Rise online girince pc elektrik kesiyor.

Magicflow57

Üye
Problemi sanırım çözdüm saatlerce test ettikten sonra buraya tekrar çözümü yazacağım. Hiç bir yetkili yardımcı olmadığı için bu sorunu yaşayan arkadaşlar bana rahatlıkla ulaşabilir sonuna kadar yardımcı olacağım.

Ekli dosyalar

• 1663160387093.png
    1663160387093.png
    2 MB · Görüntüleme: 76

Opus Magnum

Üye
İşlemciye ve ekran kartına undervolt yapmayı dener misin, biostan işlemci çarpanını düşür voltajı bir kaç tık indir. Ekran kartını da amd nin driver arayüzünden ya da msi afterburner ile aşağıya çekmeyi dene.

TheKRZM

Üye
Mesajların tamamını okumadım ama 2 tane tavsiyem olacak. Cihazınıza öncelikle 10dk'lık bir furmark testi yapın eğer bu testten sorunsuz geçerse AIDA64'de bulunan stres testini yapın. Power'da bir problem var ise %99 AIDA64'de yaptığınız testte sistem kendini kapatacaktır. Furmark ile AIDA64 arasındaki fark furmark 2-3sn içinde ekran kartına tam yük bindirirken AIDA64'de tıkladığınız anda ekran kartına tam yük binecektir ve buda mevcutta bulunan bir "POWER SUPLLY" sorunu var ise ortaya çıkartacaktır.

Magicflow57

Üye
bende sorun yok reis, aynı sorunu yaşayanlar olur çözüm aramasınlar diye yazmanı rica etti

Mesajların tamamını okumadım ama 2 tane tavsiyem olacak. Cihazınıza öncelikle 10dk'lık bir furmark testi yapın eğer bu testten sorunsuz geçerse AIDA64'de bulunan stres testini yapın. Power'da bir problem var ise %99 AIDA64'de yaptığınız testte sistem kendini kapatacaktır. Furmark ile AIDA64 arasındaki fark furmark 2-3sn içinde ekran kartına tam yük bindirirken AIDA64'de tıkladığınız anda ekran kartına tam yük binecektir ve buda mevcutta bulunan bir "POWER SUPLLY" sorunu var ise ortaya çıkartacaktır.
Ben zaten çözdüm sorunu. Psu'da da problem yokmuş.

MaRaKeSH

Üye
1,5 aylık anakart yandı 2 gün önce işlemcim gitti diye aklım çıktı. tavsiyem özellikle sabahlamaya bırakıyorsanız oyunu ekranlarınızı kapalı tutun ve elektrik gitmesine karşı önlem alın. kapanma problemi olan arkadaşlarada önerim kule tipi soğutucu kullanmanız 5600g tarzı dahili grafik kartı kullanıyorsanız yada laptoptan oynuyorsanız soğutmaya önem göstermeniz yardımcı olacaktır. Kapanmaların başlıca nedeni şarz soketilerinin ısınması ve işlemcinin ısınmasıdır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt