Darkgamer
Üye
Sende bi sıkıntı var. Neyi anlamıyorsun anlamıyacak ne var kardeş. Ben seni anlamıyorum kendinle çelişip duruyorsun. Kop bu konudan bence kardeş sen. salla yaparlar bişeyÖncelikle oyunda trade olduğu sürece tl ile item satışı hiç bir şekilde engellenemeyecektir.
Tartışılan konu hakkında yukarıda yorumlar var tek tek cevaplamak istemedim belli ki okunuyor zaten.
" Pustan item satışı tartışılmıyor o zaten olmayacak, tartışılan konu bir başka oyuncudan TL karşılığı item satın almak"
Ayrıca p2w halen iddia ediyorum sadece oyun dışı ücret karşılığı PUS gibi oyun marketlerinden item almaktır. Onun dışında bir oyuncudan parayla item almak bu oyunu P2W sistemine getirmez getiremez. Özet; Bu durumda oyunu P2W olarak adlandıramazsınız fakat oyuncular birbirlerini p2w diyerek fişleyebilir orası ayrı.
1. maddeye gelecek olursak ben de şöyle açıklayayım bu konuyu.
A kullanıcısından 8 shard
B kullanıcısından 9 shell
C kullanıcısından iron set
alan kişi hiç kimsenin önüne geçmiş olmuyor.
A B C kullanıcıları diğer kullanıcılara göre A 8 shard - B 9 shell - C iron set kaybetmiş oluyor sonuçta o zaman onlar da gerisine mi düştüler diyelim? Önüne geçmek ne demek onu da açalım ben mi anlamıyorum acaba?
A, B ve C kullanıcıları o itemleri oturdukları yerden elde etmediler emekleriyle elde ettiler diğer kullanıcılar da oynuyordu o sırada onlar da elde etmişlerdir mutlaka. Bu itemler başka bir kişiye geçtiği zaman neden fark yaratsın ki?
+8 shardlı biri gerçek parayla shardlarını sattığı zaman sattığı kişi birilerinin önüne geçiyor ama itemi satan kişi de birilerinin gerisine düşüyor. Gözlerimden kan akıyor düşündükçe neden o kişi birilerinin önüne geçiyor diye tartışıyoruz da diğeri de geriliyor diye tartışmıyoruz acaba biraz da öyle mi düşünsek