Fishing (Balıkçılık) Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey (Güncel Değil!)

thedarga

Üye
neresiymiş orası ya adını bilen yokmu arkadaşlar
prot için ilk sayfada paylaşılan lokasyon.
luna.jpg

ZeuSGoD

Üye
Hagard taş köprüde 20. seviye oldum ve rare oltayı taktım. Fakat tuttugum baliklarin %60 70i envantere gelmiyor. Yüksek ex balıkları tutuyorum hiç envantere atamiyorum dolayısıyla exden yararlanamıyorum. Common olta ile ne cikiyorsa direk envantere geliyordu ve daha iyi kasiyordu. Rare 21 olunca mi daha verimli oluyor? Yada bu sorunu tek ben mi yaşıyorum balık görünüyor 2 kere ismi geçiyor fakat envantere girmiyor.
bu sorunu yaşayan var mi?

orbay888

Üye
Clown fish nereden ve kaç level olta ile tutuluyor yardimci olabilecek varmi?

Tengrikut

Üye
as1.jpg

Haritanın bu bölgesinde daha çok balık tutanlar var köprüler veya burası fark ediyormu balıklarmı değişiyor?

orbay888

Üye
+30 olan yok mu ? Exp veren balik falan yok mu +30da çeşit olarak?

Rhae

Üye
Hagard taş köprüde 20. seviye oldum ve rare oltayı taktım. Fakat tuttugum baliklarin %60 70i envantere gelmiyor. Yüksek ex balıkları tutuyorum hiç envantere atamiyorum dolayısıyla exden yararlanamıyorum. Common olta ile ne cikiyorsa direk envantere geliyordu ve daha iyi kasiyordu. Rare 21 olunca mi daha verimli oluyor? Yada bu sorunu tek ben mi yaşıyorum balık görünüyor 2 kere ismi geçiyor fakat envantere girmiyor.
Aynı problemi ben de yaşıyorum.Mavi balıkları %80 oranında tutamıyorsun 20den sonra rare olta ile.Şuan için 10klık olta ile seri seri yeşil balık kasarım daha iyi.Fishing seviyemiz arttıkça balık tutmak kolaylaşıyor mu? Yoksa seviyem 20 de olsa 38 de olsa o balığı o şans oranıyla mı tutuyorum.Eğer ikinci seçenek ise rezalet.Fishing kolay kasılabilen bir toplayıcılık değil.Azıcık iletişimi kuvvetli bi yönetim ekibimiz olsa keşke de sorularımıza cevap alabilsek.

xxrapatakxx

Üye
Aynı problemi ben de yaşıyorum.Mavi balıkları %80 oranında tutamıyorsun 20den sonra rare olta ile.Şuan için 10klık olta ile seri seri yeşil balık kasarım daha iyi.Fishing seviyemiz arttıkça balık tutmak kolaylaşıyor mu? Yoksa seviyem 20 de olsa 38 de olsa o balığı o şans oranıyla mı tutuyorum.Eğer ikinci seçenek ise rezalet.Fishing kolay kasılabilen bir toplayıcılık değil.Azıcık iletişimi kuvvetli bi yönetim ekibimiz olsa keşke de sorularımıza cevap alabilsek.
Dostum oyunun en kolay kasılan toplayıcılıgı emin ol afk bırakıyorsun işlerini güçlerini hallediyorsun. Ekstra yaptıgın birşey var mı ?

Rhae

Üye
Dostum oyunun en kolay kasılan toplayıcılıgı emin ol afk bırakıyorsun işlerini güçlerini hallediyorsun. Ekstra yaptıgın birşey var mı ?
Çift bilgisayarın varsa belki evet.Ancak diğer mining woodcutting vs vs. bunları 1-2 günde 25 seviyeye çıkarırsın biraz kasarsan.Fishingi 25 yapabilmen için 25 gün 7/24 sistemini açık bırakıp afk kalman lazım.Tek pc için bu beni yoran bi durum ve oyunun optimizasyonu işlemci kullanımı bu kadar kötüyken neden 7/24 pcyi açık bırakayım? 7-24 kasmazsan 25 leveli 2 ayda anca olursun.Karşılığında da 5 balıktan 4ü escape olmasın bi zahmet

xxrapatakxx

Üye
O konuda haklısın ama afk bırakıldıgı ıcın normal farmerlardan daha fazla adam goruyorum balık farmında.

Alkoer

Üye
şimdi fark ettim haddar da taş ve tahta köprü değişik balıklar veriyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt