Birisi demişki halen fiyatları görebiliyorsun... Yahu şu oyunu gerçekten oynamıyorsunuz... Oynayan adamın çektiği çileden haberiniz yok...
Elimde 4-5 çeşit balık, 3-4 çeşit toplayıcılık malzemesi 2 tanede epic silah var.
Ben pazar kurmak için tek seferde hepsinin fiyatını yazıp kurmam gerekiyor. Önce AH den baktım fiyatları bi kenara yazdım, (kalem defter, notepad girdi işin içine...) kurayım derken 7. eşyanın fiyatında yanlış yazmışım boz tekrar ... yine hazırladım yazdım fiyatları kur dedim, lag oldu... hareket ettim hooop en başa...
Sonra yine tekrar tekrar denedim, en sonunda kurdum. Lan bu +6 bluewing 10m çok düşük şunu şimdilik satmayım belki oyunun başında değiştirdikleri ice yerine zehir hasarını düzeltirler diyorum, elim gitmiyor pazarı bozmaya yarım saat harcamışım.
Oyun moyun isteğim kaçmış, pazar bilgisayarımı işgal etmiş, içerde az oyalanıp geleyim diyorum... DC yemişim... o tezgahın getirisi silahlar hariç 3-4m. Lanet olsun tezgahına diyorum kapatıyorum oyunu.
YÖNETİMdeki İlgili kişiler haberiniz yoksa tekrar hatırlatayım,
-HERKESİN PAZAR BİLGİSAYARI YOK
-3-4 yaşındaki
Oyun bilgisayarları VARSAYILAN ayarlarla Dorionda can çekişiyor, sanırsın uzaya mekik gönderiyoruz, yaptığımız iş pazar.. 40 takla atıp oyunu Low CPU modunda tekrar açıp, Grafik ayarlarıyla mı uğraşalım istiyorsunuz ? Beni ve benim gibi oyuncuları bu kadar zahmete girdirdikten sonra elde ettiğiniz O YÜZCE HEDEFİNİZ nedir? Değiyor mu ?