Total olarak 16 saatten fazla zaman kaybı söz konusu ve siz her açıklama yaptığınızda insanlar kendini o açıklamaya göre ayarlıyor, aksaklıklar elbette olabilir fakat bu minimum 16 saatlik kaybın telafisini sadece premiumu olanların bir günlük premiumunu geri vererek yapmayı düşünüyorsanız bu haksızlıktır, EXP eventi getirmeniz de “Hadi 16 saat boş oturdunuz serverlar açıldı mı gidin afgan işçiler gibi slota oturun” demek gibi bir şey

Telafi ödülü olarak en azından bir sandık oluşturulabilir, ne bileyim 3 günlük premium pet ve binek vesaire verilebilir. Elbette hatalar olabilir fakat bakım süresini 3-4 kez güncellemek ne aksilik olursa olsun sizin hatanız ve sizin sorumluluğunuzdadır. Bunların karşılığında EXP eventi getirmek benim gözümde şirketin oyuncusuna değer vermediğini gösteriyor. Örnek olarak ben saat akşam 9’dan bu yana sunucunun açılmasını bekledim ve şimdi saat sabahın 8’i olduğu için bayılacağım, ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu çoktan geçtim ama uyku düzenim bozuldu ve bu yüzden akşam uyanacağım, benim şansıma bu sefer saati ertelemeyip sunucuyu öğlen 1’de açarsanız ben uyanana kadar EXP eventini kaçıracağım, benim gibi aynı durumu yaşayan oyuncular kulağınızı çınlatabilir

Umarım beni anlamışsınızdır ve bu soruna daha yapıcı bir çözüm getirebilirsiniz. İyi çalışmalar.