Okçu damage azalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SiNiSTeeR

Üye
bu kadar insan yanılıyor olamaz bian önce hatadan dönülsün oyuncuları iş işten geçmeden kazanmanız lazım

KAYBERENN

Üye
bu kadar insan yanılıyor olamaz bian önce hatadan dönülsün oyuncuları iş işten geçmeden kazanmanız lazım
yanılma yok zaten knk video la da kanıtlandı karlıganın haberimiz yok dediler yok öyle şey dediler ama düzeltim yok bu kadar zor olmamalı bu karakteri hiç etmek her konuda zaten meta dışı karakter sen bir de mob kesmesini damagelerini düşürüyorsun oyundan siliyorsun karakteri gerçek bu

SiNiSTeeR

Üye
yanılma yok zaten knk video la da kanıtlandı karlıganın haberimiz yok dediler yok öyle şey dediler ama düzeltim yok bu kadar zor olmamalı bu karakteri hiç etmek her konuda zaten meta dışı karakter sen bir de mob kesmesini damagelerini düşürüyorsun oyundan siliyorsun karakteri gerçek bu
karaktere item yapmıyorum sırf bu yüzden kendileri bilir kanka

Phteah

Üye
Bende aylardır girmiyorum. Sadece durumları ve güncellemeleri takip ediyorum. Bir tek son güncellemsi gibi olan şeyden sonra giriş yaptım. Solo bir şekilde benden düşük veyahut aynı seviye yaratığa vuramıyorum halen ve yaratık bana 2 atıyor. Bir yaratık kesmek için 3 veya 4 hp pot basıyorum. Karşılığında 1 pot parası alamıyorum. (Hele şu ekonomi de her biri değerli) Doğru dürüst level kasıp oyuna başlayamadım. Görevler yetersiz olmasına karşın solo yapılması imkansız neredeyse vuramadığı ve çok dmg yediği için. En azından 55-60'a kadar görevler de solo ilerleyebilmemiz gerek o da yok. Bazı görevler benim seviyemin üstünde gözüküyor o görevi yapamazsam ilerleyemiyorum ki zaten yaratığı kesemiyorum. :) Çok tuhaf işler. Gerçekten şu sınıfa girip tek başlarına kesinlikle görev yapmayı denememişler. Bu durumda sadece takip etmeye devam edeceğim.

skaebneN

Üye
Konu hakkında kesin bir geri dönüş gelene kadar sormaya devam edeceğiz.

thedarga

Üye
okçu %100 zarar bi karakter oldu artık. MP zaten 3-5 ok 200 mp harcıyor nerdeyse dmg te olmayınca full zarar.. yaptığın farmın MP potunu çıkarması imkansız gibi bişey artık. günlerdir söylüyoruz şu mob lara çöp koyun MP paramız çıksın bari diye o da yok.. ben okçu oynamıyorum artık asas yaptım malzeme toplarsam görünmezlik basıp geçiyorum.. canım istemezse balığa atıyorum full afk. helal olsun varya bitirdiniz şu class ı silin komple de millet kalabalık yapmasın burda :D

STONKS

Üye
Kimsenin umrunda değilki. Benim okçu 64lvl 65 olsun direk oynamayı bırakıp bp kasıcam yapcak bişey yok başka

4erc

Üye
Posionus rock'a 5 li ok attım, sağ alttan 5 li okların tamamnının gittiğini gördüm fakat mobun üstünde damage yiyince sayılar çıkıyor ya oraya baktığımda 4 lü oku dikkate aldığını gördüm buna dikkat eden oldu mu ? sağ altta 5 damage yazsa da moba 4 işleyebiliyor dikkat edin tam içine girin mobların.

bu arada tahminim ok başı 15-20 damage oynadı 5li3li okta o da az değil 100-200 damage yapar

Son düzenleme:

rasulalkan

Üye
umarım yönetim okçuların pk da karşı ırka 60 skili ile 250-300 vurduğunu görüyordur. 3lü5li konusunda söylenmesi gereken söylenmiş zaten. bp priest hala oyunun fakir kralı

KAYBERENN

Üye
Posionus rock'a 5 li ok attım, sağ alttan 5 li okların tamamnının gittiğini gördüm fakat mobun üstünde damage yiyince sayılar çıkıyor ya oraya baktığımda 4 lü oku dikkate aldığını gördüm buna dikkat eden oldu mu ? sağ altta 5 damage yazsa da moba 4 işleyebiliyor dikkat edin tam içine girin mobların.

bu arada tahminim ok başı 15-20 damage oynadı 5li3li okta o da az değil 100-200 damage yapar
knk ben video geçmişim ile ve başka x yayıncı geçmişine baktıgımda ok başı 30 45 damage arası kayıp var kanıtlanmış bir şekilde sundum ama bir tepkime yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt