Shikato
Üye

Çok haklısın sadece exp kasmaya odaklı insanlarKlasik Türk oyuncu kitlesi : ) Ne anlar alfadan, betadan, bug bildiriminden, geri bildirimden. Yapımcıya Allah sabır versin
Çok haklısın sadece exp kasmaya odaklı insanlarKlasik Türk oyuncu kitlesi : ) Ne anlar alfadan, betadan, bug bildiriminden, geri bildirimden. Yapımcıya Allah sabır versin
demek istediğim anlaşılmamış veya ben anlatamamışım hocam.alfa ne demek biliyormusunuz ?
oyunu test edip bugları bildirmektir.
siz direk eğlenmek pk atmak için geldi iseniz yalnış geldiniz hocam.
Pot parası kasmak zorunda olmayla bug bildiriminin ne alakası var ?Klasik Türk oyuncu kitlesi : ) Ne anlar alfadan, betadan, bug bildiriminden, geri bildirimden. Yapımcıya Allah sabır versin
Hocam haklısın ama sonuç olarak çıkınca ilk lwl kasacaksın pk için ve görevler yaratıklar vs. buglı ise kasamassın o yüzden önce pwe stabil olmalı ki pwp ye çıkana kadar sorun yaşama, bu alfanın amacı da zaten pwe testi , pwe oynamak istemiyorsan beta falan bekle derimdemek istediğim anlaşılmamış veya ben anlatamamışım hocam.
Bu oyun tutmuş ve 5 yıl boyunca düzenli oynamışız diyelim. Bu 5 yıl boyunca at nalı getir şeklindeki görevler veya slota oturup exp kasma işini ne kadar yapacağız? Oyunda geçireceğimiz toplam zamanın %1-2si anca olacaktır mantıken böyle olması gerekir.
Diyorum ki ya "hayır oyun süresinin %50si bu şekilde geçecektir" denilsin ya da "yap-geç uğraştırma" tarzında basit olsun.
Yap-geç uğraştırma şeklinde olacaksa bunun denenmesine de gerek yok bir şekilde bugluysa atlarız o görevi zamanı gelince. Oyuncuyu potla, exple, oyun parasıyla, yaratık güçleriyle sınamaya gerek yok bu kadar.
Yeni bir bilgisayar aldınız ve deneyeceksiniz sisteminizi diyelim. İlk önce " usb portunu, fanların max dönüş hızını, fan rgblerini" mi denersiniz yoksa benchmark programıyla ekran kartı işlemci ram ne varsa onlara mı yüklenirsiniz?
Benim buraya yazma sebebim de alfa olması zaten, bunların düzeltilmesi. Aylarımızı "at kes ve 5 tane nal getir" görevlerine heba edecek kadar boş adamlar olmadığımızı düşünüyorum çoğumuzun.
Evet pk atmaya geldim, bu oyunu da pk atmak için oynuyacaktım çünkü alfa1'de beğendim ve potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Oyunun nihai amacı ve en çok zaman geçirilecek kısmı o çünkü. Malum oyun da pksı iyi olduğu için tuttu, görevleri iyi diye değil,hala birçok görev bugda
Ne bekliyorsunuz "Of abi oyun çok güzel ya, ne güzel at kesiyoruz 1 atı 30snde anca kesip 10 pot harcıyoruz, inanabiliyor musun nal da çıkıyor ve onu npcye verince 50 pot veriyor, vay anasını adamlar yapmış."
Özetle bu oyun PK için oynanacaksa(item geliştirme vs. dahil) alfasında da betasında da PK özelliği öne çıkarılmalıydı. ve o alanlar denenmeliydi. Görev yapma üzerine zaten bir çok offline oyun mevcut. Oyun deneyimi bu değildir.
Forumlara uzun uzun yazan bir adam değilim. Potansiyel gördüğümden düşüncemi belirtmek istedim. Takipteyim, zamanı gelince uyarsa başlarım. Böyle olacaksa bulaşmam. Emeği geçen herkese teşekkürler. Oynayan arkadaşların eğlencesi bol olsun.
Şükür anlayan biri çıktı. Bunu anlatmaya çalışıyoruz alpha olduğunu zaten biliyoruz ama official de olmasın diye söylüyoruz. RiseTroller türedi bide laf ettirmiyor hiçbirşeye bildirim yapıyoruz işte.Hocam haklısın ama sonuç olarak çıkınca ilk lwl kasacaksın pk için ve görevler yaratıklar vs. buglı ise kasamassın o yüzden önce pwe stabil olmalı ki pwp ye çıkana kadar sorun yaşama, bu alfanın amacı da zaten pwe testi , pwe oynamak istemiyorsan beta falan bekle derim
Görevler konusun da görevler zaten yap geç 10 yaratık kes 5 nal topla çok basit görevler eski KO yu düşün 250 skeleton kes falan ölüm dü sonra düşürdüler bu ondan da kolay bence
Ancak görev ve yaratık exp leri ve drop oranlarının azlığı coin in azlığı inanılmaz düşük seviye de
Coin ve dropları en az 5x hatta 10x dahi arttırmaları lazım çünkü malum oyun da bile 30 lwl de bir kaç m paran olur bun da 1m kasılmıyor. Görevler item vermediğinden upgrade ile item basmak da mümkün değil coisizlikten
ŞİMDİ DİYECEKLER ALFADAYIZ EVET BİLİYORUZ BİZ DE SORUNLARI SÖYLÜYORZ İŞTE DROPLAR DÜŞÜK AŞIRI HEM DE BU SORUN BİLDİRİYORUM BUNU DA
AlfadaKlasik Türk oyuncu kitlesi : ) Ne anlar alfadan, betadan, bug bildiriminden, geri bildirimden. Yapımcıya Allah sabır versin
Pk atalım diye yazmıyoruz zaten. Pve'yi adam akıllı tecrübe edelim diye yazıyoruz. Alfa testinde pot parası kasmak sizin aklınıza yatıyor mu?Cidden ne kadar hirbo bir kitle var ya. Bu alfa babanin hayrına açılmadı oyunu tecrübe et buglari bildir diye var. Oturup 2 sc pk at diye değil
+1 diyorum Bu drop oranları misli ile katlanmalı tabi şuan alfa düzelir diye umuyorum ancak coin en az 10x artmalı , Böyle olmaz ise bu rokosoft un oyunculara oyun parası satarak kazanç sağlamayı hedeflediği anlamına gelir. Tavsiyem hiç bir şekil de store ve premium satışları dışında gelir elde etme çabasın da olmamaları çünkü yıl kaç olmuş ben oyun parası ile istediğim gibi upgrade yapamayacaksam hatta yaratıklara saldırırken böyle tek düze bir pwe sistemin de pot parası düşüneceksem Malum oyunun daha iyi grafiklisinden öteye gidemezAlfada
Pk atalım diye yazmıyoruz zaten. Pve'yi adam akıllı tecrübe edelim diye yazıyoruz. Alfa testinde pot parası kasmak sizin aklınıza yatıyor mu?
+1 O Hissiyatı verdi kesinlikle umarım böyle olmaz ama niyetleri o gibi alpha da niye pot parası kastırırlar ki insanaPot için para kasılan 2 adet oyun biliyorum.
1) Knight Online
2)Rise Online
Arkadaşlar her şeyini kopyalamayın yahu kanser özellikler bırakın o oyunda kalsın. Yoksa sizde mi potu TL ile satarak p2w yok diyeceksiniz?
kardeşim 1 ay da kasıp pwp yapmak değil mesele, 3 ay da kas ama bu şekil de olursa kasılmaz pot olmadan napacaksın öpücük mü atacaksın , insanlar burada hataları şikayetleri dile getiriyor bu da bi şikayet işte neyi anlamak istemiyorsunuzGördüğüm kadarıyla kazlar alışmış pot itemini cash ile veya pre potu alıp basmaya forumda ağlıyor.oyunun zorluğu kabul edilebilir derece kimse sana al kas bir ayda pk at demiyor girip oyna hata varda birdir duzeltelim diyorlar. Hayir gunumuz mmorpg lerinde bu gorevler bile basit kalıyor neyin şikayeti bu hangi zihniyet