oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

kankaz1298

Üye
kesinlikle gelmemeli. bir süre sonra exp kasma işi bittiğinde afk farma dönecek o olay. afk sekılde ekipler slotlara çökecek. örneklerını başka oyunlarda tecrube ettık malesef

KushoTr

Üye
Macro yasak olan bir oyunda oto atack konusunun gundeme gelmesi bile, birseylerin yanlis oldugu anlamina gelir. oyun tamamen ticaret yapmak icin oynayanlarin mekani haline gelir o zaman. oyun oynamak isteyen insan elle de oynar. exp zor falan degil, zor diyenler oyunu oynamiyor, ben de calisiyorum, gunde 2-3 saat oynuyorum, 1 aydan fazlla oldu daha 61 levelim ama oto atack a kesinlikle karsiyim.

Alkoer

Üye
Bende çalıştığım için xp den şikayet eden kitleye üyeyim. Ama oto atağa yinede karşıyım.

Madem yönetim bizi bu kadar düşünüyor en başında söz verdiği günlük - haftalık görevleri getirebilir.

Oto atak yerine mağazada xp satsın daha iyi. Elle emek veren adam hakkını alsın parayı basan oto atakçı değil.

Lonarad

Üye
Yani aslında iş çoktan oto atak gelmeli mi konusundan çıkmış, oto atağın geleceğini duyurdular çünkü. Bizim burda üstümüze düşen tartışma oto atağın nasıl geleceği ve nasıl gelmesi gerektiği çünkü çoktan geleceği hakkında bir karar alınmış zaten.

kopil

Üye
Yayında hayır başka bir harita yapmayacağız, hayır slotlarda farm ve exp kasabilecekler tarzı bir bilgi verilmedi, biraz fazla heycanlanıyorsunuz bu konuda. Üstü kapalı bir şekilde oto attack hakkında çalışma başlattık, farklı camplerde günde 12 saate kadar oto attack kullanabileceksiniz bilgisi verildi.

Bu yönetim insanların neden knight online yerine bu oyunu tercih ettiğinin farkında ve ona göre oyuncuların isteği doğrultusunda hareket ediliyor. Provoke edici yorumlar yapmak yerine çözüm odaklı yorum yapmak herkes için faydalı olur. Yönetime göre oyunu oynayamayan, çalışmaktan vakit bulamayan bir oyuncu kitlesi var ve bu oyuncu kitlesini bir şekilde oyuna kazandırmak istiyorlar.
Yayinda 8 server varsa 4unu otoya acik 4unu kapali yapariz dediler. Calismaktan level kasamayan kisiler icin sifir droplu sadece exp alinan bir bolge yapilsin o halde? İsteyen biraksin kassin levelini sonra ciksin pksina? Ama olmaz dimi. Para odeyecek arkadaslar o kadar. Afk isyerinde parkta takilirken hem expini alsin, hem drobunu alsin :) cok botsunuz arkadaslar. 20 senelik oyunun kopyasi, ufak tefek farkliliklar olacak diye geldik. Hergun daha da benziyor ve buna okey diyorsunuz. Bot olarak oyun oynamaya okey diyorsunuz kafayi yemek uzereyim. Vaktiniz yoksa cozum gercekten basit. Oynamayin. Oynayacaksanizda hirs yapmayin gucunuzun yettigi kadar zevk almaya bakin. Ben farmimda itemi gordugumde keyif aliyorum. Bota birakip 5 saat sonra cantama neler dusmus diye kontrol ettigimde ne zevk alicam beyler ben.
Yada neyse yazmaktan sıkıldım ya. 1 ay iyi kotu takildik, birakir gideriz sikinti degil

ARTYOM

Üye
oto atağı isteyenlerin çoğu slotlara çökmek isteyen evinde 20-30 bilgisayarı olan sömürücü tayfalar

Tolgun

Üye
Peri eklendiğinde genie gelicek rez alın demiştim. Yanılmadım, bariz ortada afk farm hesap başı gelir. Yönetime kalsa getirmezler bu konuda haklısın. Fakat yatırımcı ne diyor, yatırımcıya ne vaad edildi bunları biliyormuyuz? Bu son zamanlardaki pus merakı aslında yatırımcıdan kaynaklandığına eminim. Tabi ki bunu kanıtlayamam. Yönetim de gelip yatırımcı sıkıştırıyor demez, ama etraflı düşünmekte fayda var dimi? Exp kasan kitle işin bahanesi kaç tane 65 olmayan adam kaldı yüzde 70i oyunun kastı simdi mi akla geldi?. Yap exp event bitir işi kim ne dicek.

Hikayee.
Aynen katiliyorum exp event, quest fazla exp versin yada daha cok görev eklensin cok cözimi var.
Bide exp indirsek obur kasanlara haksiz olur demeyin oto attack gelirse de haksiz oliyo elle kasanlara.
Zaten kimse demiyorki pus'la para yapmasinlar ama bu hizla giderse knighti bile geccek.

ASUNAYUUKI

Üye
Offline pazar, AH, craft gibi temel özellikler dururken solo birinin bile pt bulmak için bu kadar uğraşması gerekiyorken birde oto getirin slotlar da 65 level itemli karakterlerden 1k exp almak için ks atalım. Ne güzel herkes emek vererek bir şeyleri yapmaya çalışıyor vakit harcıyor. İmkanı olmayan kişiler biraz geriden gelebilir sonuçta bir kitleyi mutlu etmek için oyuna yenilik getirmek iyi niyetli bir hareket olmaz bence.

Bruce_Lee

Üye
Buraya yazılan 30 40 mesajın geneli yansıtmadığı kanısındayım bu istemezukçu tayfa bilmiyormu
30-40 mesajı okuyup, insanların neden eleştirdiğini kavrayamamış olman üzücü.

''KESİNLİKLE oyuna gelmeyecek'' denilen özelliklerin, oyuna birbir gelmesi eleştirilmiş yorumlarda.

Lonarad

Üye
Dediğiniz gibi görevlerin exp'i arttırılsa daha oyuncu dostu olurdu fakat belli ki yapımcı firma bunu uygun görmüş, eklemiş. Biz oyuncu olarak bir konuda çok fazla ağlayınca ona göre değişiklikler alınıyor. Şikayetimizi elbet duyacaklardır ve ona göre düzenleme getireceklerdir. Eğer iki tarafı da mutlu etmeyecek şekilde bir güncelleme gelirse şayet kazanmak istedikleri oyuncudan fazla oyuncu kaybedeceklerinin farkında olacaklardır.

ilkades

Üye
oto atak gelirse 1 hafta sonra GByi 2 liradan alırsınız. M değil GB. itemlerde dibi görür ne ticaret döner ne bişey.

blavikenli

Üye
Biri çıkar para ile önümüze geçiyorlar der. Biri çıkar oyunu oynayamıyorum vaktim yok der. E kardeşim oyuna para yatırmayıp, oyunu oynamayıp, oyuna 500 saat vakit harcayanlara tek mi atmak istiyorsunuz? Ben bunca saat oyunu oynamışım, gömmüşüm kendimi, xp etkinliğinde uykusuz kalmışım , o kadar emek vermişim boşunaymış. Baştan söyleseydiler hiç kendimi yormazdım. Aptallık bizde oto atak gelmeyecek diyenlere inandık o kadar uğraştık emek verdik.

Ayrıca sootsayer makrocularla dolu diyen arkadaşlar siz o hesapları takip mi ettiniz? Sanki oyunda makro kontrolü yok. Makro kullananlar zaten cezalarını alıyor. Peş peşe kaç defa z ye basabiliyorsunuz bir deneyin sonra konuşun. Oyunda ilk başta makro kontrolü yoktu lakin şimdi gayet iyi çalıştığını düşünüyorum. Bırakın makroyu ben bile kodu zar zor görüp giriyorum. Hiçbir makrocu afk kalamaz. Oto atak ile makro kıyaslanamaz bile.

Oldu olacak direk xp satın mağazada isteyen satın alsın direk 65 olsun. Yazık adamlara vakitleri yokmuş. Oyunu oynamak istiyor ama vakti yok. Oto atak istiyor? Komik bir durum. Oyunu oynamak isteyen açar oynar zaten. Vaktin yoksa oynayamazsın. Oyunu oynayanlar senin önüne geçer olması gereken budur. Oyunu oynayamayanlar için oyunu oynayan emek verenlerin emeklerinin harcanması çok kötü bir durum. Burası pvp server değil arkadaşlar. Zahmet olacak size ama oturup kasın hesaplarınızı. Level alamıyorsanız xp event isteyin, yeni görevler isteyin, canavarların verdiği xp arttırılmasını isteyin , ki bunlar bile önce kasanlara haksızlık olacak yine de oto atak kadar haksızlık olmaz. Zaten görevlerde istenilen mob kesme sayısı yarıya düşürülmüştü. Şuan tek sıkıntı xp arttırıcı yemeklerin yapılamaması. Bu durumu çözeceklerine yaptıkları hiç hoş değil.
Oyuna yeni oyuncu gelecekmiş gelemiyormuş oto atak istiyormuş. Oto atak ile gelecek oyuncu gelmesin. Hiç gerek yok. Neredeyse o oyuncular orada kalsınlar. Hangi aklı başında oyuncu afk oyuncuların gelmesini ister anlamış değilim. Oyunun adını da "Rise AFK" yada "Rise Offline" yapın bence daha çok yakışır.

EHTIYAR

Üye
Aynı içeriğe sahip olan birden fazla konu açıldığı için onlar silindi. İlk açılan bu konu olduğu için bu konu altından tartışmaya & sohbete devam edebilirsiniz.
Madem aynı konularda birden çok başlık açılmış, diğerlerini silmek yerine tek başlık altına taşımak veya birleştirmek mümkün olmuyor mu?

Konuya gelirsek, cevabım da oyum da "Hayır" yönünde...

BenGeldim

Üye
Para kazanmanın 40 yolu var.
Pazara koyduğun %3 vergiyi alıp site yerine kendi mağazanda kendin sat. Miss gibi geçin. Ne gerek var oto atak falan.. serverdeki parayı eritmek içinde cz de üstünde para varken ölürsen yarısı kesen karsı takıma bölüştürülsün ve burdanda %5 komisyon eklensin.
Cz farmınıda güclendirin drop olarak az bişi.
Dediklerimi yap keyfine bak

Harley

Üye
Bu oyunda x oyun gibi hayatında hiç bir başarısı olmayan 20 saat online olan kişilerin oyunu ben çalışıyorum günlük 2 3 saat girerek oynuyorum benden daha fazla itemli insanlar var ama kesinlikle genie tarzı oto bot sisteme karşıyım haritanın heryerinde bot olucak pazarcı tayfa oyunu ele geçirecek bu sefer dv de adam bulamıcaksknız pk atacak bot sistemi gelirse bizde bırakırız o yeni oyuncu gelicek diyenler gelir pazarcılar

Szeth

Üye
yağmurdan kaçarken doluya yakalanacağız sanırım arkadaşlar , bizleri yolunacak kaz olarak gören yatırımcıların para kazanma hırsı böyle devam ederse eğer oyunda yakında kimse kalmaz.
Kendileri bilir, benzer örneklerinin son durumu ortada.

Hedvein

Üye
Şahsi fikrim gelmemesi yönünde, bu şekilde gelecek kitlenin sadece bot kitle olacağından dolayı oyuna bir katkı sağlyacağını düşünmüyorum. Maddi getiri olarak evet oyuna katkısı olabilir firmaya ve bu noktada hak vermek zorunda hissediyorum kendimi, eğer 1 söz hakkım olsaydı bu konuya dair, kesinlikle gelmesin derdim.
Eğer derdi exp kasmak olan arkadaşlarımız için getirilecekse, oto attack kullanıldığı zaman mobdan drop/gold atmamasının ve oto attack modunda %20 exp bonus olmasının daha verimli olacağını düşünüyorum. %20 temsili bir sayı, istenilen oranda olabilir.
Diğer yandan farmer olarak düşünen dostlarım için de kötü haber; çok zaman tecrübe ettik 92 pc tüm slotları kapatan farmer adı altındaki parazitleri. Bu yüzden ''oto attack gelsin ben de farm atarım'' umuduna kapılmayın, emin olun günde elle 3-4 saat farmınızı bile elinizden alacaktır oto attackla gelen kitle.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt