Auction House için 50m limiti sizce faydalı mı?

Auction House için 50m limiti sizce faydalı mı?

• Evet. Faydalı.

Oy: 5 4.8%
  • Yönetimin kararı. Yorumsuz.

Oy: 7 6.7%
  • Hayır. Eski hali daha iyiydi.

Oy: 92 88.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RickSancheZz

Üye
bu hafta action konusunda kritik bi hafta, güncellemede ne yapılacağını çok merak ediyorum, ilk günler çok gergindim, fazla düşünmeden aklıma geleni yazdım şuan mantık çerçevesinde düşünüyorum, yine bi anlam yükleyemiyorum, sadece pazarcıların işine yarayacak bi sistem getirmek nedir ?

Alkoer

Üye
bu hafta action konusunda kritik bi hafta, güncellemede ne yapılacağını çok merak ediyorum, ilk günler çok gergindim, fazla düşünmeden aklıma geleni yazdım şuan mantık çerçevesinde düşünüyorum, yine bi anlam yükleyemiyorum, sadece pazarcıların işine yarayacak bi sistem getirmek nedir ?
Chatten upgrade leri görme geldi. AH kapandı. Acilciler alıyor ucuza itemleri basıyor. Millette sanıyor piyasa canlı.

Pazarcı iseniz evet piyasa size göre süper. Ama normal bir oyuncuysanız piyasa berbat. 3-5m lik iteminizi satamıyor gb biriktiremiyorsunuz. İlla pazar kuracaksınız.

JohnPlane

Üye
Limiti kaldırmayıp kendilerine göre başka bir limit getirirlerse oyunda inanılmaz bir kırılma ve oyuncu kaybı oluşacağını düşünüyorum ben ve benim gibi çok fazla kişi var sadece artık son nokta ne getireceklerini görmek istiyoruz. Limit kalkmazsa bu defter kapanır bir çok insan için zaten anketten ortada limiti kimsenin istemediği.

gursoy82

Üye
Şimdi bana şunu söyleyin
burada arkadaş daha yumurta fiyatını bilmiyor oyunda misafir gibi takılıyor, yumurtanın fiyatının chicken respawn süresi kısaltıldığı için düştüğünün bile farkında değil...
diyor ki ... ( daha aukşın haus demeyi öğrenemedi oraya takılmayın kendi tarzı o, aktion diyor)
"Aktion haus iğrençten öte birşey, neden bakıyorum 10k ya koymuş 9.999 a koyuyordum nedir seri satılsın, öbürü 9.98 derken 3k lara kadar düşmüş" diyor. Halbuki 20dakika respawn olan tavuk 1 dakikada doğmaya başladı haliyle yumurta fiyatı düştü. Oyundan bihaber bi şekilde yorum sallıyor.

Sqadii sevdiğim bir KO yayıncısı, ama asla iyi bir ROW yayıncısı değil. Bu herif bunu dediken bir kaç gün sonra AH kapanıyor ve tam da işaret edilen noktada saçma bir çözüm getiriliyor.

Ben bu oyuna az çok emek veren ve KO dışında MMORPG tecrübesi olan birisi olarak bu rezalete şahit olduktan sonra net bir şekilde şunu söylüyorum...

BU OYUNU KURGULAYAN, HAZIRLAYAN KİŞİ VEYA KİŞİLERİN (çok az kişi olduğuna eminim) OYUNCAĞI OLUYORUZ. BU KİŞİLER KİMDEN FİKİR ALMASI GEREKTİĞİNİN, KİMİN BOŞ KONUŞTUĞUNUN FARKINDA DEĞİL. BIRAKIN ŞU LANET KO'a BENZEME SEVDANIZI. PvP Mekaniğinde kendimizi birşey üretemiyoruz mecburuz diyorsanız eyvallah, ama çok iyi yaptığınız şeyi geliştirmek varken ( AH gibi , sadece filtre ekleyip, daha modern yapacaktınız) neden tezgah açmaya zorluyorsunuz milleti.
Benim oyun için ayıracak günlük 3 saatim var. Pazarda 1 saat geçirmeden piyasayı öğrenip tezgah açamıyorum ki daha 2 hafta öncesine kadar gayet mutlu bir şekilde AH ile bu sorun ortada yoktu. Bu değişiklik SİZİN ve AKLI YOK FİKRİ ÇOK insanların HANGİ YÜCE HEDEFİNE hizmet etti.
2 tane yumurta stokcusu youtuberin telkiniyle gelmedi ya bu yasak diyecem ama pastörize yumurta ithal eden damadı için 1 günlüğüne gümrük vergisini sıfırlayan maliye bakanı gördü bu gözler.

hele_hele

Üye
Şimdi bana şunu söyleyin
burada arkadaş daha yumurta fiyatını bilmiyor oyunda misafir gibi takılıyor, yumurtanın fiyatının chicken respawn süresi kısaltıldığı için düştüğünün bile farkında değil...
diyor ki ... ( daha aukşın haus demeyi öğrenemedi oraya takılmayın kendi tarzı o, aktion diyor)
"Aktion haus iğrençten öte birşey, neden bakıyorum 10k ya koymuş 9.999 a koyuyordum nedir seri satılsın, öbürü 9.98 derken 3k lara kadar düşmüş" diyor. Halbuki 20dakika respawn olan tavuk 1 dakikada doğmaya başladı haliyle yumurta fiyatı düştü. Oyundan bihaber bi şekilde yorum sallıyor.

Sqadii sevdiğim bir KO yayıncısı, ama asla iyi bir ROW yayıncısı değil. Bu herif bunu dediken bir kaç gün sonra AH kapanıyor ve tam da işaret edilen noktada saçma bir çözüm getiriliyor.

Ben bu oyuna az çok emek veren ve KO dışında MMORPG tecrübesi olan birisi olarak bu rezalete şahit olduktan sonra net bir şekilde şunu söylüyorum...

BU OYUNU KURGULAYAN, HAZIRLAYAN KİŞİ VEYA KİŞİLERİN (çok az kişi olduğuna eminim) OYUNCAĞI OLUYORUZ. BU KİŞİLER KİMDEN FİKİR ALMASI GEREKTİĞİNİN, KİMİN BOŞ KONUŞTUĞUNUN FARKINDA DEĞİL. BIRAKIN ŞU LANET KO'a BENZEME SEVDANIZI. PvP Mekaniğinde kendimizi birşey üretemiyoruz mecburuz diyorsanız eyvallah, ama çok iyi yaptığınız şeyi geliştirmek varken ( AH gibi , sadece filtre ekleyip, daha modern yapacaktınız) neden tezgah açmaya zorluyorsunuz milleti.
Benim oyun için ayıracak günlük 3 saatim var. Pazarda 1 saat geçirmeden piyasayı öğrenip tezgah açamıyorum ki daha 2 hafta öncesine kadar gayet mutlu bir şekilde AH ile bu sorun ortada yoktu. Bu değişiklik SİZİN ve AKLI YOK FİKRİ ÇOK insanların HANGİ YÜCE HEDEFİNE hizmet etti.
bi konuda haklı bu elle emek verılen bir olay gene toplayıcılıgı kastediyorum örn 1seviye malzeme 5k 2seviye 10k 3seviye 20k 4seviye 40k gibi bir fiyata sabitlenebilir. buda anormal düşüşleri veya yükselişleri engeller. mesela yeni başlayan biri günde 2 3 saatte toplama yapar ufak ufak para bırıktırıp item alır expıde kasar. oyun malum oyuna döndü zaten boss tutanlar slot kapatanlar. yeni oyuncu çekmek zorlaştı. zaten bırakanlar artıyor ha bire.

turku6az

Üye
Birisi demişki halen fiyatları görebiliyorsun... Yahu şu oyunu gerçekten oynamıyorsunuz... Oynayan adamın çektiği çileden haberiniz yok...
Elimde 4-5 çeşit balık, 3-4 çeşit toplayıcılık malzemesi 2 tanede epic silah var.
Ben pazar kurmak için tek seferde hepsinin fiyatını yazıp kurmam gerekiyor. Önce AH den baktım fiyatları bi kenara yazdım, (kalem defter, notepad girdi işin içine...) kurayım derken 7. eşyanın fiyatında yanlış yazmışım boz tekrar ... yine hazırladım yazdım fiyatları kur dedim, lag oldu... hareket ettim hooop en başa...
Sonra yine tekrar tekrar denedim, en sonunda kurdum. Lan bu +6 bluewing 10m çok düşük şunu şimdilik satmayım belki oyunun başında değiştirdikleri ice yerine zehir hasarını düzeltirler diyorum, elim gitmiyor pazarı bozmaya yarım saat harcamışım.
Oyun moyun isteğim kaçmış, pazar bilgisayarımı işgal etmiş, içerde az oyalanıp geleyim diyorum... DC yemişim... o tezgahın getirisi silahlar hariç 3-4m. Lanet olsun tezgahına diyorum kapatıyorum oyunu.

YÖNETİMdeki İlgili kişiler haberiniz yoksa tekrar hatırlatayım,
-HERKESİN PAZAR BİLGİSAYARI YOK
-3-4 yaşındaki Oyun bilgisayarları VARSAYILAN ayarlarla Dorionda can çekişiyor, sanırsın uzaya mekik gönderiyoruz, yaptığımız iş pazar.. 40 takla atıp oyunu Low CPU modunda tekrar açıp, Grafik ayarlarıyla mı uğraşalım istiyorsunuz ? Beni ve benim gibi oyuncuları bu kadar zahmete girdirdikten sonra elde ettiğiniz O YÜZCE HEDEFİNİZ nedir? Değiyor mu ?
5 dakika uğraşıp pazar kuruyorum, 5 dakika pazarda duramadan dc yiyorum. Daha 75lv bile olamadım, puppet sürem de var premium da var ama karakter biraz güçlensin diye para kasmam gerekiyor. Bunu yaparken de pazar kurup beklemekten başka çarem yok. Keşke 10-11 tane bilgisayarım olsaydı da biriyle oynarken diğerleriyle piyasaya yön verip pazar yaparak oyun zevkinden çok oyunu meslek gibi düşünseydim diyorum. Hem bu şekilde "oyuncu" olarak yönetim de daha çok önem verirdi fikirlerime.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
5 dakika uğraşıp pazar kuruyorum, 5 dakika pazarda duramadan dc yiyorum. Daha 75lv bile olamadım, puppet sürem de var premium da var ama karakter biraz güçlensin diye para kasmam gerekiyor. Bunu yaparken de pazar kurup beklemekten başka çarem yok. Keşke 10-11 tane bilgisayarım olsaydı da biriyle oynarken diğerleriyle piyasaya yön verip pazar yaparak oyun zevkinden çok oyunu meslek gibi düşünseydim diyorum. Hem bu şekilde "oyuncu" olarak yönetim de daha çok önem verirdi fikirlerime.

Yanlış bir bakış açısı, Oyuncu-Yayıncı-YouTuber fark etmez herkes öneri sunmakta, eleştiri yapmakta serbest ve çok basit.
AH için sayılabilir eşyalarda bir düzenleme düşüncesi var, güncelleme notlarını takip etmeyi unutma lütfen.

JohnPlane

Üye
Yanlış bir bakış açısı, Oyuncu-Yayıncı-YouTuber fark etmez herkes öneri sunmakta, eleştiri yapmakta serbest ve çok basit.
AH için sayılabilir eşyalarda bir düzenleme düşüncesi var, güncelleme notlarını takip etmeyi unutma lütfen.
Güzel diyorsunuzda isteyen istediği fiyata satar emeğiyle toplayıp satıyor hile yapmıyor ki bu oyuncular adam saatlerce uğraşmış en ucuza satmak istiyor birde bakıyor ki limit var kendisi kadar uğraşmayan insanlarla aynı fiyata koymuş günlerce satılmasını bekliyor fakat onun yerine en ucuz fiyata koyup kendisi satma şansı varken niye aynı fiyata koysun.

turku6az

Üye
İyi güzel diyorsunuz da bu kadar insan sayılabilir eşyalardan bahsetmiyor ki. Herkesin derdi genel olarak limit olması. Ben arch sword'umu da 10m'ye satışa koymak istiyorum 1 adet can potumu da 10m'ye satışa koymak istiyorum. Satışa koyduğum süre boyunca da pazarda beklemek yerine oyunuma devam etmek istiyorum. Sonuçta 1990larda değil de 2020lerde piyasaya çıkmış bir oyun oynuyorum ve sizin de yeni nesil oyunlardan ve imkanlarından örnek almanızı istiyorum ki zevkle oynadığım oyunun zevki daha da artsın benim için.

N3v3N

Üye

Sayılabilir eşyalar çoğu kişinin umrunda degil ztn. Buradaki sorun limit koymanız. Pot fiyatlarında yaptığınız gibi item fiyatlarını da siz belirleyin isterseniz.

+1 epic itemi 500k a satmak için 7/24 pazar mı kurulur? Şu oyunun en iyi yanı ah sistemiydi. İşlevsiz hale getirmek için uğraşıyorsunuz.

Oylamada bile %90 lik kesim limit istemiyoruz demiş ama siz hala sayilabilir item diyorsunuz.

hele_hele

Üye
Sayılabilir eşyalar çoğu kişinin umrunda degil ztn. Buradaki sorun limit koymanız. Pot fiyatlarında yaptığınız gibi item fiyatlarını da siz belirleyin isterseniz.

+1 epic itemi 500k a satmak için 7/24 pazar mı kurulur? Şu oyunun en iyi yanı ah sistemiydi. İşlevsiz hale getirmek için uğraşıyorsunuz.

Oylamada bile %90 lik kesim limit istemiyoruz demiş ama siz hala sayilabilir item diyorsunuz.
sen meslek yapmıyorsun diye niye carftcıları magdur ediyorsun? sayılabilir kimsenin umrunda degılmıs. ne kadar bencilce bir yorum. oyunda sayenızde denge bile kalmadı bu bencil düşüncelerinizi her yere yansıttığınızdan

Alkoer

Üye
sayılabilir eşyalar AH de satışa çıkarılması nasıl bir çözüm oluyor acaba ? amaç ne bu 50m düzenlemesinde ?

sayılabilir eşyalar ok , 50m üstü ok geriye ne kaldı ? tabiki farm ile kazanılan 1-50m arası eşyalar kaldı. onları satmak için pazar için pc açık bırakıcaz.

AH sistemini oyuna entegre etmeniz ne kadar harika bir olay ise bu 50m limiti saçmalığınız da bir o kadar kötü.

lütfen daha fazla oyuncuya zarar verip pazarcıları zengin etmeden bu kararınızı değiştirin.

Burtto

Üye
yahu neden bi düzenleme olacak ne güzel kullanıyorduk rahat bir şekilde :S limit sınırı koymanın kime ne faydası var ? durup dururken hem kendinize hem oyunculara iş çıkardınız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt