Rise Online RTX 3060 12 GB / RYZEN 5 5600X Lobi Performans Test

hzljoepr

Üye
Oyunun böyle bi sorunu olması gerçekten üzücü arkadaşlar oyun açıldıktan sonra eğer bu sorun halen devam ederse oyun içerisinde rapor sisteminden ilgili yetkililere bu sorunu bildirebilirsiniz. pc leriniz uzun süre açık kalıcak ve %100 ekran kartı ve %60 derece sıcaklık bence saçma.

Kayı Beyi

Üye
Ekran Kartını Yordugu Belli Çok oyuncuların aktif ve becerilerini kullandıgı alanlarda ( özellikle mage novalarında) fps düşüşü ne şekilde olacak hep beraber test edecegiz şuan için alpha2 testinde böylesi durumların olması oyun çıkıp 10 12 saatlik oyun performansında gerçek bir sonuç çıkacaktır

hzljoepr

Üye
Şeyde olabilir, Karakter ekranında renderlenmesi gereken bi obje yada bölge vardır oranın renderi yapılmamıştır. o yüzdende kasıyo olabilir. ne bileyim aklıma başka birşey gelmedi.

Zonta

Üye
Durum vaziyet herkes gibi. Ben bide çözünürlük kurbanıyım :D Mecbur windows mode ile açıyorum. Full ekran olunca karakterler obeziteli kurbağa gibi oluyor :D
Adsız1.jpg

Decrt

Üye
Sıkıntı o zaten herkesin öyle. Parça fark etmeksizin.

hzljoepr

Üye
Dengesiz, stabil değil sürekli değişiyor. Ama %100 ü zorluyor çoğu zaman. Bende biraz boş zorlama gibi ama. Çoğu zaman fan bile açmıyor gpu. Yarım saat karakter bekleme ekranında durdum gpu sıcaklığı 55-57 arası.
Herkeste yok o zaman bu sorun belli kişilerde var. herhalde herkeste olmaması güzel en azından 55-57 derece normal gibime geliyor.

ANGEL

Üye
en düşük ayarda bile 30-40 fps performans veriyor.Bu laptop oyunu oynatırmı ?

hzljoepr

Üye
30 dakika laptopu açık tuttum sizce ekran kartı sıcaklığı 72 oldu, normal midir
Normal ya çünkü karakter kurarken önümüze çok fazla ayrıntı çıkıyor. Yani saçından tut yüz şekline vucud şekline kadar. bence ordaki bu kurulmuş sistem bilgisayarınızı yoruyor. Oyuna girdiğinde düzeleceğini düşünüyorum. eğer oyunda da aynı manzara ile karşılaşırsanız. bu optimize edilmemiş bir oyun demektir. bunun içinde oyun içinden yetkililere ulaşıp bu sorunu bildirebilirsiniz. bunu 1-2 saat içinde hallederler diye umuyorum.

shady19071907

Üye
Normal ya çünkü karakter kurarken önümüze çok fazla ayrıntı çıkıyor. Yani saçından tut yüz şekline vucud şekline kadar. bence ordaki bu kurulmuş sistem bilgisayarınızı yoruyor. Oyuna girdiğinde düzeleceğini düşünüyorum. eğer oyunda da aynı manzara ile karşılaşırsanız. bu optimize edilmemiş bir oyun demektir. bunun içinde oyun içinden yetkililere ulaşıp bu sorunu bildirebilirsiniz. bunu 1-2 saat içinde hallederler diye umuyorum.
Değerlendirmeniz için teşekkür ederim aynı düşünüyorum. Şunu da fark ettim ayrıca ID şifre ekranında hiçbir şey yokken karakterin oturma ekranında fanının hızlıca yükselişe geçmesi ve bir den CPU GPU kullanımının artması çok belli. Dediğiniz gibi oyun içinde çok daha farklı olacaktır. Teşekkür ederim

hzrckmk

Üye
74 derece oldu RX 580 ekran kartım karakter yaratma ekranında

aykutbrt1

Üye
Beyler ve bayanlar bildiğiniz üzere oyun daha şuan alpha 1.0 aşamasında yarın 2.0 aşaması sunucularda aktif edilecek benim bilidğim kadarıyla evet oyun optimizasyonu ve sıcaklık değerleri normalin daha da üstünde umarım resmi sürüm geldiğinde beta sürümü geldiğinde böyle sacma sorunlarla karşılaşmayız çünkü herkesin bilgisayarı çok iyi değil minimum seviyede oynayacak insanlar da olacak bunu da düşünmüşler oyun yapımcıları videoda öyle ziledim umarım yani kasma donma drop lag ısı sorunları olmaz diye dua ediyorum

shady19071907

Üye
en düşük ayarda bile 30-40 fps performans veriyor.Bu laptop oyunu oynatırmı ?
Farm da çok sorun teşkil etmez. PK da çok fazla oyuncunun olduğu ortamda çok fazla droplar yaşarsın. Ama karakter ekranıyla normal oyunu bir tutma. Normal oyunda daha fazla fps görürsün

hzljoepr

Üye
Beyler ve bayanlar bildiğiniz üzere oyun daha şuan alpha 1.0 aşamasında yarın 2.0 aşaması sunucularda aktif edilecek benim bilidğim kadarıyla evet oyun optimizasyonu ve sıcaklık değerleri normalin daha da üstünde umarım resmi sürüm geldiğinde beta sürümü geldiğinde böyle sacma sorunlarla karşılaşmayız çünkü herkesin bilgisayarı çok iyi değil minimum seviyede oynayacak insanlar da olacak bunu da düşünmüşler oyun yapımcıları videoda öyle ziledim umarım yani kasma donma drop lag ısı sorunları olmaz diye dua ediyorum
bunun hakkında Burhan bey, şöyle dedi bilgisayarı en az 5 senelik olanlar oynayabilcek ama 20 senelik olanlar oynayamaz tabiki biz bu konuda optimizasyon konusunda ilerleyişimiz sürüyor ama. sadece 5 senelik olanlar oynayabilir dedi. yani buda ne anlama geliyor. ekran kartı orta seviye olanlar oynayabilcek minimum seviyede olanlar oynayamıyacak.

Zoneradious

Üye
Benim kendi sistemimle oyunu rahat oynıcağımı düşünüyorum sadece sistemdeki sıcaklık sorunu yüzünden oyun oynarken yüksek derecelere çıktığında içim rahat etmicek fazla sonuçta sistemi yeni topladım ve her 1 yüksek sıcaklık derecesi içimi sızlatır :D ve bu saatlerce bu şekilde olursa vay halimize..

ProbLem

Üye
Oyun açılsın göreceğiz bakalım, umarım ilerleyen süreçte kullanım daha aşağı seviyelere düşer.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    629.8 KB · Görüntüleme: 46

LeKe

Üye
Oyun içerisinde düşüyor, o dereceler merak etmeyin.Sadece girişte harcıyor bu kadar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt