Aslında ilk cümlenden sonra okumayacaktım fakat gözümden kan akıyor şuanda kendimi tutamadım ağlayarak cevaplıyorum.
1) Oyuna para yatırarak A daki itemi B kullanıcısı TL ile yatırıp aldığında evet oyunda bir şey değişmedi sadece itemin yeri değişti. Peki bu TL yatıran arkadaş A kullanıcısından 8 shard, C kullanıcısından 9 shell, D kullanıcısından iron set aldığında TL yatırarak diğer kullanıcıların önüne geçmiş olmuyor mu kardeşim?
Böyle bir şeyi açıkladığım için özür dilerim herkesten
--Bazıları ticaretsiz oyun olmaz vs demiş. Bazıları hala soulbound savunuyor.
Ticaret olmazsa zaten oyunu sil counter strike oyna burda mmoprg seven bir insan evladı dahil Ticaretin bitmesini istemiyor. İstediğimiz yalnızca oyunda başarılı olan kişilerin yükselerek bir şeyleri elde edebilmesi. Eğer bir karakter kendini geliştirmişse evet bu iyi bir oyuncu diyebilsin herkes. TL yatırıp bir şey alamasın hiçkimse.
3)Soulbound sistemini kesinlikle istemiyorum. Emekle uğraştın didindin 8 reaper bastın. Sonra bir tık yeni ve iyi bir Weapon çıktı. Normalde reaper 8 satıp üstüne biraz koyarak alabilecekken bu sefer aynı emekleri tekrar sarf etmen gerekecek. Bütün emeklerin çöp olacak yani.
-Ben de o nedenle diyorum ki Bdo Merkez pazar sistemindeki ticareti direkt kopyala al soulbound konusuna ihtiyaç olmasın ama ticaret de deli gibi aksın oyunda TL ile 1 coins dahi alamadan oyun parasıyla istediğini satıp istediğini alabilesin.