Oyunun optimizasyonuna daha fazla vakit ayırmanızı tavsiye ederim. Herşeyden önce oynanabilirliğin yüksek olması lazım.
İkinci olarak makroyu kapattınız tamam ama unutmayın eski knightcıların çoğu şuan 25-30+ yaşlarında. Ben 2005te ko oynardım 2008'de bıraktım şimdi bir süre zaman geçirmek adına Rise oynuyorum. Ama devam edebilmem için otomatik kasmamı sağlayacak şeylere de ihtiyaç var.
Sürekli genie olmayabilir, ama ne olur atıyorum günün belli saattlerinde herkese ücretsiz genie olur. Sallıyorum Gece 1 ile sabah 5 arası. Adam 4 saatte zaten 50-60 olamaz. Ama yavaş yavaş ilerler. İsteyen gün içinde normal deva eder kasmasına isteyen pk'ına bakar. Hem böylelikle oyuncuları oyuna çekmiş olursunuz, hem gün içinde milletin makro vs. derdi olmaz. Kasmak isteyen adamı geceye atarsanız o adam oyuna da bağlanır, karakteri kasabileceği için cash'te çeker oyuna da devam eder.
Öte yandan şu mısır, patates gibi ürünler için fikiredenleri büyük tebrik ederim. Premiumum olmasa bile neredeyse premiumlu kadar ex alabiliyorum ek itemlerle.
Ama dediğim gibi optimizasyon hem daha fazla kitlelere hem de oyunun geleceği açısından çok önemli. Gerekirse düşük seviye haritalandırma yapabilirsiniz orjinaline benzer, ama detaysız ve az kaynak tüketimli.