DUYURU Sunucu Bakımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jeay

Üye
Saat 13:00 olduğunda bir sonraki mesaj saat kaç olur onu mu tahmin etmeye çalışsak? bana bu haftasonunu kapatıcaz gibi gelmeye başladı :)

Barljix1912

Üye
uyumamıştım meraktan ama şimdi uyuyorum amatörce oldu bu olay, 1 gün premium ve xp event iş yapmaz bu morallere......

ulutanhuu

Üye
Oyunu geçtim forum dışında Rise'ın kendi sitesine bile girilemiyor hala

rasulalkan

Üye
Row güzel bir oyun. Ekibini de tebrik ediyorum. Güncelleme saatlerini erkenden bildirmenizi rica ediyorum ki gereksi bekleme olmasın.

yey201

Üye
Oyunu indirmek istiyorum ama siteye giremiyorum. Bu durum da sunucu bakımıyla mı alakalı acaba ?

Kuzz

Üye
Total olarak 16 saatten fazla zaman kaybı söz konusu ve siz her açıklama yaptığınızda insanlar kendini o açıklamaya göre ayarlıyor, aksaklıklar elbette olabilir fakat bu minimum 16 saatlik kaybın telafisini sadece premiumu olanların bir günlük premiumunu geri vererek yapmayı düşünüyorsanız bu haksızlıktır, EXP eventi getirmeniz de “Hadi 16 saat boş oturdunuz serverlar açıldı mı gidin afgan işçiler gibi slota oturun” demek gibi bir şey :D Telafi ödülü olarak en azından bir sandık oluşturulabilir, ne bileyim 3 günlük premium pet ve binek vesaire verilebilir. Elbette hatalar olabilir fakat bakım süresini 3-4 kez güncellemek ne aksilik olursa olsun sizin hatanız ve sizin sorumluluğunuzdadır. Bunların karşılığında EXP eventi getirmek benim gözümde şirketin oyuncusuna değer vermediğini gösteriyor. Örnek olarak ben saat akşam 9’dan bu yana sunucunun açılmasını bekledim ve şimdi saat sabahın 8’i olduğu için bayılacağım, ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu çoktan geçtim ama uyku düzenim bozuldu ve bu yüzden akşam uyanacağım, benim şansıma bu sefer saati ertelemeyip sunucuyu öğlen 1’de açarsanız ben uyanana kadar EXP eventini kaçıracağım, benim gibi aynı durumu yaşayan oyuncular kulağınızı çınlatabilir :D Umarım beni anlamışsınızdır ve bu soruna daha yapıcı bir çözüm getirebilirsiniz. İyi çalışmalar.

Son düzenleme:

Pr0life

Üye
Arada olur öyle şeyler sıkmayın canınızı. Zamanında günlerce kapalı kalan oyunları beklemişliğimiz var. Bunu da bekleriz, yeter ki açıldığında sorun yaşamayalım.

brit

Üye
Arkadaşlar böyle plansız bakımlar olabilir canınızı sıkmayın. Herkese 3 gün fazladan premium hediye ederler olay çözülür. Sıkmayın canınızı.

bastardlife3

Üye
saah sabah 08:32 ve oyun sunucu hatası verip açılmıyor bilgilendirmede yok hafta sonu boşa gitti telafi ödülü ve exp event bekliyoruz canımız çıkıyor exp kasıcaz diye.

brit

Üye
bu kadar bekleme üretim sistemi de açılır herhalde taaaaak

Gungakar

Üye
Abi sadece yorum yapıp çıkıyor musunuz buradan anlamadım ki Yukarıda yazdılar discord'dan paylaşıldı bakım saati 13.00'a uzatıldı diye.

emrahercn

Üye
seni yeni uyandın galiba discord bak

Sunucu ve bakım güncellemesi devam etmektedir, oyun sunucuları tahmini olarak 13:00 'da açılmasını ön görüyoruz.
Sizleri beklettiğimiz için özür dileriz.
Erken erişim sürecinde olduğumuzu ve oyunumuzun halen geliştirilmeye devam ettiğini tekrardan hatırlatmak isteriz.
* Telafi olarak Premium süreleri 1 gün uzatılmıştır.
Oyun açıldıktan sonra EXP etkinliği başlayacaktır.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
Rise Online World (düzenlendi)

2021
Bu kanalda mesaj gönderme iznine sahip değilsin.
discord takip etmiyorum burada yukarda gördüm ondan dolayı :)

asdasd

Üye
Bu saçma sapan hata karşısında hala pişkin pişkin oturan geliştiricilerin ödemesi gereken bedel doğan ilk erkek çocuklarını kurban etmek veya exp eventten başkası olamaz

rilax

Üye
abi 13:00 nedir ya her seferinde alarm kurup uyuyup uyanıyoruz yeter ama artık berbat ettiğiniz düzenimizi bari 10 de 11 de ne kadar uzattınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt