm şeklinde geldiği takdirde çok daha iyi olacak.

KOROW

Üye
Döner ekmek tayfa başlamış yine ağlamaya, görev itemi nerf'ü isteyenlerle ah'den şikayet edenler aynı tipler. Daha da geliştirilip tam sürüm şeklinde geldiği takdirde çok daha iyi olacak.
Gorev itemleri konusunda hala nerf istemiyorsan asıl doner ekmekci sensin 5 10 m kasıp item almaktansa direk gorev itemleri var nede olsa dıye dusunup gidip sitelere satıp doner yiyorsun herhalde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt