Oyunun Gidişatı ve Solo Oyuncular HK.

efeklc

Üye
Solo oyuncular için sadece tek başına ve 2 kişilik partideyken kullanabileceği ve 24 saat sonra silinen trade edilemeyecek sw sc, buff sc, exp sc, hp-mp pot veren günlük görevler eklenebilir.

Sadece tek başına ve 2 kişiyken oynarken kullanabileceği için oyunu olumsuz etkilemez hem de solo oynayanların keyif almasını sağlayabilir.

Kiba

Üye
piyasaya yön veren oyunlardan wow ve gw2 oynadım. wowda tahmini en az 400 saat, gw2 de en az 1000 saat oynama sürem var. mmorpg ister solo ister party şeklinde oynanır. party ile oynarken daha hızlı ilerleme sağlanır bunda herkes hemfikir. asıl olay solo oynayan oyuncunun ilerlemesidir. solo oyuncu farm ve exp kasamazsa guild veya clanların binlerce kişi olmasının faydası yok. solo oyuncu 40 günde end game yaparken party ile bu süre 25 gün veya 30 gün olsun. oyunda kalabalık bir klanın üyesiyim. ama solo oyuncuların bu kadar çok zorlanması mmorpg mantığına ters. malum oyun bile bazı konularda esnetme yaptı. ufak ama en etkili çözüm oyunun hasar algoritmasının elden geçirilmesi melee classlar için. mage zaten resist ve elemental damage üzerinden vurduğu için pvp hasarı azaltılması için oyunda resist potlar var ve herkese açık. bunu denemeleri gerekli. solo ile party arasındaki exp katsayısının belirli bir orana çekilmesi gerekli. örneğin solo 10 veriyorsa party ile bu 12 veya 13 olmalı.

Asaf27

Üye
Yav abicim asosyal misiniz falan diyorsunuz da ben makro kullanmıyorum mage değilim bp kasıyorum çocuğumla eşimle ilgilenmem gerekiyor sürekli oyunum bölünüyor zaten toplasan 2 3 saat oynuyoruz kafa dağıtmak için onada Parti'ye girip afk kaldık diye milletin tribini yiyoruz. Benim işim olduğu zaman çarı bırakıp işimi halletmem lazım neden sürekli pt aramak zorunda kalayım. Evet son atılan adım ile görev gereksinimleri düşürüldü solo oyuncular için çok güzel oldu fakat hala exp konusunda sıkıntılar var. Bu sorunlar halledilene ve solo oyunculara önem verilene kadar bütün solo oyuncular hep eksik kalacak

Arhedain

Üye
Solo Priest oynamak isteyen arkadaşlar için bir öneriniz var mı ? Burada herkes atıp tutmuş. Herkes kendi çıkarına göre oyunu şekillendirmek istemiş. Aranızda partye dahi girmek istemeyenler var. Priest içinde getir götür onunla konuş bununla konuş görevleri gelsin. Tek başına mob kesemiyor zaten. Şimdi dersiniz bp kasıp tanka dönsün. Madem eşitlik isteniyor slotlar kaldırılsın full getir götür görevlerine itemde zindanlardan atsın sadece.

skaebneN

Üye
Oyunun gidişatı konusunda pek endişem kalmadı. Zira bu oyunun resmi Content Creator(İçerik üreticileri) youtube videolarında süreki saatlik 10tl - 1200 tllik drop - 5 binlik item falan gibi başlıklar atıyorlar. Oyun yönetimi olarak bunları nasıl kabul edersiniz anlamıyorum. Oyunun reklamı para kazanmak üzerinden yapılır mı? O tür videolara bakıp oyuna gelmiş ve gelecek kitlenin sizin oyununuzu ne konuma getirir?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt