Magicflow57
Üye

Kardeş pc si kapanan sen varsın saçmalama oyunu başlatınca bilgisayar mı kapanır öyle soruya öyle cevap gelir
Yeterli mi ?
Kardeş pc si kapanan sen varsın saçmalama oyunu başlatınca bilgisayar mı kapanır öyle soruya öyle cevap gelir
Bu kadar olmaması lazım derken değerler yüksek mi, düşük mü ?PC dual core cpu mu. Bu kadar da olmaması lazım.
hayır yani bu kadar olmaması gerekiyordan kastım o kadar düşük olmaması lazım demek istedim. ama sonu çözmüşsün pek bir önemi kalmamış.Bu kadar olmaması lazım derken değerler yüksek mi, düşük mü ?
Amd ryzen 5 2600dostum tüm pc özelliklerini atabilir misin? Psu nun değeleri dahil.
Bilmem pc benim hiç işlemci kullanmıyor neredeyse her oyunda böylehayır yani bu kadar olmaması gerekiyordan kastım o kadar düşük olmaması lazım demek istedim. ama sonu çözmüşsün pek bir önemi kalmamış.
Sorunu çözdüm.İşlemciye ve ekran kartına undervolt yapmayı dener misin, biostan işlemci çarpanını düşür voltajı bir kaç tık indir. Ekran kartını da amd nin driver arayüzünden ya da msi afterburner ile aşağıya çekmeyi dene.
Ekran kartın nedir ?Nasıl çözüğünü paylaşabilir misin?
bende sorun yok reis, aynı sorunu yaşayanlar olur çözüm aramasınlar diye yazmanı rica ettimEkran kartın nedir ?
bende sorun yok reis, aynı sorunu yaşayanlar olur çözüm aramasınlar diye yazmanı rica etti
Ben zaten çözdüm sorunu. Psu'da da problem yokmuş.Mesajların tamamını okumadım ama 2 tane tavsiyem olacak. Cihazınıza öncelikle 10dk'lık bir furmark testi yapın eğer bu testten sorunsuz geçerse AIDA64'de bulunan stres testini yapın. Power'da bir problem var ise %99 AIDA64'de yaptığınız testte sistem kendini kapatacaktır. Furmark ile AIDA64 arasındaki fark furmark 2-3sn içinde ekran kartına tam yük bindirirken AIDA64'de tıkladığınız anda ekran kartına tam yük binecektir ve buda mevcutta bulunan bir "POWER SUPLLY" sorunu var ise ortaya çıkartacaktır.
bir de nasıl çözdüğünü yazsan aslında, hani insanlar yardımcı olmak için burada 50 tane şey yazdı, sen sallamayıp "çözdüm ben" diyorsun. iyi misin arkadaşım sen?Ben zaten çözdüm sorunu. Psu'da da problem yokmuş.