yanılma yok zaten knk video la da kanıtlandı karlıganın haberimiz yok dediler yok öyle şey dediler ama düzeltim yok bu kadar zor olmamalı bu karakteri hiç etmek her konuda zaten meta dışı karakter sen bir de mob kesmesini damagelerini düşürüyorsun oyundan siliyorsun karakteri gerçek bubu kadar insan yanılıyor olamaz bian önce hatadan dönülsün oyuncuları iş işten geçmeden kazanmanız lazım
karaktere item yapmıyorum sırf bu yüzden kendileri bilir kankayanılma yok zaten knk video la da kanıtlandı karlıganın haberimiz yok dediler yok öyle şey dediler ama düzeltim yok bu kadar zor olmamalı bu karakteri hiç etmek her konuda zaten meta dışı karakter sen bir de mob kesmesini damagelerini düşürüyorsun oyundan siliyorsun karakteri gerçek bu
ben D: yaptım sonra bu güncelleme geldi işte girmiyorum artık dogru düzgün saldım düzeltirlerse girerim oyuna görev itemleriyle vurdugum damage vuruyorum suan full itemle düşün saçmalık 1 milyonkaraktere item yapmıyorum sırf bu yüzden kendileri bilir kanka
yayında o kadar insan aynı şeyi yazıyor bilerek okumuyorlar şaka gibi ciddenYayinda bile cevap vermemeye yemin ettiniz herhalde![]()
knk ben video geçmişim ile ve başka x yayıncı geçmişine baktıgımda ok başı 30 45 damage arası kayıp var kanıtlanmış bir şekilde sundum ama bir tepkime yokPosionus rock'a 5 li ok attım, sağ alttan 5 li okların tamamnının gittiğini gördüm fakat mobun üstünde damage yiyince sayılar çıkıyor ya oraya baktığımda 4 lü oku dikkate aldığını gördüm buna dikkat eden oldu mu ? sağ altta 5 damage yazsa da moba 4 işleyebiliyor dikkat edin tam içine girin mobların.
bu arada tahminim ok başı 15-20 damage oynadı 5li3li okta o da az değil 100-200 damage yapar