DUYURU Güncelleme Notları 1.1.0

ozy

Üye
Millet bugla 65 level oldu biz 59 level de kaldık. Bu seferde oyunda parti kuramaz olduk kimse atak yapmıyor. Oyunu oynayan kitle 25+ işinde gücünde olan kesim. Z olayına farklı bir alternatif lazım.

Fuji

Üye
Yapılan güncellemelerin gayet başarılı ve umut verici olduğunu görüyoruz. Özellikle macro adına yapılan çalışmalarınıza daha yoğun mesai harcamanızı dileriz. Bana göre oyun herşeyden önce exp slotlarında dönmektedir. Macroya karşı daha başarılı çalışmalar görmeyi umuyorum.

herocypher

Üye
Oyunun optimizasyonuna daha fazla vakit ayırmanızı tavsiye ederim. Herşeyden önce oynanabilirliğin yüksek olması lazım.
İkinci olarak makroyu kapattınız tamam ama unutmayın eski knightcıların çoğu şuan 25-30+ yaşlarında. Ben 2005te ko oynardım 2008'de bıraktım şimdi bir süre zaman geçirmek adına Rise oynuyorum. Ama devam edebilmem için otomatik kasmamı sağlayacak şeylere de ihtiyaç var.

Sürekli genie olmayabilir, ama ne olur atıyorum günün belli saattlerinde herkese ücretsiz genie olur. Sallıyorum Gece 1 ile sabah 5 arası. Adam 4 saatte zaten 50-60 olamaz. Ama yavaş yavaş ilerler. İsteyen gün içinde normal deva eder kasmasına isteyen pk'ına bakar. Hem böylelikle oyuncuları oyuna çekmiş olursunuz, hem gün içinde milletin makro vs. derdi olmaz. Kasmak isteyen adamı geceye atarsanız o adam oyuna da bağlanır, karakteri kasabileceği için cash'te çeker oyuna da devam eder.

Öte yandan şu mısır, patates gibi ürünler için fikiredenleri büyük tebrik ederim. Premiumum olmasa bile neredeyse premiumlu kadar ex alabiliyorum ek itemlerle.

Ama dediğim gibi optimizasyon hem daha fazla kitlelere hem de oyunun geleceği açısından çok önemli. Gerekirse düşük seviye haritalandırma yapabilirsiniz orjinaline benzer, ama detaysız ve az kaynak tüketimli.

Desinty

Üye
Helal olsun yakında daha büyük güncellemer bekliyoruz

lMorteux

Üye
Oyunun optimizasyonuna daha fazla vakit ayırmanızı tavsiye ederim. Herşeyden önce oynanabilirliğin yüksek olması lazım.
İkinci olarak makroyu kapattınız tamam ama unutmayın eski knightcıların çoğu şuan 25-30+ yaşlarında. Ben 2005te ko oynardım 2008'de bıraktım şimdi bir süre zaman geçirmek adına Rise oynuyorum. Ama devam edebilmem için otomatik kasmamı sağlayacak şeylere de ihtiyaç var.

Sürekli genie olmayabilir, ama ne olur atıyorum günün belli saattlerinde herkese ücretsiz genie olur. Sallıyorum Gece 1 ile sabah 5 arası. Adam 4 saatte zaten 50-60 olamaz. Ama yavaş yavaş ilerler. İsteyen gün içinde normal deva eder kasmasına isteyen pk'ına bakar. Hem böylelikle oyuncuları oyuna çekmiş olursunuz, hem gün içinde milletin makro vs. derdi olmaz. Kasmak isteyen adamı geceye atarsanız o adam oyuna da bağlanır, karakteri kasabileceği için cash'te çeker oyuna da devam eder.

Öte yandan şu mısır, patates gibi ürünler için fikiredenleri büyük tebrik ederim. Premiumum olmasa bile neredeyse premiumlu kadar ex alabiliyorum ek itemlerle.

Ama dediğim gibi optimizasyon hem daha fazla kitlelere hem de oyunun geleceği açısından çok önemli. Gerekirse düşük seviye haritalandırma yapabilirsiniz orjinaline benzer, ama detaysız ve az kaynak tüketimli.
bi sonraki güncellemede gelir knk

riseee

Üye
Mage fire skilleri stun atma özelliğine sahip rangesi aşırı fazla binlerce geri dönüş olduğuna eminim bununla ilgili ama bir yaptırım yok / Forumda sayfalarca onlarca Warrior Mana sorunu ile ilgli konular açıldı geri bildirimler yapıldı - " Warior Sprit skili 10 saniye "

BySavas

Üye
2. bir classic client lazım
orjinali ve classic clientteki nesneler aynı koordinatlarda aynı büyüklükte olmak şartıyla classicteki basit şekilde tasarlanabilir.

skaebneN

Üye
Patch notlarında dikkatimi çeken;
- Doriondaki görevlerin exp 2 katına çıkartıldı. Bu sadece dorion değil solo oyuncuların için diğer haritalarda görevlerin expleri artırılmalıydı. Oyuna akşam girebilen parti bulamayan kişiler göreve yönlenebilirdi bu da solo oynayanlara can verirdi.
  • Patch ile beraber telafi ödüllerinin ve günler öncesinden oyuna eklenen etkinliklerin aktif olması daha iyi olurdu. Vaad ettiğiniz telafi ödüllerindeki EXP scrolları malum takas edilemez olacak ve çoğu insan 60a merdiven dayadı bile.
  • Okçu skillerinin target sorunu vardı düzeltmişsiniz fakat mageye 150-200 vurmasını normal görüp aksiyon almamışsınız. Oyun mage dolu.
  • En güzel olan OMT olmuş umarım düzgün çalışır ve bazı şeyler düzelir. Geri dönüş beklemişsiniz bu konu da galiba %100 çalışmıyor şimdilik umarım gelişir.
  • Lag ve DC olma konusunda bildirim yapmamışsınız fakat gözle görülür iyileşme var en azından DC olmuyoruz artık sadece lag problemi skill ve pot basarken sıkıntı yaratabiliyor.
- Yine de kısmen dolu bir patch olmuş. Dediğim gibi Telafi ödülleri ile daha güzel bir açıklama olabilirdi.

Son düzenleme:

Otchiwa

Üye
Pazar açamamak ciddi sıkıntı. ayrıca görevlerin yapılanları ile yapılmayanları belirginleşmeli. Ve görev günlüğüne bakınca hangi görev nerede gösterebilir. Harita biraz cılız kalıyor.

hatalar düzeltilir. böyle adil kalmaya devam edin yeter.

unchained

Üye
Basarili bir guncelleme olmus ufak tefek duzenlemeler yapilir illa ama umarim macro konusunda geri adım atmazsiniz.

MiaPartizan

Üye
güncelleme sonrası oyuna giriş yapamıyorum ağ zaman aşımı deyip girmiyor yardım pls

Delucia

Üye
Atacak tabi makro yu ayıramaz bi tık yaparsan düzeliyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt