Öneri Alfa 2 yi Bıraktık ! Yeterli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4Seanz

Üye
arkadaşlar herkes halinden memnunmu?
Level'den yana sıkıntı yok kasılıyor da işte materyaller bide yaratıkların hpsi çok grup halinde anca kesiyorsun 60 dan sonrası sıkıntı materyal toplamak epeyi bi zorlaşıyor.. Droplar zaten berbat boss kesiyoruz farm ediyoruz yok drop rateler baya düşük cz de hala daha görüntü bugları var priestlere anti kalkan yok vb şeyler eksikleri çok zamanla düzeltirlerde alfayı böyle giren officala girer mi bi düşünmek ister...

SdnssAteist

Üye
lwl çok zor işinde gücünde insanlar için cidden imkansız birşey
seviye 70 kasılması imkasız sayılmaz ama oyunda Gerçekten çok vakit harcaması gerekiyo ( mmorpg turu oyunlarda sevıye atlamak oyunda gelişim sağlamak bunlar zaman vakit isteyen şeylerdir )

Son düzenleme:

GİL-GALAD

Üye
lwl çok zor işinde gücünde insanlar için cidden imkansız birşey
Evet çalışan insanlar için zor bu haliyle. Ancak officalde 12 saat oynayanila günlük 3 saat oynayan arasında uçurum fark olmayacak dendi yani günlük görevlerle etkinliklerle exp oranı elde edilebilecek.Şunu da bilmek lazım illa hemen son level olalım diye uğraşmaya gerek yok her levelin kendi içinde bir keyfi olur örneğin 30-50 level arası için ayrı bir savaş map ı olur 55-60 arası için ayrı bir savaş mapı olur yada birçok etkinlik olur.İlla hemen acele 70 olayım Dv ye çıkayım değilki Officalde birçok içerik olacak her levelde keşfedilebilecek.O yüzden oyunun son hali buymuş gibi değerlendirmeyin.

ANGEL

Üye
Level'den yana sıkıntı yok kasılıyor da işte materyaller bide yaratıkların hpsi çok grup halinde anca kesiyorsun 60 dan sonrası sıkıntı materyal toplamak epeyi bi zorlaşıyor.. Droplar zaten berbat boss kesiyoruz farm ediyoruz yok drop rateler baya düşük cz de hala daha görüntü bugları var priestlere anti kalkan yok vb şeyler eksikleri çok zamanla düzeltirlerde alfayı böyle giren officala girer mi bi düşünmek ister...
değil mi ya? bıraktık hadi boss drobunu görev materyallerinin bu kadar zorlaması neden? ki bossların hepside çatır çatır item atması lazımki millet görsün ne itemler düşüyor,hala str,hp,int,dex 6 takıyla geziyo herkes.

takılar sağlam olmayınca moblar çok zorluyor,inanın pot beleş olmasa 57 lvl a bile gelemezdim.çünkü sürekli hp pota basıyoruz basmazsak görevleri yapmak mümkün değil...
birde şu moblardan pot atmasın artık zaten bedava,görev itemi toplanan partilerde kavgaya sebebiyet veriyor,yada petin kapatılmasına ne gerek var?

bu cimrilik neden?

seviye 70 kasılması imkasız sayılmaz ama oyunda Gerçekten çok vakit harcaması gerekiyo ( mmorpg turu oyunlarda sevıye atlamak oyunda gelişim sağlamak bunlar zaman vakit isteyen oyunlardır )
silinecek bir karakter olan alfada yada betadamı?

official sürümünde anlarım.

Son düzenleme:

SdnssAteist

Üye
silinecek bir karakter olan alfada yada betadamı?

official sürümünde anlarım.
Öncelikle alfa sürüm nedir bunu iyi bilmek anlamak gerekiyor bende bilmediğim için ' epx ve drop ' hakkında pek eleştiride şikâyette bulunamıyorum çünkü konuya hakim değilim alfa sürüm tam ne ifade ettiğini bilmiyorum. ne zaman öğrenirsem net olarak bilgi sahibi olursam o zaman bende şikayet etmeye öneride bulunmaya başlayabilirim.
bu arada siz şuanda oyunu oynamaya devam ediyormusunuz?

bestgr

Üye
arkadaşlar görüşlerinizi yazın lütfen.

arkadaşlar herkes halinden memnunmu?
Halinden memnun olmayan ve oyunu salan çok kişi var. Ama çoğu dile getirmiyor alt f4 atıyor oyunu siliyor ve unutuyor.
Çünkü risetroller çok fazla. Neymiş efendim mmorpglerde böyle olurmuş, zaman harcamalıymışız. Alfaymış gelişirmiş de bilmem ne.
Şikayetlerimizi yazıyoruz hep aynı cevaplar trollerden. Ama bu alfa bilmem ne.
Bırakalım 50-100 hayatsız mob kessin dursun kendi başlarına.
Oyun yöneticileri çıkıp " bu bir oyun, insanlar alt tarafı gelip 1-2 saat eğlenecek, işkence yapmaya gerek yok" derse o zaman işler değişir.
Alfa 1deki gibi full item full pvp bekliyoruz. Hiç kusura bakmayın hayatsızlara kendimi yem edemem . Elektrik, zaman, para ve efor harcayamam zevk almadığım bir işe.

ANGEL

Üye
bugün oynadım evet sadece 20 dakika 57 lvldaki 2 görevi yaptım,flame rock görevi 3 kişi 20 dakikada 44 mobu zor kestik.

verdiği exp %18,69 a taşıdı beni.
şu aşamadan sonra oynayamam.kaldım böyle.
58 olmam için 54 milyon exp gerekiyor , 54k exp veren bir mob kesmek istesem 1000 tane kesmem lazım. hiç aralıksız bile kessem mobu kesmek için 30 sn geçse,500 dakika yapar 500/60 = 8,5 saat yapar.
Silinecek bir karakter için değermi? Gerçekten bu işkenceye gerek varmıydı?

Cankiya

Üye
70 level olana kadar solo oynadım,oyunda arkadaşım yok, şu anda pk için mukemmel bir ortam var ve priest olarak pk partisi muazzam keyif veriyor, şimdiye kadar sakladıgım biriktirdigim butun itemlere anvil çöktü ve butun birikimim gitti ama death valleyde aldıgım zevki şimdiye kadar hiçbir oyunda alamadım. Kimse boş yorum yapmasın,49 lvl de bırakmışmışda 59 lvl de oyunu oynamayacakmışta ,,inanıryorum oficialda bütün aksiliklerin bugların önüne geçerlerse harika bir dünya çıkacak karşınıza..

ANGEL

Üye
70 level olana kadar solo oynadım,oyunda arkadaşım yok, şu anda pk için mukemmel bir ortam var ve priest olarak pk partisi muazzam keyif veriyor, şimdiye kadar sakladıgım biriktirdigim butun itemlere anvil çöktü ve butun birikimim gitti ama death valleyde aldıgım zevki şimdiye kadar hiçbir oyunda alamadım. Kimse boş yorum yapmasın,49 lvl de bırakmışmışda 59 lvl de oyunu oynamayacakmışta ,,inanıryorum oficialda bütün aksiliklerin bugların önüne geçerlerse harika bir dünya çıkacak karşınıza..
Nasıl yaptığını bize anlatta bizde uygulayalım.
günde 12 saat kalkmadan solo oynasan bile şu anda 70 olamazdın.
hadi yaptın diyelim,silinecek bir karakter için onca harcadığın zamana değmiştir umarım.

Aerin

A
Halinden memnun olmayan ve oyunu salan çok kişi var. Ama çoğu dile getirmiyor alt f4 atıyor oyunu siliyor ve unutuyor.
Çünkü risetroller çok fazla. Neymiş efendim mmorpglerde böyle olurmuş, zaman harcamalıymışız. Alfaymış gelişirmiş de bilmem ne.
Şikayetlerimizi yazıyoruz hep aynı cevaplar trollerden. Ama bu alfa bilmem ne.
Bırakalım 50-100 hayatsız mob kessin dursun kendi başlarına.
Oyun yöneticileri çıkıp " bu bir oyun, insanlar alt tarafı gelip 1-2 saat eğlenecek, işkence yapmaya gerek yok" derse o zaman işler değişir.
Alfa 1deki gibi full item full pvp bekliyoruz. Hiç kusura bakmayın hayatsızlara kendimi yem edemem . Elektrik, zaman, para ve efor harcayamam zevk almadığım bir işe.

Sen, sen ne hadle mantıklı konuşursun? Hiç mi utanmıyorsun böyle mantıklı şeyler yazarken? Burası mantık yeri mi? Burası emek yeri! Gerekirse 93268 saat farm yapmalıyız çünkü emek bunu gerektirir!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bakanov

Üye
Exp kasmanın zorluğundan dolayı herkes yavaş yavaş alfayı terk etmekte! kendimden örnek vereyim son 3 günde toplam 3 saat ya girdim ya girmedim.
çünkü karakterler silinecek ve herkes silinecek bir karakter için saatlerce on yüz bin milyon tane mob kesmek istemiyor!
Tabiki officialde exp kasmak zor olabilir,bunu anlarım,çünkü o zaman karakterler kalıcı olacak.
Önerilerim:
1-afk iken oturmada exp gelmesi
2-exp scrolların %100 yapılması
3-%500 exp event getirilmesi
4-Drop oranları çok cimri,drop oranı yükseltilmeli,zaten itemler ve paralar silinecek bu ne cimriliktir anlamadım.(alfaya özel ayar yapılması lazım ve duyurulmalı alfaya özel olduğu)warrior olarak daha elimize bi reaper alamadık.zaten ofline merchantta tüm itemlerimiz gitti yok ortada sırrra kadem bastı ve düzeltilmedi.
5-50-60 lvl arasına en az 50 görev daha konulmalı-gerçekten çok zor 50-60 arası
6- alfa bitmeden herkes tüm lvlları tecrübe edebilmeli diye düşünüyorum.

umarım dikkate alırsınız yoksa 2-3 güne 1 tek oyuncu kalmayacak.
Oyun zor dediğiniz 3 gün sürüyor tam 0 dan 70 level olmak.
Tek sıkıntı şuan 70 olunca yapacak bir şey olmaması droplar çok az test aşamasında onlarda bizim gibi farkında oldugunu düşünüyorum bu sıkıntının ilerleyen günlerde müdale edeceklerdir.

Aerin

A
Oyun zor dediğiniz 3 gün sürüyor tam 0 dan 70 level olmak.
Tek sıkıntı şuan 70 olunca yapacak bir şey olmaması droplar çok az test aşamasında onlarda bizim gibi farkında oldugunu düşünüyorum bu sıkıntının ilerleyen günlerde müdale edeceklerdir.
Yayın aç, tek başına priest kas, hiçbir bug kullanmadan 3 günde 70lv ol. Kanıtla bunu. Senin gibi hardkor emekçi birini izlemek isterim.

yavuz21

Üye
ben bıraktım oynamayı görev toplama itemlerinin düşme zorluğu ve hagardda pazarlarda olması nedeni ile başta exp kasma zorluğu 68 lvl da gittim death valleye adamlar klanca nasıl item kasstıklarını anlatıyor velhassıl upgrade mantığı ve görev mantığı düzelmez ise sıkıntı büyük official de de oynamam bir de oyun aşırı baş ağrısı yapıyor sağlık sorunlarına neden olacaktır renk skalası gerek yok yani.

SdnssAteist

Üye
ben bıraktım oynamayı görev toplama itemlerinin düşme zorluğu ve hagardda pazarlarda olması nedeni ile başta exp kasma zorluğu 68 lvl da gittim death valleye adamlar klanca nasıl item kasstıklarını anlatıyor velhassıl upgrade mantığı ve görev mantığı düzelmez ise sıkıntı büyük official de de oynamam bir de oyun aşırı baş ağrısı yapıyor sağlık sorunlarına neden olacaktır renk skalası gerek yok yani.
Nasıl yaptığını bize anlatta bizde uygulayalım.
günde 12 saat kalkmadan solo oynasan bile şu anda 70 olamazdın.
hadi yaptın diyelim,silinecek bir karakter için onca harcadığın zamana değmiştir umarım.
:D siz bence yakında burayıda bırakırsınız

Son düzenleme:

SdnssAteist

Üye
oyunu bıraktılar da oyunu bıraktıklarını forumda söylemeyi bırakamadılar daha. O da olur zamanla.
oyunu oynamak isteyen şuanki haliyle bile oynayabilir oynamak isteyen insanlar var hemde çok var oynuyorlar 70 seviyede çok oyuncu var exp kasılanlar görev yapanlar var eşya dizenler var oyunun şu anki haliyle keyfini çıkaran çok var sizin kararınız oyunu bırakmak olmuş bunanda saygımız var. öyle değilmi dostum

GİL-GALAD

Üye
oyunu oynamak isteyen şuanki haliyle bile oynayabilir oynamak isteyen insanlar var hemde çok var oynuyorlar 70 seviyede çok oyuncu var exp kasılanlar görev yapanlar var eşya dizenler var oyunun şu anki haliyle keyfini çıkaran çok var sizin kararınız oyunu bırakmak olmuş bunanda saygımız var. öyle değilmi dostum
Herkes istediğini yapmakta serbest tabiki.Alfa inşaat halinde henüz tamamlanmamış bir bina gibi, isteyen içine girip henüz bitmemiş haliyle yerleşmeye çalışır, isteyen 'bu ne ya ben burda yaşamam gidiyorum' der, isteyen de binaya bakar inceler inşaat tamamlanınca yerleşmeye başlar. Herkes aklı, isteği, keyfi ölçüsünde yapmak istediğini yapar dostum.

Kiso

Üye
aslinda exp kasmanin zorluğu konusunda katiliyorum, tabi normalde exp oranini yükseltmişlerdi ama yinede biraz daha artirilabilir, mahsat solo oynuyanlarda sadece yaratık keserek hizli level alabilsin ve bazi eksikler daha hızlı farkedilsin, görevler az olması normal tabi test asaması olduğu için ama exp orani biraz daha artirilip , oyuncular biraz daha oyunda tutulması gerekir bence, hem oyuncu moral alir biraz, hemde daha fazla oyuncu daha fazla eksigi fark etmeye vesile olur, yoksa droptur görevdir cok takilmiyorum, yaratik keserken oran daha yükselip solo oyuncularda hizli kasarak 70 lere ulassin , oyuncu ve firma için bence bu uygun bir istek exp konusu

Aerin

A
Tabii ki herkes emeğini istediği şekilde kullanır. İsteyen bu şekil emek verir isteyen o şekil emek verir. Herkesin emeğine kimse karışamaz. Emeğe saygı, saygıya saygı, bam bam bam + rep

İmza: Killa Aerin61 - Trabzondan gelen fırtına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt