DUYURU Boss İttifak ve 3.Parti yazılım Hakkında Genel Duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LastFunsane

Üye
Kusura bakmayın ama asıl ittifak şimdi görülmeye başlandı. Sağlam party boss un altına girip kesecek . 50 lewel adam gelcek bi tane vurup kutuyu alıcak? Nerde adalet ? 50 lewel adamın hakkı mi yoksa 65 lewel oyuna emek verip bossu kesen adamın hakki mi o boss drobu ?

WoxHades

Üye
Hocam ne pitou'yu tanıyorum ne sizi, fakat sizde adamı tehdit etmişsiniz yazınızda, ironik olmuş hem forumun nasıl bir ortam olması gerektiği hakkında fikir beyan etmiş hem kendi lafınızı ezmişsiniz. Hayret bir olay cidden. :)

Tehdit ile iftira farklı şeyler.Ben durup dururken MrJacues hırsızdır beyler yazsam ve ortalıkta böyle birşey olmasa sen nasıl hissedersin?Ayrıca tehdit etmedim ben o da bunun yaşanacağını biliyodur yaşanmadığına göre ittifak olmadığımızı bilsin diye yazdım.Birini tehdit etmeye ihtiyacım yok tehdit etsem ne olur etmesem ne olur.

gorkem

Üye
Bossu kesebilicek adamlar bosun altina girip bossu kesmek için urasıcaklar kenardan 50 level wariorun birisi gelip taunt atip 10 hasar vurarak kutuyu alicak bu sistem bossu kesmek icin emek zaman pot harcayan adamla dalga geçmektir

WoxHades

Üye
Kusura bakmayın ama asıl ittifak şimdi görülmeye başlandı. Sağlam party boss un altına girip kesecek . 50 lewel adam gelcek bi tane vurup kutuyu alıcak? Nerde adalet ? 50 lewel adamın hakkı mi yoksa 65 lewel oyuna emek verip bossu kesen adamın hakki mi o boss drobu ?

Birileri ırk basıp ittifakta olmayan adamları kesip diğerlerine dokunmadığında neler olucak acaba bir de bu kısmı var o hiç düşünülmüyor.Çok saf çok temiz olan 2 ırkın karşı karşıya kapışması ne kadar sürücek?Irk basılana kadar sürücek tabii ki 1-2 party ırk basıp karşı ırktaki kendi arkadaşları haricini kesip karşılıklı ırklar olarak boss kesmeye devam edicek sonuçta 2 ırk birbirine vurmadan minnoş minnoş boss kesmesinden yana bir yasak yok gibi gözüküyor şuanda.

MrJacues

Üye
Tehdit ile iftira farklı şeyler.Ben durup dururken MrJacues hırsızdır beyler yazsam ve ortalıkta böyle birşey olmasa sen nasıl hissedersin?Ayrıca tehdit etmedim ben o da bunun yaşanacağını biliyodur yaşanmadığına göre ittifak olmadığımızı bilsin diye yazdım.Birini tehdit etmeye ihtiyacım yok tehdit etsem ne olur etmesem ne olur.
Her ikisi de kötü, siz 'MrJacues hırsızdır.' yazsanız bile kâale almam olur biter. Cevap verirsem haksız olurum, bazen susmak daha iyidir. Kısacası her zaman haklı olduğunuzu söylemenize gerek yok. Dediğim gibi ikinizi de tanımıyorum, iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum, kendinize çok iyi bakın.

CaesaR

Üye
Yeni boss güncellemesiyle beraber kimsenin item yapmasına veya herhangi bir lvl kasmasına gerek kalmadı.
oyundaki boss kesim tamamen bu hale dönüşmüştür.Etraf 50 - 60 lvl arası full hp karakterlerle dolup taşmıştır yeni yamada degişiklik olmaz ise bizde 50 lvl full hp rogue karakterlerle oynamaya karar verdik iyi forumlar.

50 lvl adamı gezdiriyorsanız o bowlda o sizin probleminiz ne oldu droplar karışık düşünce camp değiştirip towna düşünce video çekip ağlamaya başladınız :)

WoxHades

Üye
harika bir güncelleme anlaşmalı boss kesen ittifaklar içerlenmiş :D

Şuan 2 ırk karşılıklı boss kesiyor ya onların arasından seni temizlediklerinde ve kendi aralarında kesmeye devam ettiklerinde şikayet etmezsin umarım.Sonuçta şuan karşı ırk varken saldırmıyorsun senin seçimin onlar da sadece sana saldırmayı seçebilir onların seçimi dimi?İttifak için mükkemmel ortam hazır.Nasıl olsa karşılıklı ırklar boss keserken müdahele edilmiyor ee neden aynı ırkta toplanıyorsun geç 2 farklı ırka kesmek istediklerini npt et zaten 50 level çapulcu adamlar tek yiyip geçiyor ağızları kokuyor sonra etraf boş kaldığında yap atağını al kutunu geç.

TasKER

Üye
Birileri kafasını kullanıyor, emek veriyor, yetmiyor örgütleniyor ve diğerlerinden bir adım öne geçmek için ekip oluyor. Daha sonra kimsenin yapamadığı şeyleri yapmaya başlıyor, ve öyle nizami çalışıyor ki kimseye drop koklatmıyor. Ve bunu da illegal program kullanmadan yapıyor şartı var tabi. Birileri de ulan adamlar neler yapıyor ben neden yapamıyorum demek yerine, onlar benden öne geçiyor hep dropları alıyor ben bişey yapamıyorum yardım et yönetim diyor. Ve yönetim de doğru diyorsunuz ya diyip çözüm üretiyor. Oyun çok ilginç bir hal almaya başladı :)
her şey güzel illegal program kullanmadığına kimse beni inandıramaz kimsenin olmadağı server'da boss çıktığında geliyorlar sadece. 1 kez olsa sanş 2. si tesadüf 1231232321 na hile diyoruz biz. şimdi sorsan yok yayından gördük yok biri söyledi, bu mavalları başkasına anlatsınlar

odunncu

Üye
Bunun altına imzamı atıyorum. Halk arasında ki deyiş ile ''ağladılar ve emziklerini aldılar.'' Emek vermeyen insanları ödüllendirmeye devam ederseniz emek verecek kimseyi bulamazsınız. Bir tavsiye olarak, eğer emek veren insanları kaybetmek istemezseniz en azından şöyle bir düzenleme yaparsanız ''Belirli bir yüzdenin altında damage vurmayan kimse boss drop havuzunda yer almaz, drop almaz. Böylece 50 level adam taunt ile boss alamaz.'' Şimdi bu sistemi destekleyen oyuncular bir süre sonra iyi clanların seviyesine ulaştıklarında ne dediğimi çok iyi anlayacaklar. Gerçi anlarlar mı emin değilim, daha rr bırakmayı hile sananlara pekte bir şey anlatmak mantıksız. Bu sözlerim aklı selim insanlara.
Birileri kafasını kullanıyor, emek veriyor, yetmiyor örgütleniyor ve diğerlerinden bir adım öne geçmek için ekip oluyor. Daha sonra kimsenin yapamadığı şeyleri yapmaya başlıyor, ve öyle nizami çalışıyor ki kimseye drop koklatmıyor. Ve bunu da illegal program kullanmadan yapıyor şartı var tabi. Birileri de ulan adamlar neler yapıyor ben neden yapamıyorum demek yerine, onlar benden öne geçiyor hep dropları alıyor ben bişey yapamıyorum yardım et yönetim diyor. Ve yönetim de doğru diyorsunuz ya diyip çözüm üretiyor. Oyun çok ilginç bir hal almaya başladı :)

WoxHades

Üye
Bunun altına imzamı atıyorum. Halk arasında ki deyiş ile ''ağladılar ve emziklerini aldılar.'' Emek vermeyen insanları ödüllendirmeye devam ederseniz emek verecek kimseyi bulamazsınız. Bir tavsiye olarak, eğer emek veren insanları kaybetmek istemezseniz en azından şöyle bir düzenleme yaparsanız ''Belirli bir yüzdenin altında damage vurmayan kimse boss drop havuzunda yer almaz, drop almaz. Böylece 50 level adam taunt ile boss alamaz.'' Şimdi bu sistemi destekleyen oyuncular bir süre sonra iyi clanların seviyesine ulaştıklarında ne dediğimi çok iyi anlayacaklar. Gerçi anlarlar mı emin değilim, daha rr bırakmayı hile sananlara pekte bir şey anlatmak mantıksız. Bu sözlerim aklı selim insanlara.

"bir süre sonra iyi clanların seviyesine ulaştıklarında" demişsin ama asla olmıcak bişey ki bu.Görev itemleri gayet yeterli bir insan neden item yapsın şuan?Geç bowla vur öl vur öl elbet kutu kalır bugün kalmadı mı yarın kalır ertesi gün kalır.Mino 7ymiş 8miş fazla vurucakmışsın takı ile resist alcakmışsın hp alıp ölmemeye oynıcakmışsın str ile fazla vurucakmışsın gerek var mı ?Ha 300 vurmuşsun ha 1k vurmuşsun ne farkı var vur geç al kutunu kaç.Adamların kafa yapısı böyle hiçbir zaman iyi clan seviyesine ulaşamazlar.

odunncu

Üye
Buyurun bu da sözde biten ittifaka. Utanmadınız iftira attınız, tanış olmadığımız, merhabamızın olmadığı insanlarla ittifak ettiniz bizi, sırf bizden ne boss ne de slot alamadığınız için şimdi de bu iftiranın ve yalanın üzerine sistemin değişmesi için baskı yaptınız. Buyurun bu da sözde ittifakların önüne geçmeniz anısına olsun.

masterkol1

Üye
Şuan 2 ırk karşılıklı boss kesiyor ya onların arasından seni temizlediklerinde ve kendi aralarında kesmeye devam ettiklerinde şikayet etmezsin umarım.Sonuçta şuan karşı ırk varken saldırmıyorsun senin seçimin onlar da sadece sana saldırmayı seçebilir onların seçimi dimi?İttifak için mükkemmel ortam hazır.Nasıl olsa karşılıklı ırklar boss keserken müdahele edilmiyor ee neden aynı ırkta toplanıyorsun geç 2 farklı ırka kesmek istediklerini npt et zaten 50 level çapulcu adamlar tek yiyip geçiyor ağızları kokuyor sonra etraf boş kaldığında yap atağını al kutunu geç.
Siz dahil bir çok ekibin Bvb ekipi olduğunu, ve bu ekiplerin 5 ptye kadar çıkarak karşı ırkı kovalayıp sadece Siexxxx lerin bosu kesmesine müsade ettiğini biliyoruz. Bunun klipleri bile mevcut. Sabaha kadar burada millete tehditler savurabilirsin karşınızda birileri durur. Kimse duramaz ise zaten oyun mafia sistemine döner gereken yapılır. Zamanla göreceğiz.

HuzoGG

Üye
1 Ay boyunca günde max 4 saat uyudum full oyunda online oldum ve bunu sadece ben değil sadece party değil komple klan olarak yaptık amacımız tek bir şeydi kafaya oynamak şimdi size soruyorum benim emeklerimin karşılığı bu mu ??? 50 lvl asas invis gezer eline ok alır bowldan geçerken 1 tane vurur kutuyu alır. Sende izlersin okadar emeğin uykusuz gecelerin hep boşa gider... Bakın her oyunda böyle ağlak tipler vardır günde 3-4 saat online olurlar oyuna kesinlikle bi katkı sağlamazlar amaçları kolay yoldan para kazanmaktır. Biz bossları keserken onların ks atmaya çalışmadığını mı sanıyorsunuz ???? Bir boss için 2 saat pvp verdik biz bu ağlak adamlarla, sayfa üstüne sayfa attık adamlara.... İşte tam olarak bu yüzden ağlıyorlar bükemediler bileğimizi şimdi GM lere büktürmeye çalışıyorlar nerede adalet ???? Her ağlayana böyle mi davranacaksınız oyunda bir güç dengesi yok neden insanlar item yapmak istesin bana bunu açıklayın ? Bu yaptığınız kısa vadede sizi götürür ondan sonra ne mi olacak Aylar sonra bizim şu an ki seviyemize gelen ağlak tayfa dicek ki ya bizden nasıl boss alabiliyorlar bu kadar emeğimize noldu ozaman ne yapacaksınız ???? şu an da güçlü klan sayısı bi elin pamaklarını geçmiyor zaten yeni bi oyunda bu olay böyle olur sen yeni oyuncuların önüne bir hedef koymuş olursun bu şekilde... Her zaman yeni bi oyunda Tryhard, başı çeken bir tayfa olur ve Hiç bi MMORPG de Bir GM çıkıpta sağdan soldan gelen iftiraların gazına gelip logları incelemeden bişi yapmadan gelip karar almaz. O ittifak dediğiniz adamlar 2-3 saat günde kapışıyordu birbiriyle şu an bi tane karşı ırka vuran adam yok. Bu mu çözüm... Ayrıca buradan o ağlayan tayfaya sesleniyorum siz o aldığınız 2 tane unique ile kusura bakmayın da bu kafayla hiç bi yere gelmediniz gelemeyeceksiniz...

Tengrikut

Üye
50 level DV'de boss? gerçekten mi? :ROFLMAO::ROFLMAO:

Onun yerine gelecek güncellemelerde boss-drop mekaniğinin güncellenmesi için öneri verseydiniz daha makbule geçerdi bu şekilde komik oluyor.

61 level'imde tüm buff'lar üzerimde denemek için DV'de 1 saat gezdim 2bin battle points kaybettim, 6 kere exp'e öldüm :cry:

TasKER

Üye
1 Ay boyunca günde max 4 saat uyudum full oyunda online oldum ve bunu sadece ben değil sadece party değil komple klan olarak yaptık amacımız tek bir şeydi kafaya oynamak şimdi size soruyorum benim emeklerimin karşılığı bu mu ??? 50 lvl asas invis gezer eline ok alır bowldan geçerken 1 tane vurur kutuyu alır. Sende izlersin okadar emeğin uykusuz gecelerin hep boşa gider... Bakın her oyunda böyle ağlak tipler vardır günde 3-4 saat online olurlar oyuna kesinlikle bi katkı sağlamazlar amaçları kolay yoldan para kazanmaktır. Biz bossları keserken onların ks atmaya çalışmadığını mı sanıyorsunuz ???? Bir boss için 2 saat pvp verdik biz bu ağlak adamlarla, sayfa üstüne sayfa attık adamlara.... İşte tam olarak bu yüzden ağlıyorlar bükemediler bileğimizi şimdi GM lere büktürmeye çalışıyorlar nerede adalet ???? Her ağlayana böyle mi davranacaksınız oyunda bir güç dengesi yok neden insanlar item yapmak istesin bana bunu açıklayın ? Bu yaptığınız kısa vadede sizi götürür ondan sonra ne mi olacak Aylar sonra bizim şu an ki seviyemize gelen ağlak tayfa dicek ki ya bizden nasıl boss alabiliyorlar bu kadar emeğimize noldu ozaman ne yapacaksınız ???? şu an da güçlü klan sayısı bi elin pamaklarını geçmiyor zaten yeni bi oyunda bu olay böyle olur sen yeni oyuncuların önüne bir hedef koymuş olursun bu şekilde... Her zaman yeni bi oyunda Tryhard, başı çeken bir tayfa olur ve Hiç bi MMORPG de Bir GM çıkıpta sağdan soldan gelen iftiraların gazına gelip logları incelemeden bişi yapmadan gelip karar almaz. O ittifak dediğiniz adamlar 2-3 saat günde kapışıyordu birbiriyle şu an bi tane karşı ırka vuran adam yok. Bu mu çözüm... Ayrıca buradan o ağlayan tayfaya sesleniyorum siz o aldığınız 2 tane unique ile kusura bakmayın da bu kafayla hiç bi yere gelmediniz gelemeyeceksiniz...
bırak onu da kullandığınız boss bulamadan da bahsetsene şurada az

IFIRTINAI

Üye
Pvp yi kızıştıracak, rekabeti arttıracak, aynı anda hem sinir olup hem zevk almayı sağlayacak bowl bossları mantığına aykırı bir hareket olmuş son yapılanlar. Öneriniz de şuanki sisteme göre daha güzel. Benden de fikir gelsin; Eğer ki tüm oyuncuların ulaşabileceği bir boss ve drobu istiyorlarsa yönetim olarak, haritanın ortasına 1 milyon hp li boss koyup, 10 vuran da drop alır yerine eklersin oyuna bir ''boss'' artık adı ne kadar boss olur, canını da 1 hp yaparsın yumrukla bile kesilir ki herkes ulaşabilmiş olur, ama yerini random tüm harita yaparsın. Böylece haritanın tüm alanları da pvp için kullanıma açılmış olur.

HuzoGG

Üye
bırak onu da kullandığınız boss bulamadan da bahsetsene şurada az
Bu arkadaş şaka herhalde Güzel kardeşim Discorddayız buyur gel kanalımıza bak bakalım kaç kişi var her ch de bowlda pk yapan adamımız var bide boş kanal demissin boş bowl mu var oyun açıldığı günden beri boş 1 tane bowl olmadı olamaz da en basitinden oyun başı sacret rae leri kesen tayfa vardı o zamandan beri hala dolu sen hangi oyunu oynadığını sanıyorsun ??? Burası Rİse online sen yatağınd uyurken biz bowlda online....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt