kankaz1298
Üye

kesinlikle gelmemeli. bir süre sonra exp kasma işi bittiğinde afk farma dönecek o olay. afk sekılde ekipler slotlara çökecek. örneklerını başka oyunlarda tecrube ettık malesef
Yayinda 8 server varsa 4unu otoya acik 4unu kapali yapariz dediler. Calismaktan level kasamayan kisiler icin sifir droplu sadece exp alinan bir bolge yapilsin o halde? İsteyen biraksin kassin levelini sonra ciksin pksina? Ama olmaz dimi. Para odeyecek arkadaslar o kadar. Afk isyerinde parkta takilirken hem expini alsin, hem drobunu alsinYayında hayır başka bir harita yapmayacağız, hayır slotlarda farm ve exp kasabilecekler tarzı bir bilgi verilmedi, biraz fazla heycanlanıyorsunuz bu konuda. Üstü kapalı bir şekilde oto attack hakkında çalışma başlattık, farklı camplerde günde 12 saate kadar oto attack kullanabileceksiniz bilgisi verildi.
Bu yönetim insanların neden knight online yerine bu oyunu tercih ettiğinin farkında ve ona göre oyuncuların isteği doğrultusunda hareket ediliyor. Provoke edici yorumlar yapmak yerine çözüm odaklı yorum yapmak herkes için faydalı olur. Yönetime göre oyunu oynayamayan, çalışmaktan vakit bulamayan bir oyuncu kitlesi var ve bu oyuncu kitlesini bir şekilde oyuna kazandırmak istiyorlar.
Aynen katiliyorum exp event, quest fazla exp versin yada daha cok görev eklensin cok cözimi var.Peri eklendiğinde genie gelicek rez alın demiştim. Yanılmadım, bariz ortada afk farm hesap başı gelir. Yönetime kalsa getirmezler bu konuda haklısın. Fakat yatırımcı ne diyor, yatırımcıya ne vaad edildi bunları biliyormuyuz? Bu son zamanlardaki pus merakı aslında yatırımcıdan kaynaklandığına eminim. Tabi ki bunu kanıtlayamam. Yönetim de gelip yatırımcı sıkıştırıyor demez, ama etraflı düşünmekte fayda var dimi? Exp kasan kitle işin bahanesi kaç tane 65 olmayan adam kaldı yüzde 70i oyunun kastı simdi mi akla geldi?. Yap exp event bitir işi kim ne dicek.
Hikayee.
30-40 mesajı okuyup, insanların neden eleştirdiğini kavrayamamış olman üzücü.Buraya yazılan 30 40 mesajın geneli yansıtmadığı kanısındayım bu istemezukçu tayfa bilmiyormu
bu oyunda drop alamıyorsun bu şekilde ama aynısı olacaksa okeyBDO var mesela en güncel oyunlardan, yetmezse başka atabilirim.
Madem aynı konularda birden çok başlık açılmış, diğerlerini silmek yerine tek başlık altına taşımak veya birleştirmek mümkün olmuyor mu?Aynı içeriğe sahip olan birden fazla konu açıldığı için onlar silindi. İlk açılan bu konu olduğu için bu konu altından tartışmaya & sohbete devam edebilirsiniz.
Kendileri bilir, benzer örneklerinin son durumu ortada.yağmurdan kaçarken doluya yakalanacağız sanırım arkadaşlar , bizleri yolunacak kaz olarak gören yatırımcıların para kazanma hırsı böyle devam ederse eğer oyunda yakında kimse kalmaz.