Dostum oyunun ID şifre ve bu kısmında FPS düşmesi yaşanmıyor. Karakter oluşturduktan sonra karakterin koltuğa oturuk haldeki yerinde fps düşmeleri ve diğer sorunlar baş gösteriyor. Bu kısımda zaten herkeste fps ortalama aynıdırBenim sistemde böyle gözüküyor.
Sistem özellikleri :
Palit RTX 3070 ekran kartı
i7 10700k intel işlemci
2x8 gb 3200 mhz ram
Deep cool sıvı soğutucu
Biostar Z490 GTA anakart
Hp omen x25f 240 Hz monitör ile 240 fps civarı almayı umuyorum.
Alfa 1.0 sürümünde epic ayarlarda 200 ve üstünü görüyodum ufak tefek bazı yerlerden kısarak, şuanda optimizasyonla birlikte herkes daha rahat oynar diye tahmin ediyorum.Dostum oyunun ID şifre ve bu kısmında FPS düşmesi yaşanmıyor. Karakter oluşturduktan sonra karakterin koltuğa oturuk haldeki yerinde fps düşmeleri ve diğer sorunlar baş gösteriyor. Bu kısımda zaten herkeste fps ortalama aynıdır
Oyunda afk iken nasıl exp kasacaksın? Üçüncü parti programlar kullanılamayacak oyunda.Haklısın fakat oyunun açık olması sadece pazar kurmaktan ibaret değil. Seviye kasmak içinde uzun süre açık kalacak veya AFK bıraktığımız zamanlarda uzun süre açık kalacak. MMORPG tarzı oyunlarda bu böyledir genelde. Yani bu tarz durumlarda bilgisayarın peformansı sürekli güç altında olcak ve zamanla buda sistemi bir hayli yoracak.
Senin ekran kartı 63 gördüyse benim Radeon rx570 72 73 görmüş çok değil sanırım ama söylediğin gibi yaz aylarında sıkıntılar ortaya çıkabilir benim açımdanMerhaba arkadaşlar;
Oyunu indirdim kurdum ve ortalama oyunda karakter özelleştirme kısmında 30-35 dakika zaman geçirdikten sonra oyunun sistemimde kullandığı performansı sizinle paylaşmak istedim..
NOT: Oyun ayarlarını Max seviyedir. Ayrıca işlemci için 3 fanlı sıvı soğutucu ve Ekran kartında da 3 fan bulunmaktadır. Yani kasadaki soğutma sistemi oldukça iyi. Orta seviye sistemlerde sıcaklık dereceleri daha da yüksek olacağı aşikardır..
Açıkcası bir MMORPG tarzı oyunda performansı biraz zorlayan oyun gibi görünüyor.
Muhtemelen oyun içinde performansı biraz daha zorlayacaktır.
Sizce performansı nasıl ve sizin sisteminizde durumlar nedir yorumlarda paylaşabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 2133
Bence sen yanlış anladın kardeşimOyunda afk iken nasıl exp kasacaksın? Üçüncü parti programlar kullanılamayacak oyunda.
Edit: Ya da ben yanlış anlamış olabilirim dediğini üstüne alınma![]()
Bu tablo normal gösteriyo herşeyi acaba sadece bazılarınınmı gpusu %100 kullanıyor. bence burda herşey gayet normal gözüküyor.
Bende de Rx570 var epicte 90 fps oynuyorum nasıl oluyor acabaaynı durum bendede geçerli rx570 var verylow yaptım hala daha fanlar susmadı
rx 570 2 ay önce 2700 tl felandı belkide daha az 2500 tl civarı fiyatındaydı şuan araştırdığımda 8000 tl den başlıyor fiyatı. piyasa bu kadar artması imkansız abi ya.Bende de Rx570 var epicte 90 fps oynuyorum nasıl oluyor acaba![]()
Aynen sende baya normal görünüyor performans..Bu tablo normal gösteriyo herşeyi acaba sadece bazılarınınmı gpusu %100 kullanıyor. bence burda herşey gayet normal gözüküyor.