neresiymiş orası ya adını bilen yokmu arkadaşlarvurton - lunaskar < ama prot oynuyorsan 51-54 orc ların bulunduğu yer. moblar ile köprü arasında biraz mesafe var mob lar gelmiyor o tarafa
neresiymiş orası ya adını bilen yokmu arkadaşlarvurton - lunaskar < ama prot oynuyorsan 51-54 orc ların bulunduğu yer. moblar ile köprü arasında biraz mesafe var mob lar gelmiyor o tarafa
u need to be in 2 nd map(prot-lunaskar) or Haddar . 1st rod will be wnought but also u need fishing lvl 10 +I want to fish Red Snapper:
- What fishing level is required?
- What fishing rod?
- What is the best location?
prot için ilk sayfada paylaşılan lokasyon.neresiymiş orası ya adını bilen yokmu arkadaşlar
tamamdır teşekkürlerprot için ilk sayfada paylaşılan lokasyon.Ekli dosyayı görüntüle 7347
bu sorunu yaşayan var mi?Hagard taş köprüde 20. seviye oldum ve rare oltayı taktım. Fakat tuttugum baliklarin %60 70i envantere gelmiyor. Yüksek ex balıkları tutuyorum hiç envantere atamiyorum dolayısıyla exden yararlanamıyorum. Common olta ile ne cikiyorsa direk envantere geliyordu ve daha iyi kasiyordu. Rare 21 olunca mi daha verimli oluyor? Yada bu sorunu tek ben mi yaşıyorum balık görünüyor 2 kere ismi geçiyor fakat envantere girmiyor.
son güncellemeden sonra oldu bu. her oltaya gelen balığı tutamıyorsun bazıları kaçıyor. sorun/bug değil balık tutma bu şekilde değiştirildi.bu sorunu yaşayan var mi?
20 lvl+ rare olta/haddarClown fish nereden ve kaç level olta ile tutuluyor yardimci olabilecek varmi?
bazı balıklar 200 exp veriyor o bölgede yengeç gibi. 20 lvl altı seviye için gidiyorEkli dosyayı görüntüle 7362
Haritanın bu bölgesinde daha çok balık tutanlar var köprüler veya burası fark ediyormu balıklarmı değişiyor?
Haggard tahta ķöprüdeymiş buldum. Teşekürler20 lvl+ rare olta/haddar
Aynı problemi ben de yaşıyorum.Mavi balıkları %80 oranında tutamıyorsun 20den sonra rare olta ile.Şuan için 10klık olta ile seri seri yeşil balık kasarım daha iyi.Fishing seviyemiz arttıkça balık tutmak kolaylaşıyor mu? Yoksa seviyem 20 de olsa 38 de olsa o balığı o şans oranıyla mı tutuyorum.Eğer ikinci seçenek ise rezalet.Fishing kolay kasılabilen bir toplayıcılık değil.Azıcık iletişimi kuvvetli bi yönetim ekibimiz olsa keşke de sorularımıza cevap alabilsek.Hagard taş köprüde 20. seviye oldum ve rare oltayı taktım. Fakat tuttugum baliklarin %60 70i envantere gelmiyor. Yüksek ex balıkları tutuyorum hiç envantere atamiyorum dolayısıyla exden yararlanamıyorum. Common olta ile ne cikiyorsa direk envantere geliyordu ve daha iyi kasiyordu. Rare 21 olunca mi daha verimli oluyor? Yada bu sorunu tek ben mi yaşıyorum balık görünüyor 2 kere ismi geçiyor fakat envantere girmiyor.
Dostum oyunun en kolay kasılan toplayıcılıgı emin ol afk bırakıyorsun işlerini güçlerini hallediyorsun. Ekstra yaptıgın birşey var mı ?Aynı problemi ben de yaşıyorum.Mavi balıkları %80 oranında tutamıyorsun 20den sonra rare olta ile.Şuan için 10klık olta ile seri seri yeşil balık kasarım daha iyi.Fishing seviyemiz arttıkça balık tutmak kolaylaşıyor mu? Yoksa seviyem 20 de olsa 38 de olsa o balığı o şans oranıyla mı tutuyorum.Eğer ikinci seçenek ise rezalet.Fishing kolay kasılabilen bir toplayıcılık değil.Azıcık iletişimi kuvvetli bi yönetim ekibimiz olsa keşke de sorularımıza cevap alabilsek.
Çift bilgisayarın varsa belki evet.Ancak diğer mining woodcutting vs vs. bunları 1-2 günde 25 seviyeye çıkarırsın biraz kasarsan.Fishingi 25 yapabilmen için 25 gün 7/24 sistemini açık bırakıp afk kalman lazım.Tek pc için bu beni yoran bi durum ve oyunun optimizasyonu işlemci kullanımı bu kadar kötüyken neden 7/24 pcyi açık bırakayım? 7-24 kasmazsan 25 leveli 2 ayda anca olursun.Karşılığında da 5 balıktan 4ü escape olmasın bi zahmetDostum oyunun en kolay kasılan toplayıcılıgı emin ol afk bırakıyorsun işlerini güçlerini hallediyorsun. Ekstra yaptıgın birşey var mı ?
Hangisi daha iyi üstadşimdi fark ettim haddar da taş ve tahta köprü değişik balıklar veriyor.
Taş köprü daha değerli balık atıyor.Hangisi daha iyi üstad