oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

feya

Üye
Bence gelmeli,oyun sadece bp priest ve mage oyunu oldu......Siz hiç okçu görüyormusunuz slotlarda,ama unutmayın ki her biriniz okçuların makrosu sayesinde 65 oldunuz

Zewix

Üye
Yayında duyduğumda çok şaşırdım.Slotlara oto atak yapan karakterler dolacaksa oynamanın bir manası kalmaz.Eğer böyle birşey olacaksa ve sadece exp için gelecekse slotlardan drop alamasınlar o zaman.Bu şekilde bir düzenleme ile gelmezse elveda derim çok net.

feya

Üye
Sanki şimdi mafyanın elinde değil slotlar,her biri illegal programla kesiyor...Hiç olmazsa o zaman legal olacak

STONKS

Üye
Oto atak gelsin ama oto partide herhangi birinde açıkken kutu toplanmasın. Derdi afk iken exp kasmak isteyene yardımcı olunur ama kutu toplanamayacağından afk farmı da oluşmuş olmaz.

Tengrikut

Üye
gelmemeli

gönderilen bildirimler samim ise (bence çok az kısmı bu konuda samimi) sadece exp için kullanılabilmeli oto atak açan karaktere gold ve item gelmeyecek şekilde ayarlanmalı.

jwely

Üye
Bunun sonu çok belli başlarda deniyor ki yoğun istek olduğu için kısıtlı süreli oto atak getirilebilir bir zaman sonra denilecek ki yoğun istek üzerine oto ataktaki sınırlama kaldırıldı artık oto sınırsız farm atabilirsiniz :)

*** Umarım uygun ölçütlerde işinden gücünden fazla vakit ayıramayan arkadaşlar için ayarlama yapılabilir. Her ne kadar bunun olabileceğini düşünmesem de.

ulutanhuu

Üye
1- Eğer bu oto atak gelecekse bunun 12 saat veya başka bir süre ile sınırlanması hiçbir şeyi değiştirmez. Misal 12 saat sınır koyarsanız adam 12 saat bitince diğer hesap ile girer 12 saat de o hesap ile farmlar sonra o bitince tekrar ilk hesabı sokar oyuna
2- 10 camp varsa 5 tanesinde açık olur 5 tanesinde kapalı olur dediniz ama
a) daha mevcut oyuncuların yoğun girdiği saatlerde 10 campa dağılıyor olmamıza rağmen 1. camplardaki lag olması sorununu zor çözdünüz, siz 5 campa bu oto atackerları topladığınızda bütün manuel kasan oyuncular onların olmadığı 5 campa dolacak o zaman oluşacak olan başta lag gibi sorunları nasıl çözeceksiniz?
b) Beş kampta olması ile zaten halihazırda, her campta full partilerin olduğu slotlar ana baba gününe dönecek sürekli ks kavgaları olacak küfür hakaretin bini bir para olacak bunun önüne nasıl geçeceksiniz?

Diğer taraftan şu ana kadarki yorumlarda genel istek; illaki böyle bir şey getirilecekse bu kişilerin olduğu partilerde coin/drop olmaması yönünde. Ben de bu fikre katılıyorum. Böylece hem bu kişiler exp kasmak için oto atak kullandığında pot vs harcar ve slottan da para kazanamaz ve gb satın almak zorunda kalır hem de sizin pot satışlarınız artar.

ulutanhuu

Üye
Sen kesin başka gezegende yaşıyorsun,pot harcayacak,oto atak satın alacak veeee kasılacak..Sen kesin öyle kasılmışındır,pot yok,item yok ve üstelik hep gb çekmişindir......Yürüüüüüü,kim tutar seni
Normalde anlaşılması en zor, en devrik cümleleri bile anlarım ama bu yorum o kadar kötü ki yazdığından zerre bir şey anlamadım. Yazdığın şeyin Türkçe mealini yaparsan ben de sana bir cevap verebilirim.

feya

Üye
Bu başlık altındaki cevap yazanlar %100 mage ve priest,işinize gelmedi demi....pk da 7 tane kampta 50 slot var,bunların 45 tanesine 45 bp priest hakim,diğer 5 slotada mageler.Ya arkadaşlar,bu oyunda 4 job var ve siz ikisini hiçe sayıyorsunuz.Magelerin lvl 65 olmuş,ama pk da harpi kesmeye devam ediyorsunuz..O zaman şöyle olsun,65 lvl olan chara ne coin nede item atsın krallıklardan.Hatta 60 olunca coin ve item atmasın

abuzer

Üye
Gelmemeli. İlle de geliyorsa da coins ve item farmı asla yapılmamalı. Zaten farmonline oldu oyun. iyice cılkı çıkar. Diğer oyundaki gelişmelerden korkarak acil ve saçma kararlar almayın. Diğer oyunun izinden gidiyorsunuz gitmeyin. O yolun sonu belli. Global bir oyun olmak istiyorsanız, asla ama asla sakinliğinizi kaybetmeyin. İyi bir ürün varsa ortada elbet değerini bulacaktır. @SunRise

Porteur

Üye
Otomatik atak korkutucu bir durum. Otomatik atak yerine karakter satışı aktif edilse, oyuna yeni başlayacak olan kitle direk karakterini satın alıp başlar.
Karakter almayacak kitle ise oto atağı farm olarak kullanacaktır ki, bu durum mevcut oyuncuların huzurunu çok bozacaktır.
Midyad'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak lazım.

KuzeyRuzgari

Üye
Kesinlikle gelmemeli. Ben 16 saat çalışıp expimi kasıyorsam bir şeylerden feragat ediyorum ve oda en temel ihtiyacım olan uykudur . Eğer ben hesabımı 10 gün içinde 61 yaptıysam inanın bunu kimseye inandıramazsınız eğer bir kişi oyuna günde 1-2 saatini ayıramıyor ise o adam zaten oyun oynayacak durumda değildir anca kendinizi kandırırsınız …

Vaad edilen neyse o bazı insanlar malum oyundaki oyuna hiç bir katkısı olmayan botlardan sıkıldığı İçin gelmiştir bu oyuna. Bu botlar oyuna aksine zararı var çünkü adamlar 7/24 o slotta mafya terörü estiriyor.
Bu konu kesinlikle tartışılamaz bu malum oyunda ciddi userler kaybına şahit olunduğu tecrübeyle sabit 2005 den beri oynuyoruz malum oyunu zaten .
Ben kesinlikle bu duruma karşıyım bu duruma umarım yöneticiler kısa süreli kazanç yerine uzun soluklu devamlı kazancı tercih edeceğini umuyorum .
Hepinize oto attacksız elle hakkını vererek farmladığınız günler diliyorum .
Saygılarımla ..

birol2003

Üye
Çalışan insanlar için oto atak yada benzeri olmasında niye endişe duyuyorsunuz, farklı kanallarda müsaade edilecekmiş sizlere ne zararı olacak, gününün tamamını oyun oynayarak geçirmeyenler için yapılan bir uygulama evet ticari bir beklentileri de elbet olacak, buna karşı çıkan bir kısım insan belli ki küpünü doldurmuş oyundan para kazanma derdine düşmüş dışarıdan aynen bu şekilde görünüyor.

Babalarınbabası

Üye
Madem oto atak gelecek bizim ellerimiz niye nasır bağladı? Parmaklarımız uyuştu?

Son düzenleme:

Bogateg

Üye
Bdo daki oto atak sistemi gelirse olur, orda kuklalar vardı diğer moblarda göre daha az exp geliyordu ve sadece kuklaların bölgesinde çalışıyordu oto atak , bu sistem haricinde bişey gelmemeli

dgnarslan55

Üye
Oto atak kesinlikle gelmeli çalışan insanlarda var. 24 saat pc başında oynanan insanlar , oyuna işten vakit kazanıp oynamaya çalışan insanlar arasında bu kadar item ve oyun içi para dengesizliği oluşuyor ve eşitlenmek adına bence güzel bir adım ve cidden bunu düşündüklerini sevindim oto atak zaten yayında açıklandı 24 saat olamayacak bırakıp 24 saat duramayacaksın her kanalda olmayacak denildi. Ayrıca şuan slotlar makro dolu mafyalaşma zaten mevcut bu onun getireceği sorunlardan biri olmayacaktır. Kesinlikle gelmelidir.

Porteur

Üye
Çalışan insanlar için oto atak yada benzeri olmasında niye endişe duyuyorsunuz, farklı kanallarda müsaade edilecekmiş sizlere ne zararı olacak, gününün tamamını oyun oynayarak geçirmeyenler için yapılan bir uygulama evet ticari bir beklentileri de elbet olacak, buna karşı çıkan bir kısım insan belli ki küpünü doldurmuş oyundan para kazanma derdine düşmüş dışarıdan aynen bu şekilde görünüyor.
Ya çalışan kesim,çalışan kesim. Hepimiz çalışıyoruz dostum. Burda yazanların hepsi,işsiz akşama kadar boş oturan insanlar değil.
Günde 3-4 saat exp kasarak bir ay'da rahatlıkla 65 olunabiliyor.Şu saçma safan ''çalışıyoruz'' bahanesinden bi sıyrılın artık.
Exp kasmak istemiyoruz ama oyunuda oynamak istiyoruz diyin.
Bunun çözümüde otomatik atak değil, karakter satışıdır. Karakter satışı aktif edilsin,hem mevcut oyuncu üzülmesin hemde yeni gelecek olan UBER yoğun,hiç vakti olmayan, Cumhurbaşkanı kitlemiz'de arada boşluk bulduğu 5-10 dakikada pk'sını atsın.

jobulani

Üye
Oto atak yerine aynı ücret karşılığı 'exp premium' gelebilir. Hem daha fazla oyuncu alır, hem şirket kàr eder hem oto atak oyuna gelmemiş olur. Herkes mutlu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt