4 gün yetti, birçok arkadaşıda parti ile 70 yapıp valleyde item droplamaya çalışıyoruz, rankda sıralama listesinde nickimiz devamlı duruyor üst sıralarda. bunların yanısıra 70 olana kadar topladıgım itemleri anvile kurban ediyorum, üşenme bulabıldıgın her partiye gir,görev partisi bulana kadar kasmaya devam et,arada gir film falan izle,yayın izle ,bu oyunda 4 gunde 70 olamıyorsan sende bir sıkıntı var , 70 olamayanlar sendikasına üye olursan 70 yaparlar belkiNasıl yaptığını bize anlatta bizde uygulayalım.
günde 12 saat kalkmadan solo oynasan bile şu anda 70 olamazdın.
hadi yaptın diyelim,silinecek bir karakter için onca harcadığın zamana değmiştir umarım.
aynen katılıyorum ama sanırım oficialda hallederler gibime geliyor, Escape from tarkovda pc böyle kasmamıştı,,umarım duzeltirler yoksa çok şey kaybederler. kaybetmelerini istemem çünkü insanlarımız sömüren malum diger oyunun sonu olacagına kuşkum yok ve ben sırf bu yuzden ve yuzde yüz türk oyunu oldugundan desteklıyorum.64 te biraktim dc sorunu ve optimizasyon sorunu yuzunden officalde bu 2 sorun olmaya devam ederse ben yokum bu oyun LOL oynarim arada bir kafam rahat
Başlamadan bitti diyorsun bu macera. Hayırlısı olsun inşallah seni çok özleyeceğiz eski dostum.Oyunu bırakmak zorunda kaldık
Offical deneyeceğim kanka, düzelirse oynanır. Oyun güzel fena değilBaşlamadan bitti diyorsun bu macera. Hayırlısı olsun inşallah seni çok özleyeceğiz eski dostum.
kanka kızılay dagıtmıyor adamlar kendıne musluman uretıp para ıle satıyorlar hayrına bırsey yok 70 lwl neredeyse tek yıyorum d1 de warıor oldugum halde gorev ıtemlerı ıle pk yapmak cok zor farm yapıyoruz drop vermıyor yanı 70 lwl olmakta bır cozum degıl solo takılıp farm yapamıyorsun drop dusurmek ıcın pk yapamıyorsun bızde en guzem sey olarak forumda takılıyoruz oyunda yapılacak bırsye kalmadıBir çok ekip buglar sayesinde son seviye ve iyi eşyalara sahip. Kızılay dağıtıyormuş gibi her warior sınıfında raptor var. Biz sürünüyoruz!
Sevgili vision,57 lvl olana kadar bulabildiğim tüm hataları gerek oyun içindeki butondan,gerekse forum kanalıyla sizlere iletmeye çalıştım,gönlüm isterdiki 59 lvl olup hadar haritasınada geçebileyim,orayıda gezebileyim oradada görevleri yapayım,açıkları bugları bulayım rapor edeyim,ama malesef şu aşamada oyun benden çok fazla sayıda mob kesmemi(yaklaşık 1000 civarı) beklediği için,malesef devam edemiyorum,sizlerde lütfen bizi anlayınız,gerçekten alfa sürecine devam edip sizlere yardımcı olmaya devam etmek isteriz ama malesef mümkün gözükmüyor.Bunun için exp event tarzı şeyler yapabilirsiniz,inanın kimse size kızmaz,ama hiç oralı olmuyorsunuz,ve sizin tabirinizle testerlara hiç yardımcı olmuyorsunuz.Bunun için birazcık oyuncuların gözünden bakmak,azıcık bir empati yeterli olur inanın.Merhaba,
Alfa testi nedir? Öncelikle bu sorunun cevabını doğru bir şekilde öğrenmeliyiz. Alfa testinde olan bir oyun ya da program öncelikle kendi merkezinde bulunan alfa testerlar aracılığıyla daha sonra kapalı betayı ise senior programcılarla gerçekleştirir. Rise Online ekibi de Alfa 1.0'da benzer bir yol izliyordu. Kendi bünyesindeki testerlar haricinde ek olarak sürece ilk dahil olan kullanıcılardan bir form aracılığı ile başvuru aldı ve şartları karşılayan kullanıcılarla Alfa 1.0 açılışını yaptı. Ardından bildiğiniz üzere yoğun talep üzerine Alfa süreci herkese açık hale getirildi. Discord ve forumdan gördüğünüz gibi Alfa testleri her kesime hitap edecek bir aşama değil, bu süreçte adil bir oyun ya da kusursuz bir oyun deneyimi yaşayamazsınız. Arka planda bir geliştirici ekip var, bu ekip oyundaki testerların neleri test etmesini istiyorsa oyunu ona göre şekillendirir. Exp rate ve drop rate eğer bu şekilde ayarlandıysa mutlaka geçerli bir sebep vardır. Bu aşamada oyunda herkesin seviye kasması şart değil, dorion haritasında bulacağınız en küçük texture hatası ekibe katkı sağlayacaktır. Sizlerden ricamız biraz anlayış ve hoşgörü.
iyi forumlar.
Alpha diye girdik denicez falan 38 level da bıraktım silinecek birşey için çok uğraşmaya gerek yok bu kadar zor yapmasalar her leveli görüp deneyebilirdik üstüne cz de takılır keyif de alırdık ama malesef hayırlısı olsun muhtemelen official sadece pve kısmına günde 1 saat takılıp çıkarız inek gibi 15 saat başında oynayanlar alır yürür.
çok haklısınız söylediklerinize katılıyorum iyi çalışmalarMerhaba,
Alfa testi nedir? Öncelikle bu sorunun cevabını doğru bir şekilde öğrenmeliyiz. Alfa testinde olan bir oyun ya da program öncelikle kendi merkezinde bulunan alfa testerlar aracılığıyla daha sonra kapalı betayı ise senior programcılarla gerçekleştirir. Rise Online ekibi de Alfa 1.0'da benzer bir yol izliyordu. Kendi bünyesindeki testerlar haricinde ek olarak sürece ilk dahil olan kullanıcılardan bir form aracılığı ile başvuru aldı ve şartları karşılayan kullanıcılarla Alfa 1.0 açılışını yaptı. Ardından bildiğiniz üzere yoğun talep üzerine Alfa süreci herkese açık hale getirildi. Discord ve forumdan gördüğünüz gibi Alfa testleri her kesime hitap edecek bir aşama değil, bu süreçte adil bir oyun ya da kusursuz bir oyun deneyimi yaşayamazsınız. Arka planda bir geliştirici ekip var, bu ekip oyundaki testerların neleri test etmesini istiyorsa oyunu ona göre şekillendirir. Exp rate ve drop rate eğer bu şekilde ayarlandıysa mutlaka geçerli bir sebep vardır. Bu aşamada oyunda herkesin seviye kasması şart değil, Dorion haritasında bulacağınız en küçük texture hatası ekibe katkı sağlayacaktır. Sizlerden ricamız biraz anlayış ve hoşgörü.
iyi forumlar.
Katılıyorum. Bir oyunda gelişmenin tek yolu beyni alınmış maymun gibi haftalarca aynı slotu dönüp, drop veya xp almak için slota gelen herkesle kavga etmek olmamalı. Artık kimsenin o kadar vakti yok, forumda boş yapan kanser hücrelerine bakmayın.BU OYUNDA EKİP KURUP HAYATSIZCA KASANLAR HER ZAMAN ÖNDEDİR, ACI VE GERÇEK. Bunu daha dengeli ve adaletli hale getirmeleri gerekiyor sadece. 1 slotu aralıksız 4 gün boyunca kes, dropları depola olmamalı. Ruh bağı çözüm değil, diğer oyunun mantığıyla işlemesi kötü şuan. .
Sevgili vision,57 lvl olana kadar bulabildiğim tüm hataları gerek oyun içindeki butondan,gerekse forum kanalıyla sizlere iletmeye çalıştım,gönlüm isterdiki 59 lvl olup hadar haritasınada geçebileyim,orayıda gezebileyim oradada görevleri yapayım,açıkları bugları bulayım rapor edeyim,ama malesef şu aşamada oyun benden çok fazla sayıda mob kesmemi(yaklaşık 1000 civarı) beklediği için,malesef devam edemiyorum,sizlerde lütfen bizi anlayınız,gerçekten alfa sürecine devam edip sizlere yardımcı olmaya devam etmek isteriz ama malesef mümkün gözükmüyor.Bunun için exp event tarzı şeyler yapabilirsiniz,inanın kimse size kızmaz,ama hiç oralı olmuyorsunuz,ve sizin tabirinizle testerlara hiç yardımcı olmuyorsunuz.Bunun için birazcık oyuncuların gözünden bakmak,azıcık bir empati yeterli olur inanın.
Sizlere, 3 günde çarlarını makroya bırakıp 70 lvl olan ve şu anda işleri sadece saatlerce ve hunharca undeath keserek reaper düşürmeye çalışan ekiplerle bu alfa yolunda başarılar dileriz.
Benden bu kadar... açık betada görüşmek üzere...hepinize,tüm ekibe canı gönülden başarılar diliyorum.
Şuan ki düzenden dolayı benimde umudum kırıldı. Gerekli öneri ve istekleri ticket dan ve forumdan paylaştığımı düşünüyorum yeteri kadar. Gerisi yönetimin kararı. Bu mantıkla giderse "adamın sonuçta parası vardır. Bu oyunda gözünü karartır ise, gider maaşla adam tutar, şu slota otur çıkanları info dan takip ediyorlar, hemen şu kişiye trade den ver." Bizde akşam işten gelelim, item çıkartmaya çalışalım.Katılıyorum. Bir oyunda gelişmenin tek yolu beyni alınmış maymun gibi haftalarca aynı slotu dönüp, drop veya xp almak için slota gelen herkesle kavga etmek olmamalı. Artık kimsenin o kadar vakti yok, forumda boş yapan kanser hücrelerine bakmayın.
Ayrıca oyunda level veya item kasmak haricinde yapılacak hiçbir şey yok. "Etkinlikler gelecek ilerleyen süreçte vb." abi bu etkinlikler bdw,chaos,jr,ft vb. olacaksa gelmesin daha iyi. Ben gerçekten çok umutluydum, ama şu ana kadar gördüklerim umudumu biraz kırdı yalan yok. Umarım ilerleyen süreçte bu oyun farklı bir pencereye doğru gider. Aksi takdirde üst düzey grafikli, isim değiştirmiş bir pvp havasında oynanmaya devam eder ne yazık ki.